Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

herkes kaçmış kimse yok eşim nöbetçi evdeyimbugün yarında ben yokumzemuszemus
bugünkü menüm
sabah 2 dilim k.ekmeği 3 salam labne salatalık zeytin
arada 1 muz
öğlen
biraz cips
akşam üstü patlıcan yemeği yoğurt
arada sade dodurma 1 toptan fazla olabilir.
yatmadan da meyve yerim

selam fıstıklar..
ben çok mutluyum dr a yalvar yakar kilomu söylettim bana geçen hafta sabitsin demişti ama pcden gösterdi meğer 400 gr artıdaymışım yani 85.8 bu hafta 800 gr vererek 85 e düşmüşüm..tabi giden yağdan olduğundan bariz belli oluyor..alla alla güldenim ya sms kime gitti acep..
zaten karra verdim her hafta cuma sabahı tartılcam moralii de bozmucam ben değişik bir sistem uyguluyorum sonuçta kendime de Ekim sonuna kadar zaman tanıdım..yavaş yavaş vericem sonuçta...hiç kaçak yapmamaya devam ediyorum valla..
bugünkü menüm:
sabaheynirli omlet (fındık içli)
1 dilim ekmek
az domates
2 zeytin
öğle:
6 inegöl köfte
közlenmiş patlıcan salatası
1 kase yoğurt
ara:1 meyveli yoğurt
2 kivi
fındık içi yicem akşama da süt içerim yatmadan..
öptüm hepinizi herkese iyi pazarlar şimdiden..

selam kızlar sizlere de iyi pazarlar ama pazar da bitti be..bugün temizlikle boğuştum birazdan da ütüye girişcem..bugün kendimi acayip incelmiş hissediyorum ve tartılmamak için zor tutuyorum kendimi..regl de olcam ama yine de hafif hissediyorum..
bugünkü menüm:
sabah:sosisli peynirli fındık içli omlet
az domates
şekersiz çay
1 dilim çavdar..
1 kaşık çilek reçeli
öğle:2 ızgara şinitzel
közde paylıcan salatası
bir kase yoğurt
ara:
activia fındık içi ve kivili karışım..
yatmadan önce de süt..

günaydın kızlar mutlu bi hafta dilerim
bn çok mutlu başladım fenerin kupa alamayışıyla

Şeniz:hooray:bende çok sevindim azracım fenerin şampiyon olamayışına bi cimbomlu olarak:sm_cool:

gunaydınn kızlarrrrr cok mutluyumm cimbomlu olarak bursa sporuda ayrıca kutlarımmm a.s.alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…