• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hanımlar, markete filan gittiğinizde değişik marka peynir, süt, yoğurt, et ürünleri vs nin karbonhidrat değerlerine göz gezdirir misiniz? Grup çapında mümkün olduğunca ürünlerin protein ve karbonhidrat değerleri listesini yapıp hangi ürünleri tüketeceğimiz belirleyelim. İnternette ortalama değerler var ama birebir uymuyor. Ben her alışverişe gittiğimde mutlaka dikkat ediyorum. Bu karbonhidrat meselesi çok önemli. Hem sağlığın hem de kilo vermenin yolu bunlardan geçiyor :61:

Hanımlar, markete filan gittiğinizde değişik marka peynir, süt, yoğurt, et ürünleri vs nin karbonhidrat değerlerine göz gezdirir misiniz? Grup çapında mümkün olduğunca ürünlerin protein ve karbonhidrat değerleri listesini yapıp hangi ürünleri tüketeceğimiz belirleyelim. İnternette ortalama değerler var ama birebir uymuyor. Ben her alışverişe gittiğimde mutlaka dikkat ediyorum. Bu karbonhidrat meselesi çok önemli. Hem sağlığın hem de kilo vermenin yolu bunlardan geçiyor :61:

dikkat edeceğim bundan sonra emin ol:24:

wing 120 lere dayanmış kilon öyle yazmışsınsın
nasıl oluyor en son hangi rakamı gördün
ve cidden süpersin
sen zaten başarmışsın:nazar:

Evet 3-4 yıl önce o rakamları gördüm :43:
Diyete karar vermeme de bu neden oldu zaten.
Sonra uzun süre 98'de kaldım, yine uzun süre 92'de kaldım. Geçen yıl arada 87'leri 88'leri görüp tekrar 92'ye geliyordum. 1 sene öyle geçti nerdeyse. Şimdi en son 80.9'u gördüm :52: Ama birkaç gram aldım yine, boğazımı tutamadım :78:

Evet 3-4 yıl önce o rakamları gördüm :43:
Diyete karar vermeme de bu neden oldu zaten.
Sonra uzun süre 98'de kaldım, yine uzun süre 92'de kaldım. Geçen yıl arada 87'leri 88'leri görüp tekrar 92'ye geliyordum. 1 sene öyle geçti nerdeyse. Şimdi en son 80.9'u gördüm :52: Ama birkaç gram aldım yine, boğazımı tutamadım :78:

haydi be wingcim az kaldı 7 li rakamlara hmde az çok az:12:
akşam aç yatsan sabaha görürüsün emin ol motive eder senii:52:

nigthing boyum 168...liseden beri kilom 55-60 arasında gidip geldi..ta ki geçen yıla kadar..geçen yıl kış döneminde hızla kilo aldım..60 ları geçip 67 oldum...etrafımda herkes ne kadar kilo aldın diyince çok kafama taktım...mayısta 67 idim..

diyete başladım beraberinde spor...her gün leslie ile en az 3 mil...sonraları 5 mil ardından plates yaptım...yaklaşık bir buçuk iki saat spor yaptım...her hafta ölçülerimi kaydettim

temmuz başı 59 idim..tatile gittim hiç dikkat etmedim yediklerime...ne buldusam yedim...ama çok hareket ettim...yeşilçay içtim

eylülde 58 ile başladım...ameliyat oldum safra kesesinden..57 ye düştüm..en son 55.7 idim..

inebildiğim kadar inmek...bir daha o rakamları görmek istemiyorum..

bence kilo vermenin sırrı spor...kilo vermen hızlanıyor...bir de yeşil çay...günde en az 2 fincan...

ÇOKOPRENS
Tebrik ederim canım :)
Sen zaten hedefine gelmişsin.
Dediğin gibi birkaç kilo daha verirsen bir daha kilo derdin olmaz.
Daha rahat yersin canının istediğini :1:
Ameliyat da olmuşsun. Yeni haberim oldu. Çok geçmiş olsun :71:

ÇOKOPRENS
Tebrik ederim canım :)
Sen zaten hedefine gelmişsin.
Dediğin gibi birkaç kilo daha verirsen bir daha kilo derdin olmaz.
Daha rahat yersin canının istediğini :1:
Ameliyat da olmuşsun. Yeni haberim oldu. Çok geçmiş olsun :71:

çok teşekkürler canım...sağolasın...

diğer üyeler nerde...katılımda bulunmayanlara güldencim bir çare düşünmelisin bence...

Slmmmmm kızlarrr ben geldimmm...

herkes de bir azim görüyorum hadi bana da bulaştırın..gerçi başladım 2 gündür hiç kaçamak yok bakalım şimdi temizlik yapıyorum(eşimi ve oğlumu dışarı gönderdim) işim bitince halim kalırsa koşu bandına çıkacağım..

bugünlerde pek tadım yoktu moralim de bozuktu pek yazmak istemedim(benim sessizliğim ondan) bir arkadaşımı(aslında ablamın arkadaşı) 1 yıldır kanser tedavisi görüyordu 2 gün önce onu kaybettik o çok üzdü ve etkiledi beni gencecik kız,nasıl hayat dolu,pozitifti bir sene de neler oldu..offf hayat kısa kızlarrr..

HANDERYA
Başın sağolsun canım.
Böyle durumlarda etkilenmemek elde değil ama hayatın kısalığının farkına varıp ona göre yaşamak lazım :97:
Evet grubumuza bir anda irade geldi, inş sonuna kadar böyle devam eder :61:
Senin diyet de güzel gidiyormuş. Bozmamana sevindim :)
Hazır oğlanı ve eşi dışarı göndermişken hem temizliğini yap hem de bol bol kalori harca.
Hatta dans ede ede temizlik yap :1:
Kolay gelsin :61:

Slmmmmm kızlarrr ben geldimmm...

herkes de bir azim görüyorum hadi bana da bulaştırın..gerçi başladım 2 gündür hiç kaçamak yok bakalım şimdi temizlik yapıyorum(eşimi ve oğlumu dışarı gönderdim) işim bitince halim kalırsa koşu bandına çıkacağım..

bugünlerde pek tadım yoktu moralim de bozuktu pek yazmak istemedim(benim sessizliğim ondan) bir arkadaşımı(aslında ablamın arkadaşı) 1 yıldır kanser tedavisi görüyordu 2 gün önce onu kaybettik o çok üzdü ve etkiledi beni gencecik kız,nasıl hayat dolu,pozitifti bir sene de neler oldu..offf hayat kısa kızlarrr..

canım başınmız sağolsun...toprağı bol ol, mekanı cennet olsun...
diyetini bozmadığına sevindim:nazar:...ben de platesimi yapıp geldim:8:...

Merhaba herkese,

davet edildim geldim. tesekkür ederim. :) 1.70 boyunda ve 64 kilo agırlıgındayım. Daha önce 3. takımın üyesiydim hedefime ulasınca mezun olmustum, fakat 4 kilocuk bir sapma oldu hedefte bir kac ay icinde simdi o 4 -5 kiloyu geri vermek icin tekrar buradayım. :9:

3 gün önce saglıklı beslenmeye ve spora basladım yine.

Merhaba herkese,

davet edildim geldim. tesekkür ederim. :) 1.70 boyunda ve 64 kilo agırlıgındayım. Daha önce 3. takımın üyesiydim hedefime ulasınca mezun olmustum, fakat 4 kilocuk bir sapma oldu hedefte bir kac ay icinde simdi o 4 -5 kiloyu geri vermek icin tekrar buradayım. :9:

3 gün önce saglıklı beslenmeye ve spora basladım yine.

aramıza hoş geldin...senden bol paylaşım talep ediyoruz...umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın...

nigthing sakıncası yoksa sana isminle hitap etmek istiyorum...ben hülya..

Back