- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
ıyı geceler kızlarr cok uykumm geldıııı boshayallersmileopuyorumnanaktan
:gitme::gitme:Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyı geceler kızlarr cok uykumm geldıııı boshayallersmileopuyorumnanaktan
süpersin bak işte bir dikiş tutturdun böyle devam etgünaydınlarrrrr , herkese mutlu ve zayıf sabahlarrrrrrrrr :)
not: dün aksam 2 kaşık bulgur pilavı
2 çatal sebze yemeee
1 kupa ayran
not 2 : bu gün niyetliyim ben
sahur : 1 çatal pasta 4 kuru kayısı
not: 3 bütün pastalar ölsünn
günaydın ablamgunaydınn şekerlerrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ii kız aferim sana 100gr da olsa eksidesinazracım bende yine ttnet e geç derim canım
bugün tartıldım 61.5 kg yim 100 gr gitmişbu hafta hiç dikkat etmedim pide kebep tatlı vs.ama harekety ve spor vardı ondan olacak.inş. haftaya çok iyi başlarım bub regl mahvetti beni duramadım kendimi
selam kızlar..
herkese mutlu bir gün diliyorum...
ben yoktum bir süredir cuma günü şirkette rahatsızlandım 3 gndür de raporluydum..psikolojik sorunlar..konserviyon bozukluğum kendini aştı ve başım ve omzum durmadan oynamaya başladı..cuma günü 9 saat kadar hiç durduramadık bayağı bir moralim bozuldu ..haftasonu 2 kere bayıldım..sonrasında ağlama krizleri..c.tesi erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürdü eşimle arkadaşım orda diazem verdiler biraz rahatladım p.tesi yine gelceksiniz dediler malum devlet hastanesi ordan oraya..çok kötü durmdaki akıl hastalarını da gördüm ama orda olmak hoş bir duygu değildi bayağı bir gerildim..artı bir ilaç daha verdi dr o da beni biraz mal gibi yapıyor valla tüm vücudum uyuşmuş ..kaskatıyım..artık hiçbirşeyi takmıyorum kızlar nolcaksa olsun..gelecek korkusu beni bu hale getirdi..kaygılarımı bir kenara bırakıyorum..kontrolcü nihal olmucam artık...nasılsa herşey olcağına varıyor.ben naparsam yapayım..
geçmişe de bakamadım işyerinde işler birikmiş malum..
güldenim ilgine tekrar çok tşk ederim çok duygulandırdın beni...
azracım ne yaptın hallettin mi net işini
Ben burdayım :)kızlar nerdesnz:klava:
mesela haftada kaç kilo veriyosunuz? merak etttim