• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yarın bnden ilk açana olsun bu güller a.s.
alayım güllerimi opuyorumnanaktan
günaydın herkese bugün biraz yorgunum dün güzel bi gün geçirdik sabah brunca gittik ordan st.hilarion kalesine gittik o kadar büyükki 732 metre yüksekliğe tırmandık canımız çıktı resmen. sonra biraz daha dolaşıp bize geldik yemeğe geç vakta kadr oturduk arkadaşlarlazemuszemus

günaydın bayanlar.
azracım kabul ettim güllerini sağolasın mis kimin de kokuyormuş be yaff

kızlar ben bi müddet geri dönmek üzere ayrılmak istiyorum çünkü diyet filan kalmadı bende. kendimi toparlamam gerekiyor biraz. ama yine buralardayım.
anammm gaye benden önce davranmışkaydirigubbakcemile3

selam kızlar hallettim geldim ama kimsecikler yok ben iki haftada bir gram bile verememişim..gerçi hatamı öğrendim aralarda birkaç tane de olsa fındık yememem gerekiyormuş..1 ay oldu ve ben 2100 gr verdim sadece..işallah mayıs ayında daha güzel sonuçlar alabilriim kızlar..
sizde ne var ne yok..geçmişe bakayım..

günaydın bayanlar.
azracım kabul ettim güllerini sağolasın mis kimin de kokuyormuş be yaff

kızlar ben bi müddet geri dönmek üzere ayrılmak istiyorum çünkü diyet filan kalmadı bende. kendimi toparlamam gerekiyor biraz. ama yine buralardayım.
nere gayee nereeee
daha yeni geldin
bu kadar çabuk yılıp pes etemk yok

selam herkese.. dün mangal partisi vardı ve 1 kilo aldm çok kötüyüm ya ne güzel 70 lere inmiştim off offf ne vardı okadar yicek :oklava::oklava::oklava:
:1shok::1shok::1shok:kötükedihüso

günaydınlarrrrrr
günaydınkaydirigubbakcemile5
slm kızlar keyifler nasıl ben her an sapıtmak üzereyim herhangibir kaçamağım olmadı ama sıkıntı basıyo içimdeki aç insan harekete geçmek üzere azraaaa beni takıma al yoksa bende diyet miyet kamıycak bacum hala 80im
CADIARZU
bakalım bu hafta inşallahkaydirigubbakcemile

hayırlı günler canlarım nasılsınız gününüz her zamankinden çok güzel geçsinopuyorumnanaktan​

canlarım azra sılamın internetinde sorun var haber vereyim dedim öptüm hepinizi kocaman
saol canısı lülülülülülü hallettim
selam kızlar hallettim geldim ama kimsecikler yok ben iki haftada bir gram bile verememişim..gerçi hatamı öğrendim aralarda birkaç tane de olsa fındık yememem gerekiyormuş..1 ay oldu ve ben 2100 gr verdim sadece..işallah mayıs ayında daha güzel sonuçlar alabilriim kızlar..
sizde ne var ne yok..geçmişe bakayım..
cnm yaaa oldumu o akdr
sen o gaza başlayalı
zamn ne kadar çabuk geçiio
peki incelmen ne durumda

slm kızlar
evt netimde sorun vardı daha doğrusu borcundan dolayı kesmişler
doğru düzgün elime fatura geçmio
açtım fırçaladım bi ton
yaaa birde açma kapama parası 20 lira yansıtacakalrmış faturaya
şu kasımda taahütüm bitio alalhın izniyle
ozmn by by dicem superonline a
şuna bak yaaa
dün netim vardı sabah bi baktım kesik hmn ytrdım 20lira açma kapama parası

cnm yaaa oldumu o akdr
sen o gaza başlayalı
peki incelmen ne durumda[/QUOTE]

valla güldencim oldu işte ilk senasım nisan 2 di..evet bayağı inceldiğimi hissediyorum ama tabi 2 kg ya göre bayağı diyorum..birara foto çeker koyarım size..
aralarda hiçbişi yemeden devam edicem bakalım nolcak haftaya c.tesi seansım..
sen ne alemdesin??
superonline de çok olmuş ama olcak iş mi bari teline uyarı sms i falan gönderseler..

nihalcim bekliyoruz resimlerini canım

kızlar ben hep bişeyler atıştırma ihtiyacı duyuyorum yasempatiksalakcinni sürekli kendime dikkat et takıldın kaldın diyorum böyle dedikcede bişeyler yemek istiyorum offfffffffff

biraz süslendiğm birgün çektireyim canımkaydirigubbakcemile3
sakın kilo olayına takılma canım aklın orda oldukça aklına hep o gelir elbette..bırak zaen yavaş yavaş veriyorsun..eğer öğünlerde karnını tam doldurursan aralarda acıkmazsın tatlım bak ben acıkmıyorum..

biraz süslendiğm birgün çektireyim canımkaydirigubbakcemile3
sakın kilo olayına takılma canım aklın orda oldukça aklına hep o gelir elbette..bırak zaen yavaş yavaş veriyorsun..eğer öğünlerde karnını tam doldurursan aralarda acıkmazsın tatlım bak ben acıkmıyorum..

aklımdan çıkarmam lazım gerçekten kendimi bunaltıyorum ve yiyorum.
bu günkü menümü yazayım
sabah
kumpir ve çay
arada bi kaç tane bebe bisküvisi
öğlen
3 kaşık pilav salata yoğurt
akşam
3 kaşarlı köfte 4 kaşık pilav salata yoğurt
arada bebe bisküvisi
çok yiyorum ya offf hep yemek düşünüyorum niye böyle olduysam
akannehir

cnm yaaa oldumu o akdr
sen o gaza başlayalı
peki incelmen ne durumda

valla güldencim oldu işte ilk senasım nisan 2 di..evet bayağı inceldiğimi hissediyorum ama tabi 2 kg ya göre bayağı diyorum..birara foto çeker koyarım size..
sen ne alemdesin??
superonline de çok olmuş ama olcak iş mi bari teline uyarı sms i falan gönderseler..[/QUOTE]
ekle cnm

aklımdan çıkarmam lazım gerçekten kendimi bunaltıyorum ve yiyorum.
bu günkü menümü yazayım
sabah
kumpir ve çay
arada bi kaç tane bebe bisküvisi
öğlen
3 kaşık pilav salata yoğurt
akşam
3 kaşarlı köfte 4 kaşık pilav salata yoğurt
arada bebe bisküvisi
çok yiyorum ya offf hep yemek düşünüyorum niye böyle olduysam
akannehir

belli oklavamı özlemişin sen:oklava::oklava:

sen ne alemdesin??
superonline de çok olmuş ama olcak iş mi bari teline uyarı sms i falan gönderseler..
ekle cnm

belli oklavamı özlemişin sen:oklava::oklava:[/QUOTE]
oklavalar menüme mi yoksa sürekli yemek istediğimden dolayı azracm

Back