Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma valla. hasta olcak gibiyim ama bakalım. bide bayram temizliği var. hepsi çıksın aradan artık. hoş yapsanda yapmasanda ev eve benzemediği için bişiy farketmiyor ama neyse. allah beni o evden tez zamanda kurtarsın inşş.günaydın kızlar gayecim üzüldüm bir sürü iş çıkmış sana inş. hastalanmazsın canım
günaydın kızlarrrrrrr gayeeee ayyy nekadar sinir bozucu bi durum yaaa
rukiş ablam azram iyi gezmeler
sen mi ben mi asucum bir türlü giremiyorum o moda artık kendime gelmem lazım ama olmuyoben iyice çıktım diyet modundan yaaaaa
bugün sil baştan başladım inş. bozmadan devam ederim
ayşem sen zaten manken gibisin kilonun büyük bi bölümünü verdinsen mi ben mi asucum bir türlü giremiyorum o moda artık kendime gelmem lazım ama olmuyo
aynen bende öyleyim kızlar bilmem ne olcak.
yok ayşecim nerdee kendi evim kira ama anneme yakın olmak için(anıldan dolayı)burayı tuttuk. annemin olduğu semt evleri berbat ama çok pahalı bilmem noolcak.
benimde evden yana hiç yüzüm gülmedi...
batıkent canım. sizinkiler elmadağ mıydı
ayşem sen zaten manken gibisin kilonun büyük bi bölümünü verdin
ama bana noluosa
asucum teşekkkür ederim canım.çok şükür doğum kilolarım gitti de işte bi 55 kg olsam süper olacak ama bu ymeyle mümkün değil artık kafa yediğimi düşünmeye başladım öyle yiyecek bişeyler düşünüyoırum ya yok böylr bişey hep ne yesem ne yesem karnım tok ama yine de yesem haylimde hep yemek var bu ara delirdim mi ne
doğma büyüme ankaralıyım ama batıkente toplam 4 kez gittim liseden arkadaşım orda oturuodu
villa tipi evler vardı hep büyük bi siteydi ama sitenin ismini hatırlıyamadım :26:
varyaaaa bişey diyimmi içimde bana heepp bahane bulan bi canavar var ye ve yat dio devamlı
bugün hani şun aerobik diodum ya oraya gidicektim sözde başlıycaktım boğazıma bi ağrı girdi anlatamam elimi kaldırıcak halim yok yaaa nefret ediorum kendimden
kardeşimin de bana dediği gibimi
'' BENİM DNA'mda ZAYIFLAMAK YOHHHHH BENİM KODUM BOZUK'''
ayşem sen zaten manken gibisin kilonun büyük bi bölümünü verdin ama bana noluosa
asucum teşekkkür ederim canım.çok şükür doğum kilolarım gitti de işte bi 55 kg olsam süper olacak ama bu ymeyle mümkün değil artık kafa yediğimi düşünmeye başladım öyle yiyecek bişeyler düşünüyoırum ya yok böylr bişey hep ne yesem ne yesem karnım tok ama yine de yesem haylimde hep yemek var bu ara delirdim mi ne
aynı ben...
yok walla cnm kaçırmadım,ŞİŞTTT GÜNMÜÜÜ.. EHE EHE NEEEE YEYCENNN GÜNDEEEE
not (günün) açılımı : ev hanımı meslek grububa giren fıkır fıkırdak bayanlarrr bir masa dolusu vicdan azabınınn yanında ( vicdan azabı: binbir çeşittttt -kek börek- paçaaaa- alahhhh daha neler nelerrr ) DD kepek ekmeeeee yemesidir DDd...
ehe ehe <---- bi aralar müdavimdi: DD
kızlar bugun evde yokumm bebek görmeye gıdecemm akşama görüşüruzzz:13:
ahh cnmm çok geçmiş olsungünaydın kızlar.
zor bi hafta sonu geçirdim olmaz olası evbimin bütün tavanları aktı halılarım uyku swetim mekan döşeğim heppsi mahfoldu. halılarımı yeni yıkatmıştım. onlarda batınca tekrar yıkamaya vermeyetyim diye hepsini kendim yıkadım. dondum ve heryerim tutulmuş.
ne ev eve benziyor ne eşyalar. şeytan diyor hepsini kapıya at. töbe yaaaa.
uğurlucum çatlaksın kıs sen...
azracım çok kaçırma günde emi.
rukiş abla sende miniki bizim içinde kokla ve öp. bebek kokusu ohhhhhhh.
birde oğlum kardeş istemezmiş oyuncaklarını ona vermezmiş asla abi olmak istemiyomuş vee kardeş onu ısırırmış bide babası sacede anılınmış...
yani kardeşe şiddetle karşı. aynı biz....
günaydın kızlarrrrrrr gayeeee ayyy nekadar sinir bozucu bi durum yaaa
rukiş ablam azram iyi gezmeler
ben iyice çıktım diyet modundan yaaaaa
bugün sil baştan başladım inş. bozmadan devam ederim
kıssss batıkente bnmde 4 kez gitmişliğim vardoğma büyüme ankaralıyım ama batıkente toplam 4 kez gittim liseden arkadaşım orda oturuodu
villa tipi evler vardı hep büyük bi siteydi ama sitenin ismini hatırlıyamadım :26:
aynnnnnnnnen bnmde goduuum bozuk yeme kodumvaryaaaa bişey diyimmi içimde bana heepp bahane bulan bi canavar var ye ve yat dio devamlı
bugün hani şun aerobik diodum ya oraya gidicektim sözde başlıycaktım boğazıma bi ağrı girdi anlatamam elimi kaldırıcak halim yok yaaa nefret ediorum kendimden
kardeşimin de bana dediği gibimi
'' BENİM DNA'mda ZAYIFLAMAK YOHHHHH BENİM KODUM BOZUK'''