• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar...

cerneacım mesajjını okuyunca inanamadım....ikinci testi yapmadın mı...silik de çıksa hamilesindir...benim de öyle olmuştu çünkü...hadi mesaj yaz da sevindir bizi..

cuma günü kardeşimin nişanı var...alışveriş telaşındayım...pek uğrayamıyorum...öğleden sonra da saçımı boyatacağım...

güldencim zaman ne çabuk geçiyor...7 si oldu bile demek...nur içinde yatsın...allah sabır versin...

Canlarim artik bende icimde bi can tasiyorum, bugun 2. testi yaptim ve hamileyim. :emir_bebek:
Inanilmaz mutluyum heyecanliyim sabahtan beri girmeye calisiyorum ama net cok yavasti hic bi sayfa acilmadi.
Azracim bu durumda diyete devam edemicem. Sizlerle olmak gercekten cok guzeldi.
Tabiki surekli girecem gurubumun destekcisiyim. Dogumdan sonra yine beraber oluruz diyemicem cunku sizlere guveniyorum vereceksiniz kilolarinizi ve sizin verdiklerinizi ben alacam :1:
Hepinizi cook cook opuyorum

Canlarim artik bende icimde bi can tasiyorum, bugun 2. testi yaptim ve hamileyim. :emir_bebek:
Inanilmaz mutluyum heyecanliyim sabahtan beri girmeye calisiyorum ama net cok yavasti hic bi sayfa acilmadi.
Azracim bu durumda diyete devam edemicem. Sizlerle olmak gercekten cok guzeldi.
Tabiki surekli girecem gurubumun destekcisiyim. Dogumdan sonra yine beraber oluruz diyemicem cunku sizlere guveniyorum vereceksiniz kilolarinizi ve sizin verdiklerinizi ben alacam :1:
Hepinizi cook cook opuyorum

:dance::dance:sositososito:sm_cool:
bugünler aldığım en güzel haber
yüce raabim sağsalim kucağınada nasip et
tabii ki diet yok ama daha çok yediklerine dikkat var
her zmn gir yaz cnm bnm
çook mutlu oldum:dance:
bu arada 2. mi bu

günaydın kızlar.....hihoyyytcerneanın güzel haberi ile güne başladımhihoyyyt....:ecrin_bebek:allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım:ecrin_bebek:..bizi unutmayasın:CüvCüv:....arada girip mesaj yaz bize canım:1hug:...

güldencim ben kilo bildirimimi bugun yapayım kilom 59 aynıkaydirigubbakcemile2...yarın kardeşimin nişanı var giremeyebilirim...tüm yediklerime rağmen kilom aynı...umarım sonra birden eklenmez kilolarbilmiyorumkismile...bugun regl oldum...yarın da çok açık renk elbise giyeceğimsempatiksalakcinni...şansa bak:delphin:...

günaydın kızlar.....hihoyyytcerneanın güzel haberi ile güne başladımhihoyyyt....:ecrin_bebek:allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım:ecrin_bebek:..bizi unutmayasın:CüvCüv:....arada girip mesaj yaz bize canım:1hug:...

güldencim ben kilo bildirimimi bugun yapayım kilom 59 aynıkaydirigubbakcemile2...yarın kardeşimin nişanı var giremeyebilirim...tüm yediklerime rağmen kilom aynı...umarım sonra birden eklenmez kilolarbilmiyorumkismile...bugun regl oldum...yarın da çok açık renk elbise giyeceğimsempatiksalakcinni...şansa bak:delphin:...

bn kilo almışsndr die bekliyordum
çok iyi sabitsen

asu nerelerde :oklava:

Back