nirdsnz kızlar
Arkadaslarrrrrrr sanirim ben hamileyim adetim 10 gun gecikti ve test aldim eczaneden, 2. cizgi silinik cikti ama sabah ilk idrarla yapilmasi gerekiyormus, ben aksam yaptim. acayip heyecanliyim,
esim turkiyede haber vermedim. yarin sabah tekrar yapacam testi. emin olduktan sonra soylicem. yani silinik ama gozle gorulur sekilde hamilemiyim acaba yaa ??
cok heyecanliyim arkadaslar. yarin gelismeleri yazarim.
Sanirim diyet bitti benim icin, insallah hamileyimdir.
canım hayırlı olsun. silikte olsa çıktıysa hamilesin demektir. haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan
aynı seyleri bende yaşadım canım çok güzel çok heyecanlı zamanlar kızım şimdi 1 yaşında. iyi haberlerini bekliyoruzCanim ya cok heyecanliyim sabahi bekliyorum, ama zaman gecmiyor. Sorunum var sanirim tuvaletten cikamiyorum neden acaba cok sanciyla giriyorum ve karnim surekli gurulduyor acmisim gibi :)
Yarin gunun ilk isiklariyla beraber haberi veririm tatlim.
aynı seyleri bende yaşadım canım çok güzel çok heyecanlı zamanlar kızım şimdi 1 yaşında. iyi haberlerini bekliyoruz
tabiki canım sorabilirsin burda olduğum sürece cevap veririm sorularınaopuyorumnanaktanAllah bagislasin canim. Darisi bana ve isteyenlere... Eger bazi sorularim olursa paylasabilirmiyim seninle? Tecrubelerinden yararlanmak isterim. Surekli okuyorum hamilelik hakkinda ama beni korkutan yazilara bakmiyorum cunku insanlarin bazi deneyimleri beni korkutuyor.
Hafta icinde esimde gelecek guzel bi supriz yapacam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?