• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar ikinciliğinizi ve night'ın kişiseldeki ikinciliğini şahsım ve takımım adına kutlarım.işallah kalan kilolarınızdanda hemencecik kurtulursunuz

181.ETAP TAKIM DERECEYE GİREN TAKIMLAR

BİRİNCİ

7.TAKIM(1,04%):nazar::65::81::62:

İKİNCİ

8.TAKIM(0,73):nazar::65::81::62:

ÜÇÜNCÜ

5.TAKIM(0,68):nazar::65::81::62:

181.ETAP DERECEYE GİREN BİREYSELLER

BİRİNCİ

atceken2005 ( 4,2% )5.TAKIM:nazar::81:

İKİNCİ

rana.able( 3.39% )7.TAKIM:nazar::81:

nightwinglover ( 3,39% ) 8.TAKIM:nazar::81:

ÜÇÜNCÜSÜ

merıspek( 2.44% )1.TAKIM:nazar::81:

kızlar bu hafta mıh gibi çakıldık 2.liğe
takımımı ve nightwinglover arkadaşımızı ve sizleri 2.lik den ötürü kutlarım
1. de olalım artık derim
her ne kadar hedeflerimezede ulaşamadıksa da
dilerim bundan sonra ulaşırız

tebrik ederim kızlar özellik wing seni ayrıca tebrik ederim canım

İKİNCİ

8.TAKIM(0,73):nazar::65::81::62:

İKİNCİ

nightwinglover ( 3,39% ) 8.TAKIM:nazar::81:
tebrikler kızlar başarılarınızın devamını dilerim

İnternete şimdi girebildim ve gördüğüm sonuçlar karşısında çok mutlu oldum :69: Güzel takımımı ve takım arkadaşlarımı gönülden tebrik ederim. Bayram hedeflerimize ulaşamadık ama o rakamlara ineceğimiz günler de gelir inşallah :81:

bu arada kıslar tebrik ediyom alayınızı ve wing cim seni. mikemmmmelll gidiyosun. lafı bile var
istemek başarmanın karısıdır...
wing cim sana tebrik koyyorum...
ağaç yaşken emilir.
doğru söleyeni 9 köyde ovarlar....
üzüm üzüme baka baka kamaşır gibi.
işallah bizde sana baka baka kamaşırız ve bu kilolardan kurtuluruz.:52::52::52:

Tünaydın kızlarr..
ikinciliğimizi ve nightwingloverı bende kutluyorum inşallah bir sonrakinde birinciliği kaparız..

bugün heryerim ağrıyor ayakta duracak halim yok..neden bu halim bilmiyorum bir de temizlik yapmam gerekiyr nasıl olcek bilmem? :((

Merhaba güzel takım arkadaşlarım :)

Tebrik mesajları için herkese tek tek teşekkür ederim:71: Uzun zamandan beri ilk defa bu kadar mutlu oldum çünkü 79'a çok yaklaştım. Darısı tüm takım arkadaşlarımın başına inşallah :92:

İnternet işi şu an tam net değil ama biraz fırsatım oluyor. Ben de bu fırsattan yararlanarak menülerimi yazmaya başlicam. Et diyetim nedeniyle etten bıkmıştım ama yapacak bir şey yok. Tekrar bu diyete başlicam çünkü bende işe yarıyor ve iyi sonuç veriyor. Ancak değişik et tarfileri bulmam lazım. Yoksa sabah, öğle, akşam et yiyemem bir daha. Sizce nasıl tarifler yapabilirim? Özellikle de beyaz etle :26:

Back