Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slmmm güsel bayanlar..
güldencim önce tebrik edeyim en çok seni ve sonra da diğer arkadaşları...süpersiniz ben malesef bu aralar çok ihmal ettim..kilo,diyet falan hep rafa kaldırdım..
oğluşumun d.günü vardı epey de gelen oldu çok yoğun çalıştım çokkk! ama atlattık evdeki pasta börek de tükendi ve ben kaldığım yerden devam inşallah..
tabi çok kaçırdığımı söylememe gerek yoktur..
neyse bugün başladım tekrar..şimdilik artıdayım ama cumaya kadar eksiye düşmem gerek eskişehire gitcem üniv.arkadaşlarımla buluşcaz zayıf gitmeliyim..:))

bugün 1,5 saatten fazla yürüdüm hava da güzeldi kapalı ve hafif rüzgarlı tam yürüme havasıydı yani..
darısı yarına artık..evde yürüyemiyorum çok sıcak oluyor ve koşu bandında vıcık vıcık oluyorum sıkıntı basıyor..

Gunaydin arkadaslar
sabah 1 kase sutlu misir gevregi yedim ve yarim 45 dk hizli tempo yuruyus yaptim. Keske 1 tane kopegim olsaydi yalniz yapilmiyor yuruyus.
oglen icin izgara tavuk, yagsiz salata yicem
aksam icinde sadece mevsim salatasi dusunuyorum
aralar her zamanki gibi meyve dolu.
gunluk su tuketimimde 2 litre Benim menumde cay kahve yok zaten hicte sevmem.
Sizlerin menusu nasil olacak?

bnm dünkü menüm
sabah 1dlm ekmek domates salatalık
ara kahve
öğle dolma yedim 2 dilm ekmekle klava:
akşam yok
arada karpuz var

günaydınnn a.s.

opuyorumnanaktan

selamlar. herkese çok teşekkür ediyorum.. diyete gelince dün güzeldi ama bugün kaçırdım gibi sanki aslında biraz şımardım galiba ben çünkü artık vücudumdan memnunum tabi bacaklarım ve kollarım dışında onlardan kurtuluş yok galiba..:1no2: göbeğim çok erimesede şuan normal aşırı durmuyor ama onunda gitmesini istiyorum.. 68 kiloyum 65 olmak istyordum çok az kaldı ama gitmiyorda.. bu aralar kaçırıyorum ama çok değil yani hep aynı kiloda kalıyorum kiloda almıyorum..

Gunaydin kizlar
Bi kac gundur gr veremiyorum almiyorumda. Sadece vermem gereken 3-4 kilo ama kaldim 53.8de
Bugun kendimi hic iyi hissetmiyorum vucudum kiriliyor sanki. :2: Eger kendimi gun icerisinde iyi hissedersem dunden yaptigim lahana corbasi diyetine baslicam,
Buarada bisiklet almayi dusunuyorum bi kac gun icinde, havalarda cok iyi, Guzel bi spor bence, gobek icin cok etkili degil ama bacak ve basen icin cok iyi.

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hadi canlan hadi canlan
bir kii bir kiii

biliyordum bir gün güldenimin başaracagını bu bir başarı örneği balım tebrik ederim seni canı gönülden
hepiniz nasılsınız kızlar cok özledim sizi
okuldan dolayı pek ugrayamadım ne cok değişiklik olmuş
aysemin tayini çıkmış hayırlı olsun umarım orada cok güzel günler geciri
aysecim bana özelden no nu yazarsan seni arayacagım bitanem
gel gelelim bana
kızlar verdim kilonun bir kısmını aldım suan 57 yim ve memnunum bu halimden
aokulların kapanmasına az kaldı 30 haizran son bizim için
yarın sabah kardeşimin mezuniyetine gidiyorum
ilk önce ucakla istanbula oradan adapazarına gececm
çarsambaya kadar yokum gelir gelmez aranızda görceksiniz beni yazmaya takip etmeye fırsatım bol olacak
defnmele hepinizi öpüyoruz canlarım

çok yorgunum kızlarrr kollarımı hissetmiyorum buraya yazrken bile acıo valla
temizlik aşkım tuttu bugün camları sildim yatakodsında çekmeceleri düzenledim fazlalıkları ayırdım
iş yapmak bana yarıo hiç acıkmıorum bundan sonra hergün iş iş iş
sabah kahvaltımla duruodum aslında hala aç değildim ama akşam yemeğim gece kalmasın die mecburen 3 kanat 2 kaşık bulgur pilavı 2 bardak ayran içtim
sabahda çeyrek domates çeyrek salatalık yarım kk peynir 1bardak meyva suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…