Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

pek bir sevindirik oldum yaaa...dün sabah ölçülerimi aldım...ben düzenli olarak kilomu ve beden ölçülerimi not ederim...dün sabah baktım da listeye girdiğim haftayla şu an arasında dağlar kadar fark var...küçük bir tepe olur herhalde eriyen yağlardan

burda olmayı çok seviyorum ya...yoksa çoktan 6 lı rakamları görmüştüm...

güldencim akşam yemeğini kesme tatlım...çok hafif şeylerle geçirebilirsin...mesela haşlanmış tavuk, közlenmiş salata, çorba bir dilim ekmekle gibi...uzun süre aç kalman iyi değil...bunu vücut kıtlık olarak algılayip yediklerini yakmadan depo eder...

kızlar ben kaçar...arda paşam uyurken, kocişte evde yokken sporumu yapayım...bugun pazarda her geçen gün zayıflıyorsun dediler...çok sevindim yaaa

Son düzenleme:
İnternet bağlantım kesilecek o yüzden bir süre foruma düzenli olarak gelemeyeceğim ama cuma günleri bir şekilde kilo bildiriminde bulunurum :))

İnternetin bağlanması 1-2 haftayı bulur. Bu sürede sizleri özleyeceğim

Her gün menümü yazamayacağım için günlük sabit listemi yazayım.Zaten hemen hemen her gün aynı listeyi uyguluyorum.

Sabah : 2 yumurta. Haşlanmış olabilir ya da yağsız tavada omlet olarak yapabilirim.

2 çorba kaşığı kadar peynir

100 gram kadar haşlanmış tavuk eti

Öğlen : Tavuk eti. Doyana kadar ama genelde 200 gram kadar. Yarım porsiyon bol yeşillikli salata.Salatanın üzerine biraz peynir ekliyorum.

Akşam : Kırmızı et pahalı olduğu için yine beyaz et. Tavuk sevdiğim için de yine tavuk yiyiyorum. Yanında yine salata. Üzerine de biraz peynir.

Her gün 40-45 dakika yürüyüş yapıyorum.

he heyy yetttim gariiii .. ay çok ritmi yüskek bi hafta sonu geçirdim. geldimmmmm..
efem bu sabah ki kahvaltımmmmm .. tık tık tık ses veriyorummmmmmm

1 dilim ebbek
1 çatal kirem meynir
2 dene domma seytin
1 çatal yımırrrtaaa

.... öpücükler günaydınnarrrrr. şişkolarrrrr...

dilek: ZAYIF HAFTALARRRRR

kızlar günüm var oraya uçuyorum
öğlene görüşürüz
uğurluuck nerdesn bakem sen özledim bn seni
diet nasıl gidiyor

ŞİŞTTT GÜNMÜÜÜ.. EHE EHE NEEEE YEYCENNN GÜNDEEEE

not (günün) açılımı : ev hanımı meslek grububa giren fıkır fıkırdak bayanlarrr bir masa dolusu vicdan azabınınn yanında ( vicdan azabı: binbir çeşittttt -kek börek- paçaaaa- alahhhh daha neler nelerrr ) DD kepek ekmeeeee yemesidir DDd...

ehe ehe <---- bi aralar müdavimdi: DD

günaydın kızlar.
zor bi hafta sonu geçirdim olmaz olası evbimin bütün tavanları aktı halılarım uyku swetim mekan döşeğim heppsi mahfoldu. halılarımı yeni yıkatmıştım. onlarda batınca tekrar yıkamaya vermeyetyim diye hepsini kendim yıkadım. dondum ve heryerim tutulmuş.
ne ev eve benziyor ne eşyalar. şeytan diyor hepsini kapıya at. töbe yaaaa.

uğurlucum çatlaksın kıs sen...

azracım çok kaçırma günde emi.
rukiş abla sende miniki bizim içinde kokla ve öp. bebek kokusu ohhhhhhh.

birde oğlum kardeş istemezmiş oyuncaklarını ona vermezmiş asla abi olmak istemiyomuş vee kardeş onu ısırırmış bide babası sacede anılınmış...
yani kardeşe şiddetle karşı. aynı biz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…