wingcim haftaya artıksempatiksalakcinniBen geldim hem de koşa koşa kaydirigubbakcemile3
Saat 12'yi geçmeden yetiştim sanırım :)
Geçen haftaki kilom:87.8
Şu anki kilom: 86.2
Verilen kilo: 1.6
neden kinebersiniz kızlar.
bugün bi yorgunluk var üstümde. canım sıkkın nedense...
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileama ama saat 12'den önce geldim :gitme::kedi:
ellerine sağlık cnm a.s.canım listeniz tamam tebrik ederim ayrıca çok güzel kg veren arkadaşlar var
hm oklavalıksın hm intikam derdindesinkötükedihüsoBbenim bugün sınırım yok nedense. sanırım + çıktığım için intikam alıyorum...
cnm 10 12 arasıHer hafta böyle mi olacak? Benim aklımda neden 12 diye kaldı? Daha önce bildirim için son saat 12 değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum :uhm:
sonunda spora başladım...slim in 6 ya başladım...6 haftalık program
slim in 6...25 dk ardından 30 dk plates yaptım...
bacaklarım titriyor hala bu slim in mahvetti beni..yarına nasıl yürürüm bilmem
canım normalde 12 ama bazen böyle erken oluyo ama mutlaka önceden bildiyor dün msj yazmıştı azracım en geç 10.30 diyeHer hafta böyle mi olacak? Benim aklımda neden 12 diye kaldı? Daha önce bildirim için son saat 12 değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum :uhm:
süpersin canım bu ara bende bıraktım sporu evde çok yoğunum işim bitmiyo haliyle dermanım kalmıyo spora şu işlerim bitsin başlıcam yeniden bu arada slim ne canım:uhm:sonunda spora başladım...slim in 6 ya başladım...6 haftalık program
slim in 6...25 dk ardından 30 dk plates yaptım...
bacaklarım titriyor hala bu slim in mahvetti beni..yarına nasıl yürürüm bilmem
süpersin canım bu ara bende bıraktım sporu evde çok yoğunum işim bitmiyo haliyle dermanım kalmıyo spora şu işlerim bitsin başlıcam yeniden bu arada slim ne canım:uhm:
Liste için tskler elinize sağlık..
bende 2 gündür dikkat ediyorum bakalım cumaya kadar inşallah kayda değer bişeyler gider..
kızlar bir de kavitasyona giden var mı aranızda gerçekten inceltiyor mu?
bir de lpg falan var galiba tam bilmiyorum hangisi iyi..bazı fırsat siteleri var bilmiyorum takip ediyormusunuz şehirlere göre günlük fırsat yayınlıyorlar 24 saatliğine ve çok çok uygun şeyler oluyor mesela geçenlerde lazer epilasyonu (genital,kolaltı veya favori) 5 seansı toplam 25tl satın aldım henüz gitmedim ama kaliteli güzellik salonlarında..
dün de kavitasyonlu bir paket satın aldım ama annem için eğer gerçekten iyi olursa kendime de fırsat yakalrsam alıcam o pakette de 3 seans kavitasyon, 3 seans radyo frekans, 3 seans vakum-led, 3 seans pasif jimnastik ve oksijen bakımı uygulamaları 660 TL yerine 79 tl ya düşmüştü..
bakın bugünün ankara fırsatı da 5 Seans Cellu M6 LPG Uygulaması Yanında Destekleyici 5 Seans Lenf Dranaj 500 TL Yerine 59 TL! ne olduğunu tam bilmediğim için almadım ama diğer topiklerde baktım kavitasyondan genelde memnunlar
nasıl kızlar iyi değil mi?
iyi geceler kızlarrr uğur ışılak ın konserine gittik adam 5 metre ilerimdeydi yaaaa yok böyle bişe nekadar yakışıklı heybetliymiş bayıldım bittim yaniii ağzımın suları aktı resmen çok güzel geçtiD
diyetde süperdi öğlen çok yedim akşam pek bişey yemedim iyiydi yanii
günaydınnnnnnnnn dombişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))
öpüyorummm muck.
zayıf arkidişler hıh çirkinler .iş başı görşşşşşş.... baş başşş
not: yaw bide şu zıkkım cetvelden ben indirmeye çalışımm .
asuşşş kocan duymasın kızsempatiksalakcinniiyi geceler kızlarrr uğur ışılak ın konserine gittik adam 5 metre ilerimdeydi yaaaa yok böyle bişe nekadar yakışıklı heybetliymiş bayıldım bittim yaniii ağzımın suları aktı resmen çok güzel geçtiD
diyetde süperdi öğlen çok yedim akşam pek bişey yemedim iyiydi yanii
offffffffffff ugurlucuk um
günaydın gayemGünaydın kızlar. umarım güzel bir hafta sonu olur.
asuşşş kocan duymasın kızsempatiksalakcinni
günaydın herkese iyi haftasonları kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?