• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:53::53::53::53:
ozmn bnmkisi normal diet olsun
çünkü dr un bana verdiği listede vardı :27:

Azracım doktor sana kalori kısıtlamalı bir diyet vermiştir.
Eğer doktor onu uygula dediyse bence ona devam et.
Yavaş ama etkili kilo verirsin :16:
Kb, protein vb diyetler biraz hızlı kilo vermek için.
Ben biraz aceleciyim de :61:

Azracım doktor sana kalori kısıtlamalı bir diyet vermiştir.
Eğer doktor onu uygula dediyse bence ona devam et.
Yavaş ama etkili kilo verirsin :16:
Kb, protein vb diyetler biraz hızlı kilo vermek için.
Ben biraz aceleciyim de :61:

bu avatardaki kadının arkası beyaz değilmiydi:1:yoksam gözlerime mi birşey oldu:18:

Dönüp dolaşıp yine protein diyetine geliyorum :1:

Çok etkili ya, bu yüzden bıksam da vazgeçemiyorum :)

Birazdan markete gidicem.

Ton balığı, hindi, tavuk, süt, yoğurt, lor peyniri vs. nin yağ ve karbonhidrat değerlerine bakıcam.

Protein diyetinde hem yağları, hem karbonhidratları hem de kalorileri sayarsan çok etkili sonuç alıyorsun :61:

Ben çok kilolu kategorisinde olduğum için 10 gün atak evresi yapmam lazım.

7-8 kilo vermem bekleniyor, bakalım başarabilecek miyim :52:

Bu kez çok katı uygulicam :69:

Yarın tatlandırıcımı da alıyorum, Allah'tan tatlandırıcıya izin var :52:

Hiçbir şeyim eksik olmasın bu defa, 10 günde 4 kilo versem yeter zaten bana :97:

Dönüp dolaşıp yine protein diyetine geliyorum :1:

Çok etkili ya, bu yüzden bıksam da vazgeçemiyorum :)

Birazdan markete gidicem.

Ton balığı, hindi, tavuk, süt, yoğurt, lor peyniri vs. nin yağ ve karbonhidrat değerlerine bakıcam.

Protein diyetinde hem yağları, hem karbonhidratları hem de kalorileri sayarsan çok etkili sonuç alıyorsun :61:

Ben çok kilolu kategorisinde olduğum için 10 gün atak evresi yapmam lazım.

7-8 kilo vermem bekleniyor, bakalım başarabilecek miyim :52:

Bu kez çok katı uygulicam :69:

Yarın tatlandırıcımı da alıyorum, Allah'tan tatlandırıcıya izin var :52:

Hiçbir şeyim eksik olmasın bu defa, 10 günde 4 kilo versem yeter zaten bana :97:

tatlandırıcı olarak hangi marka alıyorsun
sakkarinlileri olanlarmı çok tehlikeliydi
bnmkisinde varda:18::18:
birde bu diet dukan dietimi:28:

tatlandırıcı olarak hangi marka alıyorsun
sakkarinlileri olanlarmı çok tehlikeliydi
bnmkisinde varda:18::18:
birde bu diet dukan dietimi:28:
Azracım bak bu konuda hiç bilgim yok işte :97:

Sakkarinliler tehlikeli miymiş? :26:

Bunu öğrendiğim iyi oldu, alırken dikkat ederim o zaman.

Ben protein diyeti diye biliyorum. Zaten bence protein ve Dukan aynı diyet.

Piyasada böyle birçok diyet var değişik isimde ama prensipleri aynı.

Bazen Dukan bazen protein diyeti bazen et diyeti diyorum :)

Son düzenleme:
Azracım bak bu konuda hiç bilgim yok işte :97:

Sakkarinliler tehlikeli miymiş? :26:

Bunu öğrendiğim iyi oldu, alırken dikkat ederim o zaman.

Ben protein diyeti diye biliyorum. Zaten bence protein ve Dukan aynı diyet.

Piyasada böyle birçok diyet var değişik isimde ama prensipleri aynı.

Bazen Dukan bazen protein diyeti bazen et diyeti diyorum :)

aslında wingcim herks vucudunu tanır
bn biliyorum ki
şekerden fast fooddan makarnadan pilavdan hamnurişinden kızartmadan uzak dursa hiç ellmemesem :36:kesinlikle veririm
ama bazen diyorum ki allahım ne kadar lezzetli şey varsa hepside kalorili:50:
örnk;
patates
haşlamasımı iyi:63:
kızatmasımı:52:

bugün menüm
sabah yarım çay:1: 3dilim ekmek az kaşar 1 tatlı kaşığı bal 5 y.zeytin yarım haşlanmış yumurta
ara bir elma
öğlen bir tabak peynirli makarna 1 tatlı kaşığı mayonez ve ketçapla tatlandırılmış bir kasede salata
ara hatırlmıyorum:26:
akşamda tavuk parçaları ve bulgur pilavı
spor yok:59:

aslında wingcim herks vucudunu tanır
bn biliyorum ki
şekerden fast fooddan makarnadan pilavdan hamnurişinden kızartmadan uzak dursa hiç ellmemesem :36:kesinlikle veririm
ama bazen diyorum ki allahım ne kadar lezzetli şey varsa hepside kalorili:50:
örnk;
patates
haşlamasımı iyi:63:
kızatmasımı:52:

Patates aslında çok zararlı değil eğer kızartmasını yapmazsan :61:

Haşlanmış patates için kaliteli karbonhidrat kaynağı diyorlar.

Fazla yemezsen zararı yok bence :)

bugün menüm
sabah yarım çay:1: 3dilim ekmek az kaşar 1 tatlı kaşığı bal 5 y.zeytin yarım haşlanmış yumurta
ara bir elma
öğlen bir tabak peynirli makarna 1 tatlı kaşığı mayonez ve ketçapla tatlandırılmış bir kasede salata
ara hatırlmıyorum:26:
akşamda tavuk parçaları ve bulgur pilavı
spor yok:59:

Azracım doktorun sana verdiği liste 1800 kalorilik mi?

Alışverişten geldim :61:

Ürünlerin karbonhidrat ve yağ değerlerini inceleye inceleye bir hal oldum :1:

Herkes bakıyor bu kadar saat neyi inceliyor diye :9:

Ton balığı, light süt ve lor peyniri aldım.

Hindi, piliç ve et ürünlerini inceledim ama değerleri yüksek.

Tavuk bonfile ya da kırmızı et alıp gerekeni kendim yapıcam.

İşlenmiş etler hem zararlı hem de karbonhidratı düşük olsa da yağ oranları uçmuş :52:

Diyet için alışverişe çıktım.

Ürünlerin karbonhidrat ve yağ değerlerini inceleye inceleye bir hal oldum :68:

Et ve et ürünlerinde, özellikle işlenmiş et ürünlerinde, kb ve yağ değerleri yüksek.

Bazılarında kb değerleri kabul edilebilir sınırlar dahilinde ama yağ değerleri alıp başını gitmiş.

Bu yüzden tavuk bonfile ya da kırmızı eti kasaptan alıp kendim hazırlamayı düşünüyorum.

İşlenmiş olmadığı için kb ve yağ değerleri oldukça düşük olacak, tavuğu da genelde grillde pişmiş şekilde hazır almayı düşünüyorum.

Ton balığına yağ eklendiği için yağsız ton balığı aradım. Light ürün aradım, Pınar ve Tansaş markalı light ton balıklarının değerleri iyiydi ama Tansaş daha ekonomik olduğu için onu aldım.

Yağsız sütlere baktım, yine en iyi değerler Pınar ve Sek sütteydi. Ekonomik olduğu için Sek sütü aldım :52:

Lor peynirinde çok farklılık var. Bunun için Tansaş, BİM, A101 ve Şok markete gittim. Yörsan ve Bahçıvan'ı severiz ama yağ oranları fazla geldiği için 100 gramda sadece 1 gram yağ ve 4 gr kb içeren Kaanlar lor peyniri aldım. Sabahları 2 yumurtanın içine 100 gr lor peyniri ekleyerek pane yapıcam.

Yoğurt konusuna henüz br çözüm bulabilmiş değilim. Bildiğiniz uygun değerlere sahip bir yoğurt varsa bilmek isterim :61:

Diyet için alışverişe çıktım.

Ürünlerin karbonhidrat ve yağ değerlerini inceleye inceleye bir hal oldum :68:

Et ve et ürünlerinde, özellikle işlenmiş et ürünlerinde, kb ve yağ değerleri yüksek.

Bazılarında kb değerleri kabul edilebilir sınırlar dahilinde ama yağ değerleri alıp başını gitmiş.

Bu yüzden tavuk bonfile ya da kırmızı eti kasaptan alıp kendim hazırlamayı düşünüyorum.

İşlenmiş olmadığı için kb ve yağ değerleri oldukça düşük olacak, tavuğu da genelde grillde pişmiş şekilde hazır almayı düşünüyorum.

Ton balığına yağ eklendiği için yağsız ton balığı aradım. Light ürün aradım, Pınar ve Tansaş markalı light ton balıklarının değerleri iyiydi ama Tansaş daha ekonomik olduğu için onu aldım.

Yağsız sütlere baktım, yine en iyi değerler Pınar ve Sek sütteydi. Ekonomik olduğu için Sek sütü aldım :52:

Lor peynirinde çok farklılık var. Bunun için Tansaş, BİM, A101 ve Şok markete gittim. Yörsan ve Bahçıvan'ı severiz ama yağ oranları fazla geldiği için 100 gramda sadece 1 gram yağ ve 4 gr kb içeren Kaanlar lor peyniri aldım. Sabahları 2 yumurtanın içine 100 gr lor peyniri ekleyerek pane yapıcam.

Yoğurt konusuna henüz br çözüm bulabilmiş değilim. Bildiğiniz uygun değerlere sahip bir yoğurt varsa bilmek isterim :61:

helal olsun kız sana:46:

hoşbuldukk tatlım :16:

merhaba arkadaşlar ben 19 yaşında 162 boy 64 kiloyum 4 gündür kalori sayımıyla zayıflamaya başladım ve cuma günü tartılmayı düşünüyorum benide aranıza alırsanız çokk sevinirim hangi gün kilo bildirimini bilmiyorum yardım ediceğinizden hiç şüphem yok nightwinglover arkadaşım saolsun tabiii:1:

herkese selam...sevgilim benim aramıza hoşgeldin canım...güzel paylaşımlar dilerim...

ütüydü, yemekti, çocukların banyosuydu anca fırsat bulup gelebildim...

sabah kahvaltım biraz ağır olduğu için, geç yaptığım için bugun iki öğün yedim...akşam kapuska yoğurt, bir kaç çatal da tavuk ciğeri yedim...

Wing cim hayranım sana...çok güzel bir araştırma yapmışsın.. günlük kalorin de çok iyi

Azracım öğlen makarna, ketçap mayonezli, akşam da bulgur pilavı biraz fazla karbonhidrat olmadı mı...gerçi dr tavsiyesi değil mi...ama pilavdan uzak dur bence...

bugun de platesimi yaptım...

Son düzenleme:
Glukofen'in yan etkilerinden biri de bulantı.

Ben ondan kaynaklandığını düşünüyorum.

Prospektüsünde de bulantı ve kusma şeklinde yan etkilerinin olabileceği yazıyor. :97:
evet sabah erken saat çıkartasım geldi
of ya:50:

hoşbuldukk tatlım :16:

merhaba arkadaşlar ben 19 yaşında 162 boy 64 kiloyum 4 gündür kalori sayımıyla zayıflamaya başladım ve cuma günü tartılmayı düşünüyorum benide aranıza alırsanız çokk sevinirim hangi gün kilo bildirimini bilmiyorum yardım ediceğinizden hiç şüphem yok nightwinglover arkadaşım saolsun tabiii:1:
hoşgeldnz bn takım kaptanı
daha önce bir takımda bulundunzmu?

herkese selam...sevgilim benim aramıza hoşgeldin canım...güzel paylaşımlar dilerim...

ütüydü, yemketi, çocukların banyosuydu anca fırsat bulup gelebildim...

sabah kahvaltım biraz ağır olduğu için, geç yaptığım için bugun ikli öğün yedim...akşam kapuska yoğurt, bir kaç çatal da tavuk ciğeri yedim...

Wing cim hayranım sana...çok güzel bir araştırma yapmışsın.. günlük kalorin de çok iyi

Azracım öğlen makarna, ketçap mayonezli, akşam da bulgur pilavı biraz fazla karbonhidrat olmadı mı...gerçi dr tavsiyesi değil mi...ama pilavdan uzak dur bence

en öenmlisi platesimi de yaptım...

pilavım 2 kaştıktı cnmm:81:
çok mu?:26:

Back