• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Nasıl bir diyetmiş o? Çok merak ettim :) Bizimle paylaşır mısın Azra :54:
gülden bnm adım cnm da :1:
yani ii kötü kendimi tanıorum
ne yiyip ne yemediğimde kilo aldığımı
şeker sıfırlıcam abur cubur yok akşam geç saat yemek yemek yok
makarna pilav kısıtlı
tatlı ekmek kek reçel şarküteri yasak
işte bnzeri şeyler,
genel yani

gülden bnm adım cnm da :1:
yani ii kötü kendimi tanıorum
ne yiyip ne yemediğimde kilo aldığımı
şeker sıfırlıcam abur cubur yok akşam geç saat yemek yemek yok
makarna pilav kısıtlı
tatlı ekmek kek reçel şarküteri yasak
işte bnzeri şeyler,
genel yani

Çok güzel :) Aslında tüm grupça kendi aramızda yarış yapabiliriz :) Bu bizi hırslandırır :16:

güldencim ben geldim ama veda etmeye balım
yarın tekrar sungurluya dönüş ben bu diyet işini beceremiorum galiba
umarım sizler başarılı olursunuz kilolarınızı verirsiniz ama bi gün zayıflrsam ilk işim gelip buraya yazmak olucak
umarım bana kızmazsınız
hepinizi çooook seviorm hoşçakalın :50::43:

umarım sizler başarılı olursunuz kilolarınızı verirsiniz ama bi gün zayıflrsam ilk işim gelip buraya yazmak olucak
umarım bana kızmazsınız

:53::53::53::53::52::52::52::52::52:
asu neden nereye niçin
olmaz olamaz:4::4::4::4:

slmwingcim bende özledim cnm gel artık özletme sende şevk alıyordum örnek bi takım arkadaşısın vallahi
asu gitme yaaaa:59:
yarın misafirim var rulo pasta yaptım Allahım süper oldu yemede seyret vallaha yaRında mercimekli köfte ve tahinli çörek katmer yapıcam :56::52:

selammm..
handederyacım çok büyük geçmiş olsun...allah beterinden korusun....

güldencim bu sefer çok azimli gördüm seni...darısı başıma...okul fotolarıma baktın değil mi veliler neler yaptılar...ben de yedim bir güzel...bu hafta artı çıkacağım korkuyorum...

ayşeceylin biz boludayız canım...

umarım bana kızmazsınız

Nereye gidiyorsun? Öyle çabucak çeki gitmek var mı? Hepimiz zaman zaman başarısız oluyoruz ama tekrar başlıyoruz. Lütfen böyle düşünme, kararından dön ve tekrar aramıza katıl :70:

slmwingcim bende özledim cnm gel artık özletme sende şevk alıyordum örnek bi takım arkadaşısın vallahi
asu gitme yaaaa:59:
yarın misafirim var rulo pasta yaptım Allahım süper oldu yemede seyret vallaha yaRında mercimekli köfte ve tahinli çörek katmer yapıcam :56::52:

Ben de sizlerden şevk alıyorum, sizler sayesinde konsantre oluyorum :70: Hep beraber tekrar başaracağız inşallah :)

Henüz eşleri belirleyemedik sanırım. Kimler katılmak istiyor, kim kiminle eş olacak? Azracım bu konuda ne düşünüyorsun? Bir an önce başlayalım bence :) En azından cumartesi günü başlayalım :87:

Back