- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
günaydın ablamgunaydınn kızlarrrrr :87:
günaydın kızlar handeryacım çok geçmiş olsun
günaydın ayşem:80:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın ablamgunaydınn kızlarrrrr :87:
geldimm ben burası müsaitmiş.
1.65 boyum var ve 58 kiloyum. hedefim min 54 max 53 kilo olmak
bugün niyetliyim kızlar
saol ablam teş. ederimallah kabuleylesınn azracımmm
aynengünaydın kızlar. çokocum senin paşana handeryacım senin de tüm ailene çok geçmiş olsun.
kaçakkıs sende hoşgelmişen.
ben senin kiloda olcamda diyet yapcem heee.
hayal bile değil ...
azracım sana da hayıtlı olsun canım. ceton kareli anca düşüyor...
aynen öyleazrasılam memnun oldum.şimdi yediklerimizi içtiklerimi iburada paylaşıyoruz değil mi bugün şunları yedim şu bardak su içtim gibi
ben bu sayfanın başınında okusam iyi olacak gibi
bugün niyetliyim kızlar
geldimm ben burası müsaitmiş.
1.65 boyum var ve 58 kiloyum. hedefim min 54 max 53 kilo olmak
ben bu sayfanın başınında okusam iyi olacak gibi
Tekrar 84 kiloyu gördüm İşin kötü tarafı canım diyet yapmak istemiyordu. İpini koparmışlar gibi ne bulduysam yedim Daha önce et diyetinden sıkılmıştım ama uzun zaman boyunca sürekli karbonhidratlı besinler yiyince tekrar et diyeti yapabilecek duruma geldim :) 5+5 şeklinde uygulayacağım. Bu nedenle önümüzdeki 10 gün boyunca foruma düzenli olarak geleceğim. Ancak o zaman motive olabiliyorum Sizleri de çok özledim, sürekli yediğim için gelmiyordum. Şimdi uzun bir aradan sonra tekrar diyetteyim
oh be wingcim sonunda yani
bizde seni özledik
bak bana bir azim şevk geldi
eşleşelim seninle
yılbaşına kadar kim ne verecek diye
Ben de sizleri çok özledim. Bayağı hareketli günler geçirdikten sonra duruldum. Tekrar kendime zaman ayırabildim, aynada kendime bakabildim. O görüntüden rahatsızım O yüzden tekrar diyete başlamak, sıkı sıkı sarılmak istiyorum :) Seninle yarış halinde olursam daha bir şevklenirim, bence çok güzel bir fikir. Ben sonuna kadar varım Sen hang diyeti yaacaksın benimle yarışırken?
gülden dietini:90: şuana kadar tüm birikimlerimden kendime has kendi vucuduma uygun olanı nbildiğim için onu yapacam