• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar gayecim üzüldüm bir sürü iş çıkmış sana inş. hastalanmazsın canım
sorma valla. hasta olcak gibiyim ama bakalım. bide bayram temizliği var. hepsi çıksın aradan artık. hoş yapsanda yapmasanda ev eve benzemediği için bişiy farketmiyor ama neyse. allah beni o evden tez zamanda kurtarsın inşş.

günaydın kızlarrrrrrr gayeeee ayyy nekadar sinir bozucu bi durum yaaa
rukiş ablam azram iyi gezmeler

hemde ne sinir bozucu canım sorma...

gayecim anlıyorum seni kıbrıstaki evim çok kötüydü yaptığım temizlik görünmezdi döküntü bi evde çok canım sıkılrdı.şimdi oturduğum ev daha iyi ama buda minicik 60 m2 ceylin oyuncaklarını döktü mü ev her yerde her yerde gibi görünüyo ev konusunda çok sansızım bende inş. kurtulursun cnm kendi eviniz mi kiraysa araştırsana yeni b iev

sen mi ben mi asucum bir türlü giremiyorum o moda artık kendime gelmem lazım ama olmuyo:5:
:24: ayşem sen zaten manken gibisin kilonun büyük bi bölümünü verdin
ama bana noluosa :14:
aynen bende öyleyim kızlar bilmem ne olcak.
yok ayşecim nerdee kendi evim kira ama anneme yakın olmak için(anıldan dolayı)burayı tuttuk. annemin olduğu semt evleri berbat ama çok pahalı bilmem noolcak.
benimde evden yana hiç yüzüm gülmedi...

allah yardımcın olsun sehercim inş. en kısa zamanda ev sahibi olursun hangi semtte oturuyosunuz canım
benimde annemler ankarada oturuyo

varyaaaa bişey diyimmi içimde bana heepp bahane bulan bi canavar var ye ve yat dio devamlı
bugün hani şun aerobik diodum ya oraya gidicektim sözde başlıycaktım boğazıma bi ağrı girdi anlatamam elimi kaldırıcak halim yok yaaa nefret ediorum kendimden
kardeşimin de bana dediği gibimi
'' BENİM DNA'mda ZAYIFLAMAK YOHHHHH BENİM KODUM BOZUK''' :27:

:24: ayşem sen zaten manken gibisin kilonun büyük bi bölümünü verdin
ama bana noluosa :14:

asucum teşekkkür ederim canım.çok şükür doğum kilolarım gitti de işte bi 55 kg olsam süper olacak ama bu ymeyle mümkün değil artık kafa yediğimi düşünmeye başladım öyle yiyecek bişeyler düşünüyoırum ya yok böylr bişey hep ne yesem ne yesem karnım tok ama yine de yesem haylimde hep yemek var bu ara delirdim mi ne:35:

doğma büyüme ankaralıyım ama batıkente toplam 4 kez gittim liseden arkadaşım orda oturuodu
villa tipi evler vardı hep büyük bi siteydi ama sitenin ismini hatırlıyamadım :26:

güven başarı olabilir mi??? yada hülyakent ? yada arı sitesi?
varyaaaa bişey diyimmi içimde bana heepp bahane bulan bi canavar var ye ve yat dio devamlı
bugün hani şun aerobik diodum ya oraya gidicektim sözde başlıycaktım boğazıma bi ağrı girdi anlatamam elimi kaldırıcak halim yok yaaa nefret ediorum kendimden
:60::60::60:

:24: ayşem sen zaten manken gibisin kilonun büyük bi bölümünü verdin ama bana noluosa :14:

asucum teşekkkür ederim canım.çok şükür doğum kilolarım gitti de işte bi 55 kg olsam süper olacak ama bu ymeyle mümkün değil artık kafa yediğimi düşünmeye başladım öyle yiyecek bişeyler düşünüyoırum ya yok böylr bişey hep ne yesem ne yesem karnım tok ama yine de yesem haylimde hep yemek var bu ara delirdim mi ne:35:

aynı ben...

ŞİŞTTT GÜNMÜÜÜ.. EHE EHE NEEEE YEYCENNN GÜNDEEEE

not (günün) açılımı : ev hanımı meslek grububa giren fıkır fıkırdak bayanlarrr bir masa dolusu vicdan azabınınn yanında ( vicdan azabı: binbir çeşittttt -kek börek- paçaaaa- alahhhh daha neler nelerrr ) :DDD kepek ekmeeeee yemesidir :DDDd...

ehe ehe :D <---- bi aralar müdavimdi: DD
yok walla cnm kaçırmadım,
çay ve kahve öle çeşit çeşit de değildi
kahvaltı yoktu zaten
3 bir atımlık kurabiye
1 patates tupo (haşlama patatese maydonozla yuvarlanmış9
birde milföy börek,
çok yemedim

kızlar bugun evde yokumm :emir_bebek:bebek görmeye gıdecemm akşama görüşüruzzz:13::16:
:10:
günaydın kızlar.
zor bi hafta sonu geçirdim olmaz olası evbimin bütün tavanları aktı halılarım uyku swetim mekan döşeğim heppsi mahfoldu. halılarımı yeni yıkatmıştım. onlarda batınca tekrar yıkamaya vermeyetyim diye hepsini kendim yıkadım. dondum ve heryerim tutulmuş.
ne ev eve benziyor ne eşyalar. şeytan diyor hepsini kapıya at. töbe yaaaa.

uğurlucum çatlaksın kıs sen...

azracım çok kaçırma günde emi.
rukiş abla sende miniki bizim içinde kokla ve öp. bebek kokusu ohhhhhhh.

birde oğlum kardeş istemezmiş oyuncaklarını ona vermezmiş asla abi olmak istemiyomuş vee kardeş onu ısırırmış bide babası sacede anılınmış...
yani kardeşe şiddetle karşı. aynı biz....
ahh cnmm çok geçmiş olsun
üşütmezsinde inşallah
anılada kardeşe erken dahah büyüsün fikrini değiştr gör bak
yaşıtları abi abla olunca anne bn kardeş isterim der

günaydın kızlarrrrrrr gayeeee ayyy nekadar sinir bozucu bi durum yaaa
rukiş ablam azram iyi gezmeler
:21::21:
ben iyice çıktım diyet modundan yaaaaa
bugün sil baştan başladım inş. bozmadan devam ederim
:47::47::47:
doğma büyüme ankaralıyım ama batıkente toplam 4 kez gittim liseden arkadaşım orda oturuodu
villa tipi evler vardı hep büyük bi siteydi ama sitenin ismini hatırlıyamadım :26:
kıssss batıkente bnmde 4 kez gitmişliğim var:27:
hemide bir adanalı olarak
evt orası lüks bir semt:12:

aynnnnnnnnen bnmde goduuum bozuk yeme kodum:60::60::60:

Slmmm kızlar ben geldim..
ben o aldığım artıyı attım nihayet bu hafta eksi umudum var çok şükür :))

bu arada kızlar ben de evlenene kadar batıkentte oturuyordum carrefourun karşısında tripleks evler var biliyorsundur gayecim başkent sitesinde evimiz ama evlenince eryamana gelin geldim :))
şimdide optimum yakınlarındayım

Neyse ev demişken bugün de akşama kadar ev gezdik durduk annemi yakınıma çekmek istiyorum ,inşallah bu kışa yakınıma geliyor çok mutluyum..

Diet fena gitmiyor hatta açım sanırım gidip az da olsa bişeyler atıyım ağzıma gezerken yemek yemeyi unutuverdim..
spor halaaa yok ama inşallah bu akşam :(

amaaaa bu hafta nereye gitsem her gören çok şaşırdı çok güzel olmuşsun toplamışsın,incelmişsin vs..süper şeyler söylediler nasıl hoşuma gitti ben bu gazla 6 lı rakamları görcem inşallahhhhhh:)))

Back