• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azram ben yarın giremeyebilirim cnm çok işim var misafirim glecek +500 kg adet olacağım için şişim

güldencim ben sabah nete giremeyeceğim, kilom sabit, yarın ardayı erkenden dr.a götüreceğim...çok öksürüyor:59:..

bu eşleşmeler nasıl oluyor:97:...beni de eşleyebilirsiniz:6:..

Sağolun kızlar tsk ederim..mal yerine gelir sağlık gelmez!

bu arada bana da eş bulun ben çok kararlıyım hırslı birini istiyorum ona göre çok pis gaza geldim bilesiniz...:41:

Bugün kavitasyona da gittim gerçi akşam azcık kaçtı ama olsun yarın sabahtan itibaren yeni bir ben doğuyorrrrr...
bugünkü menüm (çok saçma sapan ama yazayım adet yerine gelsin)
sabah corn flakes+süt
öğlen 1 dilim ekmek 1kk peynir+3zeytin ve domates
ara neskafe ve küçük bir dilim yaş pasta:78:
akşam yoğurtlu haşlanmış makarna ve 2lt su

Bu arada asucum nereye yaaaa...daha karpuz kesecezzz,çıtır olcezzz...
internet yok falan diyordun ondan mı bu gidiş yoksa iradesizliğine mi yenildin şişko ve mutsuz mu gezcem diyorsun yani?:33:

Günaydın :) Kilo bildirimi zamanı.

Kilom: 84 maalesef :(

günaydın kızlar malesef bu hafta kilo aldım dünde yazmıştım saçma sapan yediklerimi ve 65.9 olmuşum helal bana!!!!!

bu haftada dibe vurduk kızlar
bn pk kçaırmadım ama regl olacağım içinmidir nedir 120 olmuşum :(((((

kızlar bn şimdilik çıktım
bankaya gitmem gerek
öğle olmadan burda olurum
gayeee derya rukiiş ablaaa

sabah tartıldım 57.300 dü kilom az önce yuvarlak kepekli ekmek yedim 40 gr.paketinden baktım.dometes üzerine azıcık yağ damlattım biraz tuz serptim küçük bir tabak ama birde şekersiz çay içtim. yanıma bir sürahi suyumu aldım gün içinde bitireceğim o sürahiyi

günaydın kızlar...
önceki kilomu hatırlamıyorum ama bugün 86 yım.
nasılsınız bakalım...

sabah tartıldım 57.300 dü kilom az önce yuvarlak kepekli ekmek yedim 40 gr.paketinden baktım.dometes üzerine azıcık yağ damlattım biraz tuz serptim küçük bir tabak ama birde şekersiz çay içtim. yanıma bir sürahi suyumu aldım gün içinde bitireceğim o sürahiyi
tmm kaçakkız bu haftaki kilon bu
seni paylaşımına göre büyük ihtimal haftaya alırım listeye

günaydın kızlar...
önceki kilomu hatırlamıyorum ama bugün 86 yım.
nasılsınız bakalım...
300gr artıdasın gayecim

ben1.63 boy 65.5 kiloyum çalışıyorum bir kızım var 2009 ekim ayında doğum yaptım
mart itibari ile diyet yaparak 20 kilo verdim şu an 65.5 um hamile kalmadan önce 62.5 tum ama ben 56 olmak istiyorum

başlangıç kilon bu banucum bu şekilde listeye alıyorum seni

Back
X