Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aaaaa ne oldu azracımm geşmiş olsunn canımm yaaaaa :teselli:

aaaaa ne oldu azracımm geşmiş olsunn canımm yaaaaa :teselli:

ablacım aşırı sinirliyim şuan da sorma inaan dokonsan ağlıuyacak gbiyim
bu internetten 3. kazık yiyişimz
ilk ttnetten yedik sonra superonline girdik güya aylık 30 gelecekti hiç gelmedi
sonra şu superonlinn fiberoptiğine geçtik birde ondan yedik
kayseride çalışması oldumu bilmiyorum bir yaz kafamızı patlattılar deldiler deştiler yer altını fiberoptik döşediler sonra her apartmandda verici koydular isteyen alıyordu
bizde sanki evde net yok gibi
bize gelen kız dediki superonline satan 1 ay deneme bedava dedi 3 ay da bedava daha dedi
bana da cazip geldi olur dedim demez olaydım
temmuzda yazıldık bir ay beleş ağustos 3 ay daha ekle ablam yani kasım aralık gbii fatura gelmeli
bugün bir fatura vgeldi 50 şoka girdim ve gecikme faizide vardı
bir aradım ki meğersem 70 artı 50 liralık 2 faturamz varmış
ee bnde dedim hani 3 ay bedavaydı
işte neymiş biz bir ay deneme kullandık ya sonunda arayıp söleyecekmişiz
söleemdiğimz için olmuş böylede
bnde dedim ki sizin yolladığınz kız bize sölemezzse biz nerden bileleim dedim
uzatmayım abla
yarın basacam superonline

Bir süredir forumda pek vakit geçiremiyorum. Diyetimi istemeden bozdum. Şu an 88'lerdeyim, kilo almadım ama ilerleme de olmadı Cuma günü giremeyebilirim, şu aralar internet problemi var o yüzden şimdiden kilo bildiriminde bulunmak istiyorum. Sorun olmaz değil mi?

Geçen haftaki kilom : 89.3
Bu haftaki kilom : 88.2
Verilen kilo : 1.1

Eğer cuma günü girme imkanım olursa mutlaka girip kilo bildiriminde bulunmaya çalışacağım ama pek mümkün görünmüyor. Zaten bir iki günde de kilom değişmez

isteğin azmin azalmış neden wing?
yanlış mı hissediyorum

yarın kızlar sabah kahve günümüz var
ö.sonrada superonline basacam klava:

Geçmiş olsun Azracım. Benzer durumlar benim de başıma geldi, ben de senin gibi baskın yaptım ama bütün kozlar onların elinde, başarılı olamıyorsun. İnşallah sen bir sonuç alırsın :1hug:

isteğin azmin azalmış neden wing?
yanlış mı hissediyorum

İsteğim hiç azalmadı, zayıflamayı her zamanki gibi çok istiyorum ama bu hafta anlam veremediğim bir şekilde ikinci kez regl oldum:2: Onun da etkisi var, tatlı isteği duymaya başladım. Şu an için kilo almadığımdan mutluyum, bu da yeter şimdilik :asigim::çok üzgünüm: Ama keşke daha iyisi olsa

evt cnm dediğin gbii ama bnm hakkımı sonuna dek arıyacağım yapabildiğim kadar

senden neden 2 . kez regl oldun cnm ilginç yani bir dr git derim
eskiden de olurmuydu

evt cnm dediğin gbii ama bnm hakkımı sonuna dek arıyacağım yapabildiğim kadar

senden neden 2 . kez regl oldun cnm ilginç yani bir dr git derim
eskiden de olurmuydu

Hayır daha önce olmadı ama daha önce gecikme oluyordu. Kesin diyetle alakalı bir durumdur. İnsanın dengesi bozuluyor. Kontrole gittiğim zaman doktora söyleyeceğim durumu. O zamana kadar idare etmem gerek :)

Şimdilik herkese iyi geceler a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…