- 19 Temmuz 2007
- 4.177
- 5.317
- 773
TEŞKLER :))
1000 KALORİYİ NASI HESAPLICAM BİLMİYOM AMA NEYSE:))
yemeğimi yedim:) 4 kaşık yoğurt 2 çatal spagettti 2 çatal davık 4 kaşık yoğurt çorbası ...
dayanamdım zıkkım boğazım yarım dilim ekmek
bu arada ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz bde onu desenize bana hı?
:roflol::roflol::roflol:
çok yaşa emi
güle güle giyin cicilerinizi sende fıstıkında...ben geldim.dün çok güzeldi. gezdik çok yürüm ama çokta yedim.alışveriş yaptık kızıma bayramlık aldık gocuk bot aldık ne çabuk büyüdü de bunları giyecek kuzum benim:ecrin_bebek:
kendime de ciciler aldım.koçiş bişey almadı evde değilim zaten giyemiyorum olanları bile dedi ona da bi saat aldık
ugurlucum hoşgeldin aramıza inş. istediğin kg ya ulaşırsın kısa zamanda
benim diyet sekteye uğradı baya koçiş evde olunca böyle oluyo ipin ucu kaçıyo takıldım kaldım aynı kg ya
bn geldim :lepi:
bu arada ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz bde onu desenize bana hı?
kocişi boşa kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinniama bende 8 de yiyom. hazırlayayım kociş gelsin derken saat tam 8 oluyo.
ondan ayrı yemek istemiyom birde zaten öncesinde de yemekim hazır olmuyo:)
eşimle bi akşam yemekte birlikteyiz onuda bırakmayım dimi. :kedi:
afiyet ola kaç tane simit ama akannehiracıktım şimcik öğrenci kebabı(simit ayran) yiyom.
çıtır çıtır gelin beraber yiyek...
oh afiyet olsun işte böyle devam kaydirigubbakcemile5TEŞKLER :))
yemeğimi yedim:) 4 kaşık yoğurt 2 çatal spagettti 2 çatal davık 4 kaşık yoğurt çorbası ...
ayşecim ceylinmde sende güle güle giyinsositosositoben geldim.dün çok güzeldi. gezdik çok yürüm ama çokta yedim.alışveriş yaptık kızıma bayramlık aldık gocuk bot aldık ne çabuk büyüdü de bunları giyecek kuzum benim:ecrin_bebek:
kendime de ciciler aldım.koçiş bişey almadı evde değilim zaten giyemiyorum olanları bile dedi ona da bi saat aldık
benim diyet sekteye uğradı baya koçiş evde olunca böyle oluyo ipin ucu kaçıyo takıldım kaldım aynı kg ya
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkisteşekkkürler gayecim.
ben bi platesimi yapayım ceylin uyuyorken yoksa yaptırmıyo
kocişi boşa kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinniama bende 8 de yiyom. hazırlayayım kociş gelsin derken saat tam 8 oluyo.
ondan ayrı yemek istemiyom birde zaten öncesinde de yemekim hazır olmuyo:)
eşimle bi akşam yemekte birlikteyiz onuda bırakmayım dimi. :kedi:
afiyet ola kaç tane simit ama akannehiracıktım şimcik öğrenci kebabı(simit ayran) yiyom.
çıtır çıtır gelin beraber yiyek...
oh afiyet olsun işte böyle devam kaydirigubbakcemile5TEŞKLER :))
ayşecim ceylinmde sende güle güle giyinsositosositoben geldim.dün çok güzeldi. gezdik çok yürüm ama çokta yedim.alışveriş yaptık kızıma bayramlık aldık gocuk bot aldık ne çabuk büyüdü de bunları giyecek kuzum benim:ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkisteşekkkürler gayecim.
ben bi platesimi yapayım ceylin uyuyorken yoksa yaptırmıyo
kocişi boşa kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
afiyet ola kaç tane simit ama akannehir
oh afiyet olsun işte böyle devam kaydirigubbakcemile5
açlık hissi ne durumda peki:hulya:
ayşecim ceylinmde sende güle güle giyinsositososito
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis
çalışmak zorunda olduğum için oğlumun yanında olamadığım için nefret ediyorum kendimden..senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?