• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

unuturmuyum hiç aklımdan çıkmıyoki kaydirigubbakcemile3
2 hafta sonra düğünümüz var acilen zayıflamam gerek yaaaaa gülden bana bi akıl ver napıyım şok diyetmi yapsam bilmiyorumkismile

şok yapma aman ha
tmm belki ani az da olsa zayıflarsın ama sonrasında yine alırsın
az spor yap dietle birlkte incelrsn

selam kızlar..bu ne ya bir baktım bizim topik 2. sıraya düşmüş amanın dedim kimse gelmemiş mi..aşk olsun sizlere fotoma yorum yapan olmamış:(
ben bugn hiç giremedim yanımdaki kız bugün başkasının yanına geçecekt ama yeni alan bir arkadaş daha var onu oray erince yine bende kaldı..bir de bugün şirkette yine bayıldım ama bu sefer güm diye yere yapıştım..şimdi daha iyiyim..
öpüyorum sizleri..

selam kızlar..bu ne ya bir baktım bizim topik 2. sıraya düşmüş amanın dedim kimse gelmemiş mi..aşk olsun sizlere fotoma yorum yapan olmamış:(
ben bugn hiç giremedim yanımdaki kız bugün başkasının yanına geçecekt ama yeni alan bir arkadaş daha var onu oray erince yine bende kaldı..bir de bugün şirkette yine bayıldım ama bu sefer güm diye yere yapıştım..şimdi daha iyiyim..
öpüyorum sizleri..

ıyı akşamlar nıhalcımm geşmış olsunn canımmm resmınıde gördummm süpersınn :nazar: ben de bugun cok yoğundummm kk gıremedımm ancak sırsat buldum opuyorumnanaktan

selam herkese..
dünkü menüm
sabah: peynir ve karpuz
öğlen: ıspanak yemeği yoğurt
akşam çorba ve ıspanak yemeği ve salata
3 litre su
bugün
sabah peynirli tost
öğlen çorba ıspanak yemeği
akşam öğlenin aynısı olur büyük ihtimal
nasıl sizce ??

Back