• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geldimm ben burası müsaitmiş.
1.65 boyum var ve 58 kiloyum. hedefim min 54 max 53 kilo olmak

hoşgeldiniz
bn takım kaptanı
çok değilmiş kilonun ve vereceğiniz
faydalı oluruz inşallah
bundan sonra sizden istediğim düzenli paylaşım
cuma günleri kilo bildirimi
istiyorum

azrasılam memnun oldum.şimdi yediklerimizi içtiklerimi iburada paylaşıyoruz değil mi bugün şunları yedim şu bardak su içtim gibi
aynen öyle
cuma günleride en geç 11 e kadar kilonu bildireceksin
geçen haftaki ni de yaz ilk etapta
sabah aç karnına tartılacaksın
düzenli paylaşım bildirim bu kadar

ben bu sayfanın başınında okusam iyi olacak gibi

:9::9: o biraz zor olur 3200 küsür sayfa okumak:90:

bugün niyetliyim kızlar:31:

Allah kabul etsin Azracım :)

günaydın kızlar handeryacım çok geçmiş olsun

Günaydın Ayşecim, özlemişim sizleri :D

geldimm ben burası müsaitmiş.
1.65 boyum var ve 58 kiloyum. hedefim min 54 max 53 kilo olmak

Ya senin kilonda olsam kimse bana diyet yaptıramaz :90: Aramıza hoş geldin :38:

ben bu sayfanın başınında okusam iyi olacak gibi

Çok zor :1: Ben 20 sayfayı bile zor okuyorum :)

Tekrar 84 kiloyu gördüm :53: İşin kötü tarafı canım diyet yapmak istemiyordu. İpini koparmışlar gibi ne bulduysam yedim :59: Daha önce et diyetinden sıkılmıştım ama uzun zaman boyunca sürekli karbonhidratlı besinler yiyince tekrar et diyeti yapabilecek duruma geldim :) 5+5 şeklinde uygulayacağım. Bu nedenle önümüzdeki 10 gün boyunca foruma düzenli olarak geleceğim. Ancak o zaman motive olabiliyorum :12: Sizleri de çok özledim, sürekli yediğim için gelmiyordum. Şimdi uzun bir aradan sonra tekrar diyetteyim :74:

Tekrar 84 kiloyu gördüm :53: İşin kötü tarafı canım diyet yapmak istemiyordu. İpini koparmışlar gibi ne bulduysam yedim :59: Daha önce et diyetinden sıkılmıştım ama uzun zaman boyunca sürekli karbonhidratlı besinler yiyince tekrar et diyeti yapabilecek duruma geldim :) 5+5 şeklinde uygulayacağım. Bu nedenle önümüzdeki 10 gün boyunca foruma düzenli olarak geleceğim. Ancak o zaman motive olabiliyorum :12: Sizleri de çok özledim, sürekli yediğim için gelmiyordum. Şimdi uzun bir aradan sonra tekrar diyetteyim :74:

:38::38::38:
oh be wingcim sonunda yani
bizde seni özledik:74:
bak bana bir azim şevk geldi :24:
eşleşelim seninle:4:
yılbaşına kadar kim ne verecek diye:kkk:

:38::38::38:
oh be wingcim sonunda yani
bizde seni özledik:74:
bak bana bir azim şevk geldi :24:
eşleşelim seninle:4:
yılbaşına kadar kim ne verecek diye:kkk:

Ben de sizleri çok özledim. Bayağı hareketli günler geçirdikten sonra duruldum. Tekrar kendime zaman ayırabildim, aynada kendime bakabildim. O görüntüden rahatsızım :51: O yüzden tekrar diyete başlamak, sıkı sıkı sarılmak istiyorum :) Seninle yarış halinde olursam daha bir şevklenirim, bence çok güzel bir fikir. Ben sonuna kadar varım :16: Sen hang diyeti yaacaksın benimle yarışırken? :D

Ben de sizleri çok özledim. Bayağı hareketli günler geçirdikten sonra duruldum. Tekrar kendime zaman ayırabildim, aynada kendime bakabildim. O görüntüden rahatsızım :51: O yüzden tekrar diyete başlamak, sıkı sıkı sarılmak istiyorum :) Seninle yarış halinde olursam daha bir şevklenirim, bence çok güzel bir fikir. Ben sonuna kadar varım :16: Sen hang diyeti yaacaksın benimle yarışırken? :D

gülden dietini:90: şuana kadar tüm birikimlerimden kendime has kendi vucuduma uygun olanı nbildiğim için onu yapacam:51:

Back