hafta sonu ev bakacağım kızlar.
inş bi yer bulursam çıkacağım.
kombimi yaptırmıyor çatım akıyor yaptırmıyor. ketıl ile yıkanmaktan kokacağız yakında allahtan annem yakın.
evinden 20 senelik bozuk kombiyi getirip takmıştı yeni kombiyi taktım bozdunuz yaptırmam diyor.
kapıların tan ayaz açık kilitleri yok hiç bir balkonun bişiy olmaz bu mahalle iyi bi mahalle diyor.
kendi camlarını demirletiyor (bitişik oturuyoruz)
allaha havale ettim.
dua edin uygun fiyata iyi bi ev bulayım. ama ev gibi olsun.
Merhaba güzel hanımlar,
Sitenin yeni hali çok da kötü olmamış, özellikle kalpleri çok beğendim, çok sevimli olmuşlar :)
Sadece bana özgü mü yoksa herkeste aynı problem var mı bilmiyorum ama site çok yavaş açılıyor. Bir sayfa açılana kadar çok fazla beklemem gerekiyor, bu da beni usandırıyor
Forumda fazla vakit geçiremiyorum ama arada sırada uğrayıp yazılanlara bakamıyorum. Cevap yazamasam da neler olup bittiğinden haberdarım :)
Şu sıralar diyet yapmıyorum, yapamıyorum. Ama mutluyum çünkü fazla kilo almadım, tartıda 300-500 gramlık bir oynama var ama bu kadarcık kilo için canımı sıkmaya değmez :)
Tekrar konsantre olduğumda, kendimi diyete hazır hissettiğimde günlük menü bildirimine başlayacağım. Bu aralar kına, düğün telaşı derken elime ne geçerse onu yiyiyorum. Diyet yapmam mümkün olmuyor
Tekrar görüşene dek kendinize iyi bakın, bol bol kilo verin inşallah
tel toka kaçmış makineye
tekrar nezmn görüşeceğiz wingcim çok özletiyorsun kendini
menü bildirmesende şimdilk sık sık yaz
ve yemene dikkat et
Diyet disiplininden tamamen koptuğum için buraya gelecek yüzüm yok aslındaKilo verirken, her şey yolunda giderken buraya gelmek için ve kilo cetvelimi değiştirmek için ne kadar da heyecan duyuyordum Tekrar o günlere dönerim inşallah :) Yarın kilo bildiriminde bulunacağım ama + 300 ya da + 500 olacağım büyük ihtimalle :18:
neler yedin bakem gündeben geldımm kızlarrrrrrrrrrrr
banucum yediklerin güzeldemerhaba kızlar öğle menüm
4-5 kaşık buldur pilavı avuç içi yarısı tavuk
bir kase yoğurt
arada bir küçük madlen
vazgeçemedim bu aralar çikolatadn
çok güzel cnm iftarın:81:tmm azracım
banucun güzel bir öğle yemeği olmuş
iftarda
1 kepçe mercimek çorbası kaşarlı sıpagetti yoğurt küçük bir avuç badem şekeri
ben geldımm kızlarrrrrrrrrrrr
neler yedin bakem günde
neler yedin bakem günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?