gunaydın canımmm bende ıyımm rutün işler hergun aynıiyiyim ablacım nolsun, klasik pazar günü yoğunluğunu yaşadım yine, çamaşır, ütü, banyo,yemek, temizlik derken akşam oldu. Yarın da misafirim gelecek, bugunden biraz hazırlık yaptım
sen nasılsın, neler yapıyorsun
Bilmiyom ki azracım. Hiç keyfim yok. Içim sıkılıyor. Saçma salak şeler...
merhaba canım aynı kaderi paylaşıyoruz 2 gündür bende elimde olmayan nednelerle kaçırıyorum ama inşallah akiam itibari ile düzelticem ama yerken bile aklıma burası geliyor kızlara ne yazıcam ayıp ya diyorum ama yemek zorunda kalıyorum bu akşam itibari ile yeni bir haftaya mrb diyorum benben ipin ucunu bi kaçırdım hala tutamıyorum off offf
bugün koçişim evde ben yokum kızlar
merhaba canım aynı kaderi paylaşıyoruz 2 gündür bende elimde olmayan nednelerle kaçırıyorum ama inşallah akiam itibari ile düzelticem ama yerken bile aklıma burası geliyor kızlara ne yazıcam ayıp ya diyorum ama yemek zorunda kalıyorum bu akşam itibari ile yeni bir haftaya mrb diyorum ben
canım bugünlerde bende de öyle bir durum var ama nedeni yok saçma sapan bir durum bazen dokunsan ağlıycak gibi oluyorum ama nedeni yok sonra aklıma geldi malum günlerin yakınlığı ile alakalı artı ben kışı ve soğuğu hiç sevmem keyif verecek birşeyler yap kendin için ben öyle yapmaya çalışıyorum sakında canını sıkmaMutsuzum bugün....
canım bugünlerde bende de öyle bir durum var ama nedeni yok saçma sapan bir durum bazen dokunsan ağlıycak gibi oluyorum ama nedeni yok sonra aklıma geldi malum günlerin yakınlığı ile alakalı artı ben kışı ve soğuğu hiç sevmem keyif verecek birşeyler yap kendin için ben öyle yapmaya çalışıyorum sakında canını sıkma
Azracım o dediğini sen yapabiliyor musun kiii.
Yapıyom dersen bende yapimm...
gunaydınnn şekerlerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?