gunaydınn azracımm ben burdayımm tatlımmm
günaydın ablacım
nasılsın ne var ne yok
haftaya işveç diyeti mi yapsam bir hafta ne beni ancak o paklar habire yiyorum ya:83:
teş. ederim cnmselam kızlar...ben uzak kaldım biraz...veli ziyaretleri hala devam ediyor...ardam yine öksürüyor, alerjik bir türllü geçmiyor, dr kurul raporu alın tayin isteyin dedi.
gülden koşu bandın hayırlısı olsun, umarım faydasını görürsün
Slm kızlar
bende bugünlerde giremedim pek ama moralim bozuktu falan..
kayınvalide ve peder trafik kazası geçirdiler..Allahtan onlara birşey olmadı hafif atlattılar çok şükür..yeni araba almıştık o gün işleri vardı bizim arabayı almışlardı yani bizim arabayla gittiler arabada hasar oldu yan dönmüş araba vs.. neyse yine de şükrediyoruz cana geleceğine mala gelsin araba yerine gelir sağlık herşeyden önemli..
kaç gündür olayın şokundayız onlarla uğraşıyoruz moraller bozuk yani..o yüzden pek giremedim..
diyet derseniz çok kaçırmadım ama eksiye de düşmedim sanırım yarın kavitasyonun ikinci seansı var bakalım işe yarayacakmı geçen sefer 4cm incelmiştim göbiş biraz farketti sankim..bu hafta sıkmam lazım sporu mutlaka yapmam lazım..bir kaç ay sonra düğünümüz var ve yaklaşık 9 kilo vermem lazım acil bişeyler yapmam lazım yani..
güldencim koşu bandın hayırlı olsun canım hadi bakalım ilk ay bu gazla senden ümitliyim rutin yaparsan mutlaka farkı görürsün..
ben şimdi yatar..
yarın erken kalkıp oğluşa yer ayarlıycam sonra gitcem..
öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?