yine yedim bişeyler duramadım ben de yarın oruç tutacağım hem borçlarım azalsın hemde iştahım kapanıyor
çok pis boğaz oldum ya
günaydın arkidişler:80:
rukiye abla rütben çok güzel:81:
günaydın kızlar çamaşır makinem bozuldu daha 4 aylık makine burda elektirik gidip gelio sürekli ondan oldu galiba bugün servis gelecek bakalım ne diyecek
menülerini beğeniyorum bir isteğim paylaşımının biraz daha artmasıgünaydın kızlar dün size hiç yazamadım
yorumlarınızı okurken bende oruç tutumak istiyorum pazartesi perşembe diye düşünüyorum
ama bir başlamak kısmet olmadı
inşallah sizlerin gayreti banada geçer ve başalrım
sabah menüm
2 dilim ekmekle 1 kk büyülüğündeki peynirle tost yaptım
1 tanede salatalık yedim
yalnız sabah kalktığımda acayip açtım gözüöm dönüyordu çayı beklemeden bir iki lokma yedim sizde bu kadar aç kalkıyormusunuz
bn seni toplayacam bi daha kimse dağıtamıyacak gayeGünaydın kızlar. Ben kendimi bir türlü toparlayamıyorum neden acaba yaaa.
allah kabul etsin ayşecimbanucum ben aç kalkmıyorum sabah yiyemiyordum ama artık alıştım yiyorum ama 11 e doğru benimde açlıktan gözüm dönmeye başlıyodu.
iftarda az yerim inş. mercimek çorbam var pırasa mı yapsam makarna mı canım makarna istiyo sanki
gunydınn azracımmm evet canımm evlendıler ama yınede onlarrr benımm icinnn kuzu dahaannesının kuzuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?