Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güldencim ne desek boş...mevlam yardımcısı olsun....allah size de sabır versin...böyle beklemek çok zor...
cerneacım evet ne kadar kalorili yiyecekler varsa hepsini tüketiyorum...ama ondan sonra büyük bir mide rahatsızlığı yaşıyorum..midem küçülmüş galiba...diyet halindeyken daha rahattım...o yüzden herşeyden azar azar yemeye başladım...spora da geri dönecek gibiyim...iki gündür platesimi yapıyorum...benim tatil uzun...dikkat etmezsem hepsini geri alacağım diye korkuyorum...sen neler yapıyorsun...bisiklet turlarına devam ediyor musun...beslenme düzenin nasıl...
asucum elbisen hayırlı olsun...güle güle giy...eminim çok yakışmıştır
güldencim ne desek boş...mevlam yardımcısı olsun....allah size de sabır versin...böyle beklemek çok zor...
cerneacım evet ne kadar kalorili yiyecekler varsa hepsini tüketiyorum...ama ondan sonra büyük bir mide rahatsızlığı yaşıyorum..midem küçülmüş galiba...diyet halindeyken daha rahattım...o yüzden herşeyden azar azar yemeye başladım...spora da geri dönecek gibiyim...iki gündür platesimi yapıyorum...benim tatil uzun...dikkat etmezsem hepsini geri alacağım diye korkuyorum...sen neler yapıyorsun...bisiklet turlarına devam ediyor musun...beslenme düzenin nasıl...
asucum elbisen hayırlı olsun...güle güle giy...eminim çok yakışmıştır
Canim yaaa keske bende annemin yanina gidebilsem o guzel yemeklerini tadabilsem mafoldumben
Hergun hic aksatmadan bisiklet turu yapiyorum bacaklarim tas gibi oldu moral bozuklugundan diyete ara vermistim ama bugun arzacimin mailiyle kendime tekrardan ceki duzen vermeye basladim.
Onun disinda hersey yolunda canim. En son 53.4 tum ama bugun tartildim ve 54.8 olmusum. sahalara tekrar donus yaptim ama bu sefer daha kararli azimli olacam.
Sende lutfen dikkatli ol o guzelim yemeklerden tabiki vazgecemezsin ama azar azar cok ogun yemeye calis tatlim. Tatilinde tadini cikarmayi unutma :içelim:
DİKKAT DİKKAT!!!
Arkdaşlar belki cumaya giremiyebilirim
lütfen rica ediyorum herkes en geç 11 e kadar bildirimini yapsın
herkes kilosunu kırmızı altı çizgili belli etsin
çünkü kardeş takımdan rica edecem
biliyorum kırmaz yaparlar
onlarıda zor durumda koymayalım
şimdiden diyim çünkü yarın neolur belli olmaz
bi bakarız kadirlideyiz nete giremiyebilirim bi kaç gün
azracım hiç merak etme canım...bildirimlei ben hallederim...excelde tablonuz var zaten,geçen haftaki kilolar belli,kızlarda bildirimleri erken yaparlarsa hiç problem yok...sen rahat ol tatlımm...biz kardeş takımız:teselli::teselli: