• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azracım bende yine ttnet e geç derim canım
bugün tartıldım 61.5 kg yim 100 gr gitmiş:1:bu hafta hiç dikkat etmedim pide kebep tatlı vs.ama harekety ve spor vardı ondan olacak.inş. haftaya çok iyi başlarım bub regl mahvetti beni duramadım kendimi

selam kızlar..
herkese mutlu bir gün diliyorum...
ben yoktum bir süredir cuma günü şirkette rahatsızlandım 3 gndür de raporluydum..psikolojik sorunlar..konserviyon bozukluğum kendini aştı ve başım ve omzum durmadan oynamaya başladı..cuma günü 9 saat kadar hiç durduramadık bayağı bir moralim bozuldu ..haftasonu 2 kere bayıldım..sonrasında ağlama krizleri..c.tesi erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürdü eşimle arkadaşım orda diazem verdiler biraz rahatladım p.tesi yine gelceksiniz dediler malum devlet hastanesi ordan oraya..çok kötü durmdaki akıl hastalarını da gördüm ama orda olmak hoş bir duygu değildi bayağı bir gerildim..artı bir ilaç daha verdi dr o da beni biraz mal gibi yapıyor valla tüm vücudum uyuşmuş ..kaskatıyım..artık hiçbirşeyi takmıyorum kızlar nolcaksa olsun..gelecek korkusu beni bu hale getirdi..kaygılarımı bir kenara bırakıyorum..kontrolcü nihal olmucam artık...nasılsa herşey olcağına varıyor.ben naparsam yapayım..
geçmişe de bakamadım işyerinde işler birikmiş malum..
güldenim ilgine tekrar çok tşk ederim çok duygulandırdın beni...

günaydınlarrrrr , herkese mutlu ve zayıf sabahlarrrrrrrrr :)

not: dün aksam 2 kaşık bulgur pilavı
2 çatal sebze yemeee
1 kupa ayran

not 2 : bu gün niyetliyim ben
sahur : 1 çatal pasta 4 kuru kayısı

:D not: 3 bütün pastalar ölsünn
süpersin bak işte bir dikiş tutturdun böyle devam et
en kısa zmnda da listeye alırım bn seni
ayrıca allah kabul etsin

gunaydınn şekerlerrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın ablam
eskiden menü veriridin ablam şimdi vermez oldun

azracım bende yine ttnet e geç derim canım
bugün tartıldım 61.5 kg yim 100 gr gitmiş:1:bu hafta hiç dikkat etmedim pide kebep tatlı vs.ama harekety ve spor vardı ondan olacak.inş. haftaya çok iyi başlarım bub regl mahvetti beni duramadım kendimi
ii kız aferim sana 100gr da olsa eksidesin
selam kızlar..
herkese mutlu bir gün diliyorum...
ben yoktum bir süredir cuma günü şirkette rahatsızlandım 3 gndür de raporluydum..psikolojik sorunlar..konserviyon bozukluğum kendini aştı ve başım ve omzum durmadan oynamaya başladı..cuma günü 9 saat kadar hiç durduramadık bayağı bir moralim bozuldu ..haftasonu 2 kere bayıldım..sonrasında ağlama krizleri..c.tesi erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürdü eşimle arkadaşım orda diazem verdiler biraz rahatladım p.tesi yine gelceksiniz dediler malum devlet hastanesi ordan oraya..çok kötü durmdaki akıl hastalarını da gördüm ama orda olmak hoş bir duygu değildi bayağı bir gerildim..artı bir ilaç daha verdi dr o da beni biraz mal gibi yapıyor valla tüm vücudum uyuşmuş ..kaskatıyım..artık hiçbirşeyi takmıyorum kızlar nolcaksa olsun..gelecek korkusu beni bu hale getirdi..kaygılarımı bir kenara bırakıyorum..kontrolcü nihal olmucam artık...nasılsa herşey olcağına varıyor.ben naparsam yapayım..
geçmişe de bakamadım işyerinde işler birikmiş malum..
güldenim ilgine tekrar çok tşk ederim çok duygulandırdın beni...

:teselli::teselli:olumunekankayizsmile

nihalcim çok geçmiş olsun hayat hiç bişey takıp kendi hasta edecek kadar uzun değil canım.herşryi kontrol edemezsin biraz akışına bırakmak lazım canım kendini yıpratma böyle öpüyorum seni...
gaye neredesşn oğluşun nasıl oldu canım

slmmm kızlar
ben de son günlerde ipin ucunu kaçırdım ,topikten uzaklaşmamdan bellidir zaten yüzüm yokkeyvahedigeldismile

hatta bugün doğal olarak artıdaydım yine umarım ödemdirrr(ben pollyanna) yarın görcez hanya konya..

güldencim bu süperonlinezedelerden biriyim bende.. nerden geçtim diyorum çoğu zaman bağlantı kopuyor bi kaç saat giremiyorum falan..sırf ev telini geçirelim diye abone olduk ama o da eskisi gibi duruyor..ara tabi hakkını ama söke söke öderdirler gibime geliyor :((

nihalcim çok geçmiş olsun canım..sanırım sen herşeyi çok takıyorsun ve bünyen kaldırmıyor daha önce de buna benzer bişeyler olmuştu sanırsam..yıpratma kendini canım bu kadar bırak herşey olacağına varsın ,gelecek endişesi de duymanın anlamı yok herşey olacağına varıyor ,yaşayarak gör düşünme derim canım..inşallah hemen toparlarsın..

ben de bugün ablama gidecem ama düşünüyorum acep gitsemmi diye çünkü yakın bir arkadaşı da gelecek kız kanser hastası ve vücudunun bir çok yerine yayılmış durumda yazın hergün hbr bekledik bayağı kötüydü durumu ama bugün ablama gelcekmiş bende gitsem acaba çok etkilenirmiyim bilmiyorum benim de kafama çok takılır böyle şeyler ama moral de vermek lazım..en son gördüğümde turp gibiydi koca arıyorum diye geyik yapıyordu şimdi göğüs ve rahim gitmiş durumda..offf offf...
allah dermansız dert vermesin kızlar sağlık çok önemli ama farkına varamıyoruz..

Back