• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar...güldencim senin adına çok sevindim senin böyle istekli olman hepimizi motive edecektir...ben dün biraz kaçamak yaptım...kendimi ödüllendirdim...

ama bu hafta daha dikkatli olacağım...en azından düzenli spor yapacağım...her hafta bunu söylüyorum:78: ama çocuklardan bir türlü fırsat bulamıyorum:55:...

28 ocakta tatile giriyoruz....izmire annemlere gideceğim:10:...o zamana kadar ki hedefim 55 in altına inmek...umarım bu sefer başaracağım:18:...

kızlar ben arada monti topiğini ve karbonhidrat topiğini takip ediyorum...neler yediklerine bakıyorum...genelde tavuk, yumurta çeşitlerini tüketiyorlar...her öğün mutlaka yoğurt, salata, süt ürünleri çok önemli...pilav yokk...makarna olarak az haşlanmış spagetti..

kahvaltıdan önce de meyve yiyorlar...ben de uygulamaya çalışıyorum...ama okulda olunca zor oluyor...hep kaarbonhidrat ağırlıklı menü oluyor...ben de akşamları dikkat ediyorum...

amma uzun yazmışımm:51:

günaydın kızlar...güldencim senin adına çok sevindim senin böyle istekli olman hepimizi motive edecektir...ben dün biraz kaçamak yaptım...kendimi ödüllendirdim...

ama bu hafta daha dikkatli olacağım...en azından düzenli spor yapacağım...her hafta bunu söylüyorum:78: ama çocuklardan bir türlü fırsat bulamıyorum:55:...

28 ocakta tatile giriyoruz....izmire annemlere gideceğim:10:...o zamana kadar ki hedefim 55 in altına inmek...umarım bu sefer başaracağım:18:...

kızlar ben arada monti topiğini ve karbonhidrat topiğini takip ediyorum...neler yediklerine bakıyorum...genelde tavuk, yumurta çeşitlerini tüketiyorlar...her öğün mutlaka yoğurt, salata, süt ürünleri çok önemli...pilav yokk...makarna olarak az haşlanmış spagetti..
kahvaltıdan önce de meyve yiyorlar...ben de uygulamaya çalışıyorum...ama okulda olunca zor oluyor...hep kaarbonhidrat ağırlıklı menü oluyor...ben de akşamları dikkat ediyorum...

amma uzun yazmışımm:51:

işte sır burda
bundan sonrası nefsine hakim olma
ve diğer geri kalanlar da jelatinli yani hazır olan herşeyden uzak durmak

ii bir başlangıç yaptım dilerim devamı gelir çokocum
tatilde pek kaçırma dicem 55 e inşallah düşersin ama gelince daha fazla almış olma
tabii tatil hakkın :8::8:

Herkese günaydın :))

ÇOKOPRENS
Senin hedef kilon kaçtı?
Fazla kısıtlaması olduğu için tercih edilmiyor ama protein diyeti bence daha iyi :61:
Ben sana göre olduğunu düşünüyorum :)

AZRASILAM

Şevk, azim olacak da bizimkilerin misafiri bitmiyor :27:
Her gün paket pakt o jelatinli zararlılardan giriyor bize :43:
En sonunda kapıya misafir kabul edilmez yazıcam :9:

Herkese günaydın :))

ÇOKOPRENS
Senin hedef kilon kaçtı?
Fazla kısıtlaması olduğu için tercih edilmiyor ama protein diyeti bence daha iyi :61:
Ben sana göre olduğunu düşünüyorum :)

AZRASILAM

Şevk, azim olacak da bizimkilerin misafiri bitmiyor :27:
Her gün paket pakt o jelatinli zararlılardan giriyor bize :43:
En sonunda kapıya misafir kabul edilmez yazıcam :9:
bnde o hazır jelatinli şeeleri seviyorum:78:
ama artık yok
yada binde bir :27:

AZRASILAM
1 tabak pilav yedikten sonra da bütün gün aç durman lazım :9:

biliyormsun
bn pilavı patatesi çok çok seviyorum:77:,allahım bni şeker hastası etmesin:36:
ederse bilemiyorum artık yani:52:
zaten adaymışım:59:

bu arada wingcim avatarın çok güzel:27::7:

güldencim bu sefer başaracaksın ben inanıyorum...sen de inan lütfen...benim geldiğim ilk hafta 6 kilo vermiştin hatırlıyor musun:92:...ilaç desteği ve spor ile...yine yapabilirsin:92:...

nigthing ben hedef kilomdayım yani bu kilo bana yeter:nazar: ama ben kilo almamak adına hep limiti aşağı çekiyorum... yoksa kilo almaya çok müsaitim:52:...

güldencim bu sefer başaracaksın ben inanıyorum...sen de inan lütfen...benim geldiğim ilk hafta 6 kilo vermiştin hatırlıyor musun:92:...ilaç desteği ve spor ile...yine yapabilirsin:92:...

nigthing ben hedef kilomdayım yani bu kilo bana yeter:nazar: ama ben kilo almamak adına hep limiti aşağı çekiyorum... yoksa kilo almaya çok müsaitim:52:...

midemin bir an önce küçülmesi lazım:52::52::52:

ÇOKOPRENS
Hedef kilondaysan artık yemeyle derdinin olmaması lazım :61:
Yemekten kısma, bol bol spor yap. Mutlaka dengelersin :)

AZRASILAM
10'dan fazlası olanlar potansiyel şeker hastası adayı zaten :59:
Sadece zayıflamak için değil, aynı zamanda hastalıklardan korunmak için de yeme alışkanlıklarını değiştirmek lazım aslında ama pat diye olmuyor.
Jelatinli ürünler her yerde. Onlara karşı koymanın formülünü bir bulabilsem :27:
Avatardaki kızın vücut ölçüleri muhteşem. Karnında baklavalar bile var :52:

ÇOKOPRENS
Senin diyet sürecini anlatsana biraz :61:
Kilon kaçtı ilk başladığında? Ne kadar sürdü kilo vermen?
Boyun kaç? Halinde memnun musun? Memnun olduğuna eminim ama :))

wingcim
aynı şekilde bnde sana sorabilirimyim
kısa bir özgeçmiş,
yaş kaç boy kaç neden kilo aldın
ve nezaman ve nasıl vermeye başladın idealin nedir

ÇOKOPRENS
Hedef kilondaysan artık yemeyle derdinin olmaması lazım :61:
Yemekten kısma, bol bol spor yap. Mutlaka dengelersin :)

AZRASILAM
10'dan fazlası olanlar potansiyel şeker hastası adayı zaten :59:
Sadece zayıflamak için değil, aynı zamanda hastalıklardan korunmak için de yeme alışkanlıklarını değiştirmek lazım aslında ama pat diye olmuyor.
Jelatinli ürünler her yerde. Onlara karşı koymanın formülünü bir bulabilsem :27:
Avatardaki kızın vücut ölçüleri muhteşem. Karnında baklavalar bile var :52:

o baklavalar olsa olsa anca midemde olur:86::27::1:

AZRASILAM
9-10 yaşına kadar gayet normal bir çocuktum :)
Ama daha sonra kilo almaya başladım. Önceleri o kadar dikkate değer kilolar değildi, hem zaten çocuktur hareketlidir, çabucak verir o kiloları diye geçiştirdiler.
O günden beri her gün kilo aldım. Bir aralar 14 yaşlarımdayken diyetisyene gittim. O bana çok katı bir diyet verdi, kısa sürede 6-7 kilo verdim ama sonra daha fazla almaya başladım. Arada doktora gitmişliğim var ama hiçbiri benim için çözüm olmadı maalesef :43:Kendimi 60 ya da 70 kilo olarak hiç hatırlamıyorum. En az 85-86 olmuştum bugüne kadar. Amacım sağlıklı bir kiloya gelmek, sağlıklı bir beslenme alışkanlığı edinebilmek.
Boy meselesini çözemedim hala :52: Evde ölçüyorum, 1.69- 1.71 arasında çıkıyor :9: Ama en kısa zamanda tekrar ölçtürmeyi düşünüyorum. Hatırlıyorsan bir aralar diyetisyene gitmiştim, orada 1.70 çıkmıştı boyum :61: Eğer mümkünse 58-60 kilo arasında gidip gelmek istiyorum :66:

AZRASILAM
9-10 yaşına kadar gayet normal bir çocuktum :)
Ama daha sonra kilo almaya başladım. Önceleri o kadar dikkate değer kilolar değildi, hem zaten çocuktur hareketlidir, çabucak verir o kiloları diye geçiştirdiler.
O günden beri her gün kilo aldım. Bir aralar 14 yaşlarımdayken diyetisyene gittim. O bana çok katı bir diyet verdi, kısa sürede 6-7 kilo verdim ama sonra daha fazla almaya başladım. Arada doktora gitmişliğim var ama hiçbiri benim için çözüm olmadı maalesef :43:Kendimi 60 ya da 70 kilo olarak hiç hatırlamıyorum. En az 85-86 olmuştum bugüne kadar. Amacım sağlıklı bir kiloya gelmek, sağlıklı bir beslenme alışkanlığı edinebilmek.
Boy meselesini çözemedim hala :52: Evde ölçüyorum, 1.69- 1.71 arasında çıkıyor :9: Ama en kısa zamanda tekrar ölçtürmeyi düşünüyorum. Hatırlıyorsan bir aralar diyetisyene gitmiştim, orada 1.70 çıkmıştı boyum :61: Eğer mümkünse 58-60 kilo arasında gidip gelmek istiyorum :66:

en fazla gördüğün kilo neydi
birde endokrine gitmiştin sanırım
tahlillerinde bir şey çıkmışmıydı
tiroid insülin gibi....

AZRASILAM
Nasıl kilo verdin kısmını yazmayı unutmuşum, şimdi fark ettim :9:
100'lü kilolara dayanınca, hatta 100'ün çok üst basamaklarına da çıktım, kilo vermeye kadar verdim.
Bir anda nasıl bir hırs geldi bilmiyorum ama 1-2 ay gibi bir sürede, arada diyeti bozmama rağmen, 98'i gördüm.
Çok büyük başarıydı benim için. 98'den sonra da yine 3 gün diyet yapıp 1 hafta diyet yapmayarak 92'ye kadar geldim. Arada 87-88'e düştüğüm de oldu ama kiloları tekrar geri alıp 92'de sabitlendim. Uzun süre bu kiloda kaldım. Diyeti baya bozdum ama nedense bu kilonun üstüne hiç çıkmadım uzun zamandır. Yani bir daha 100'leri görmedim :27: Sonra da buraya geldim, 8. takıma :) Hikayenin gerisine sen de şahit oldun :9:

en fazla gördüğün kilo neydi
birde endokrine gitmiştin sanırım
tahlillerinde bir şey çıkmışmıydı
tiroid insülin gibi....

120'nin kapısını zorladım :61: O civarlardaydım.
Evet endokrine gittim. Tahlillerimde sadece kolesterolüm biraz fazla çıkmıştı ama o sıralar protein diyeti filan yaptığım için sürekli proteini ve yağı yüksek şeyler yiyiyordum. Onun etkisi vardı bence :)
İnsülinde bir problem yok. Bir aralar yüksekti ama kilo verdikçe çok normal hale geldi. 90'lı kilolardan beri hiçbir problem yok insülinimde. Tiroid problemim de yok. Doktor her şey normal demişti :61:

Back