azracım geçmiş olsun canım bende peynirli börek patates salatası yaptım dondurucuya kek koymuştum onu çıkardım bu saatten sonra anca bu kadar olur ne yapayım:87:
şimdi bi toz alacağım kızımın karnını doyuracağım bitti işim:81:
azracım kaffemi içtim ohhhhhhhh mis mis.
he ay hiç bitmiyo ev işi. gıcık oluyom. akşamalrı yetişemiyom.
kaç sepet çamaşırım katlancak bi elim ermediki. pazar günü nevresimlerimin hepsini yıkadım dışarı astım nese kuruyuncada yorganlara geçirdim aman yarabbim one koku öle. bir dakka yatamadık içinde ismidir başka bişiymidir bilmem. hemen tekrar çıkarıp yıkadım dün geçirdim. kaç gündür onla uğraşıyom. offfffffff bi daha dünyaya gelirsem erkek olarak gelcem ama o zamanda çok çapkın olarsam noolcek be yaaa
azracım koltukları naapcektin anamadım. yıkıycakmıydın
selam kızlar...uğrayamadım kaç gündür...iki paşam da hasta...çok kötü öksüyorlar...kaç gecedir küçüğü ne kendi uyuyor ne de beni uyutuyor....uykusuzluk beni mahvetti..o iyi olsun da ben razıyım...
sabah nete giremeyeceğimden kilo bildiririmi yapayım kilom sabit...hedefime ulaşmadım yaa...olduğum yerde saydım durdumm
abbowwwwwwww her aymı.
valla ben senede yada yaz kış temisliğinde yıkıyom
ama biz kullanmıyos ki
öle duruyo evde
azracımm canım cok geşmiş olsunn
geçmiş olsun cnm ortalıkda salgın bnmkisi de öksürüyor
ne verdi dr size
saolablam
napıon nasılsın iyimsn
size de geçmiş olsun canım...evde peditus, sekrol vardı onları kullanıyordum, sekrolubugun bıraktım asist veriyorum, yoğun balgam var atamıyorlar...
sen bayram temizliğine başlamışsın ne güzl..ben anca hafta sonu yaparım
Azracım ben 2 hafta izin isteyebilir miyim? Yani 2 hafta kilo bildiriminde bulunamicam :78:
Bayram hedefim 78di ama olmadı. Şu anki kilomla bayrama gireceğim :87:
Herkese bol iradeli günler kızlar :81:
size de geçmiş olsun canım...evde peditus, sekrol vardı onları kullanıyordum, sekrolubugun bıraktım asist veriyorum, yoğun balgam var atamıyorlar...
sen bayram temizliğine başlamışsın ne güzl..ben anca hafta sonu yaparım
kolay gelsin ablamıyımm azracımm cok yoğunumm temızlık falan yapıyommm
ben geldim
bugn sabah
2 dilim ekmekten yapılmış 2 tost
öğlen
1 dilim börek patates salatası 1 lokma kek
akşam
5 köfte yoğurt
1 hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?