Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba güzel hanımlar,

Sitenin yeni hali çok da kötü olmamış, özellikle kalpleri çok beğendim, çok sevimli olmuşlar :)

Sadece bana özgü mü yoksa herkeste aynı problem var mı bilmiyorum ama site çok yavaş açılıyor. Bir sayfa açılana kadar çok fazla beklemem gerekiyor, bu da beni usandırıyor

Forumda fazla vakit geçiremiyorum ama arada sırada uğrayıp yazılanlara bakamıyorum. Cevap yazamasam da neler olup bittiğinden haberdarım :)

Şu sıralar diyet yapmıyorum, yapamıyorum. Ama mutluyum çünkü fazla kilo almadım, tartıda 300-500 gramlık bir oynama var ama bu kadarcık kilo için canımı sıkmaya değmez :)

Tekrar konsantre olduğumda, kendimi diyete hazır hissettiğimde günlük menü bildirimine başlayacağım. Bu aralar kına, düğün telaşı derken elime ne geçerse onu yiyiyorum. Diyet yapmam mümkün olmuyor

Tekrar görüşene dek kendinize iyi bakın, bol bol kilo verin inşallah

inşallah bulursun cnm yaaa
ne oldu lojman işinden vazmı geçtinz
sizde ban dua edin de bnde uygun fiat bir koşu bandı bulum

tekrar nezmn görüşeceğiz wingcim çok özletiyorsun kendini
menü bildirmesende şimdilk sık sık yaz
ve yemene dikkat et

tekrar nezmn görüşeceğiz wingcim çok özletiyorsun kendini
menü bildirmesende şimdilk sık sık yaz
ve yemene dikkat et

Diyet disiplininden tamamen koptuğum için buraya gelecek yüzüm yok aslında Kilo verirken, her şey yolunda giderken buraya gelmek için ve kilo cetvelimi değiştirmek için ne kadar da heyecan duyuyordum Tekrar o günlere dönerim inşallah :) Yarın kilo bildiriminde bulunacağım ama + 300 ya da + 500 olacağım büyük ihtimalle :18:

korkma canım yarın bir çok kişi ve takım artıda olacak zaten gülsek mi ağlasak mı sen karar ver
yani senn 3ün 5in pek bi önemi yok

Hepsiburada.com : Altis Sd 5000 Masaj+mekik+Dambıl+Twister Fonksiyonlu 2.5 Hp Motorlu Koşu Bandı + 55cm Pilates topu + Bay ve Bayan Şemsiye Hediyeli. | Spor ve Fitness

kızlar bir bakın şuna nasıl yaa,
alacam kesin yani
burda ki ürünler sıfır oluyor değil mi
deryaaa sen anlarsıın nerdesn bacım yaa
ne diyonuz kızlar
bn burda sordum bi mağazada açık hesabım var 1000 den aşağı yok
burda en az 250 300 fark var
ama bn şu ana kadar hiç netten sipariş vermediğim için çok tereddütteyim

merhaba kızlar öğle menüm
4-5 kaşık buldur pilavı avuç içi yarısı tavuk
bir kase yoğurt
arada bir küçük madlen
vazgeçemedim bu aralar çikolatadn
banucum yediklerin güzelde
bnm sana yazdıklarımı okuyormusun
okuyorsan da bana bi cvp veririmsn en azında okuyup okumadığını bileyim

tmm azracım
banucun güzel bir öğle yemeği olmuş
iftarda
1 kepçe mercimek çorbası kaşarlı sıpagetti yoğurt küçük bir avuç badem şekeri
çok güzel cnm iftarın:81:
allah kabul etsin

ben geldımm kızlarrrrrrrrrrrr
ablam menüü

neler yedin bakem günde

:13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…