anammm bu şiddet bu celal. ben bu canıma tehditlerler nasıl rahat gezem sitedeDDD hahahaa ay ölecem :)))
naberrr
tatlıcımm çok yogunummmmmmmmm. pc nin başına gecemiyorummmm..
emmee 83,4 ümmm öpüyorum hepiniizi. anca p. tesiye inş. daha rahat olurum diycem ama . uf ogünde ilk gün gene yogun.. kaçmaya çalışırım byeeeee
günaydın kızlarrrr
günaydın gayem:92:
afiyet olsun:79:
güyandın...günaydın kızlarrrr
ohhhhh içim ısındı. çok biyendim dadını. Hergün kaffeye saan geliyim artıkın.
Eline sağlık anacım..
Güyandın...
yaaaa hemide bensiz peki öle olsunkızlar komşudayım kahvede
günaydın kızlar...kahve çok güzel görünüyor çok canım çekti...hemen kendime şekersiz yapayaım bir tane...
bugun de hava güzell..temizlik günüm...evi şöyle bir temizleyip parlatayayım...
bu hafta kesin kararlıyım kızlar...makarna, hamur işi, pilav yooookkk..yersem oklavayla kovalayın beni...hala yerimde sayıyorummm
Kızlar bugün kardeşimle reale gittik tesadüf eseri M1 tepe merkezinn 10. yılıymış o nedenle
1. yetenek sizsinize katılanlar vardı
süper geçti
barış ekmen vardı ilk tanımadım ama şarksını söleyince hmn tanıdım çok iri yarı bir adam fransızca italyanca şarkı söylüyor( hani şu ıssız adamn soundtrack da çalan şarkısını)
sonra magic necmi vardı ama o sıktı
sonra beatbox serkan vardı süperdi süper
çukurova jimnastik grubu vardı
uğur ile bilal vardı daha çocuklar ya
ve kaya adamlar harikaydı resmn
gittik serkanla foto çekildik acuk yılışık bişey ama süper karizma öle işte :))
güzel birgündü anlıcanız
afiyet olsun çokocum. bizdede eşim tarafından temizliğe başlandı. sağolsun çokyardım ediyor. buzdolabın fişini çekip içini boşalttı. dolapların içini boşalttı. bu tarz işlerde yardım edince işim baya baya bi hafifliyor. banasilip yerleştirmek kalıyor. benimki haftaya kalır birazı ama inş baya bişiyler yaparım yarına. hepiniz kendinize iyi bkın. iyi akşamalr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?