- 19 Temmuz 2007
- 4.177
- 5.317
- 773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinize iyi akşamlar
tek iyi olsun da gaye
sonuçta el bakmıo yine canın ciğerin oğluna bakanlar
kızla menü verim çıkım cnm felaket sıkkın yarın anlatrm
ama asla ve asla superonlien kullanmayın derim resmn çarpıldık gece gece sinirim fırladı tansiyonum fırladı
allah belalarını versin
menümde
sabah da bir nesacafe bir türk kahvesi
öğlen mercimekli köfte bir porsiyon
akşamda salata tavuk
aaaaa ne oldu azracımm geşmiş olsunn canımm yaaaaa :teselli:
Bir süredir forumda pek vakit geçiremiyorum. Diyetimi istemeden bozdum. Şu an 88'lerdeyim, kilo almadım ama ilerleme de olmadı Cuma günü giremeyebilirim, şu aralar internet problemi var o yüzden şimdiden kilo bildiriminde bulunmak istiyorum. Sorun olmaz değil mi?
Geçen haftaki kilom : 89.3
Bu haftaki kilom : 88.2
Verilen kilo : 1.1
Eğer cuma günü girme imkanım olursa mutlaka girip kilo bildiriminde bulunmaya çalışacağım ama pek mümkün görünmüyor. Zaten bir iki günde de kilom değişmez
yarın kızlar sabah kahve günümüz var
ö.sonrada superonline basacam klava:
isteğin azmin azalmış neden wing?
yanlış mı hissediyorum
Geçmiş olsun Azracım. Benzer durumlar benim de başıma geldi, ben de senin gibi baskın yaptım ama bütün kozlar onların elinde, başarılı olamıyorsun. İnşallah sen bir sonuç alırsın :1hug:
İsteğim hiç azalmadı, zayıflamayı her zamanki gibi çok istiyorum ama bu hafta anlam veremediğim bir şekilde ikinci kez regl oldum:2: Onun da etkisi var, tatlı isteği duymaya başladım. Şu an için kilo almadığımdan mutluyum, bu da yeter şimdilik :asigim::çok üzgünüm: Ama keşke daha iyisi olsa
evt cnm dediğin gbii ama bnm hakkımı sonuna dek arıyacağım yapabildiğim kadar
senden neden 2 . kez regl oldun cnm ilginç yani bir dr git derim
eskiden de olurmuydu