yürüyüşe çıkıyordum ama bu aralar pek çıkamadım ewde bir kaç hareket yapıyorum ancak o kadar havalar tam düzelsin bisiklet turu yapmayı düşünüyorum...günaydın canımcım nasılsın
bu arada hande nerde göremiyorum
birde bi arkadaş var ada o bi yazdı bi daha gelmedi
chatlakcım walla süpersiiin ne diyiim bn sana
yalnız spor yokmu
yardımcı olur saana
güldenim iyice dinlen sen bugün ne güğzel gezmişsin valla ben de özendim canım..Allah içine sindirsin..
ada bu haftasonu evleniyor o şimdilik yazamaz canım balayından sonra daha çok paylaşımm yapabilir çok meşgul şimdilik..yazııştı böyle diye ama gözünden kaçmış sanırım..
derya da müsait değil sanırım haberim yok..gelince mutlaka yazar ..gündüzleri çok sık giremiyor canım..
demek diyet falan kalmadı ha ..antepe,urfaya giden herkes böyle deyip dönüyor ya bne gitmeyim en iyisi oraya:))
çok sağol canım akşamdan çorba vardı onu içebilirim..chatlax tavuğun yanında yoğurt ve salata da ye canım..
akşam için de sebze-yoğurt ya da salata çorba yersen süper olur..
merhaba
düğün hazırlığı koşturmacası falan derken giremedim ama diyetimi de bozmadım tam gaz devam ediyorum...
74,5 düm şimdi 74.0 üm. 500 gr. daha gitmiş...
cuma günü kına gecem...bir ara bulursam girip bildiririm ya da elimphiacığıma mesaj atarım
kaptanım mazur görürsün değil mi beni...
ayrıca son cuma günü tartıldığımdan sonra daha da verdim öyle hissediyorum baskülde öyle diyor zaten... :)))
ayy hiç sorma adanada yanıyorslm kızlar nasılsınız bakalım
bugünkü menüm
sabah
biraz fındık ve leblebi
öğlen
yumurta peynir zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek
arada
1 nescafe
akşam 2 dilim ekmek menemen peynir
burası acayip sıcak kızlar bu yaz halimiz harap şimdiden cayır cayır yanıyo Ceylinnazın peşinde gezerken su içinde kalıyom saunada gibi ter atıyom vallahi
oh oh ne güzelSlm kıslarrrrr..
bu günlerde yoğunluk tavan yaptı çok fırsatım olmuyor yazmaya..
adacığımın son bekar günleri.. ona düğün için barkovizyon gösterisi hazırladım ve ilk dans,pasta keserken vs şarkıları araştırdım bugün yolladım bakalım umarım beğenir seçimlerimi! ne güzel telaşeler valla o günlerime dönüyorum bende bunlarla uğraştıkça..değerini bil adacım bir daha gelmiyecek bu günler ve en çok da o gün düğün gününüzde kendini prenses gibi hisset ve öyle de davran o günün tekrarı olmayacak unutma! umarım çok çok çok mutlu olursun fıstığım..keşke ist.da olsam gelirdim valla kıs!
Bizim evin içi de bi gergin bu günlerde meme aşığı asrınıma memeden kesme çalışmalarına başladım..zaten 2 yaş sendromuna girdik bize ne eziyetler ediyor bir de meme gidince canıma okuyor valla çok sinirli,yemiyo,hasta vs..onunla uğraşıyorum! ama az kaldı gündüz kestim gece kaldı sadece sonra rahatlıycam ot,çöp ne bulsamiçcem!:))
kaldığın yerden devamhaftasonu çok kaçtı o yüzden utandım yazamadım..
bugünde çok saçma sapan yedim o yüzden yazmıyım ama sporumu aksatmadım 1 saat yürüyüş!
günaydın cnmgünaydın fıstıklaropuyorumnanaktan
güaydın ablam nasılsın bu aralar seni pek göremiyorumgunaydınnn hanımlarrrrrrrrr Şeniz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar..
dün öğleden sonra net bağlantısı gitti şirkette giremedim..
deryacım asrınla sana kolay gelsin..
adacımmmm çok az kaldı ha gayret canım..balayında bol bol dinlenirsin artık..
gayeci anıl şimdi daha iyi di mi?
ayşe,rukiye abla sizlerde keyifler nasıl?.
selma gözün nasıl oldu?
güldenim göüşürüz:)
ay bu da hızlandırılmış kurslar gibi bir msj oldu ay yine ayılamadan işe geldi ayakta uyuyorum resmen..
günaydın cnmGÜNAYDINN CANCAĞAZLARRRR......
MONTİYE AŞIK OLDUM BEN YAFFFFF.....
BU BUNALTICI HAVAYA RAĞMENN SÜPERİMMMM.... :)))))))
BUGÜNDE DAYANAMADIM TARTILDIMMM...-900 GR GELDİM....:lepi:
SİZLER NASILSINIZ...
ÇOK VAKTİM YOKK BİR UĞRİM DEDİMMM...yerimseniben
NİHALİMM BENİ UNUTMUŞSUNN...(( bbo:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-beraber-yapalim-498.html
kızlarrr Özellikle Deryacığım sen sormuştunnn bende çok yeniyim yeni yeni öğreniyorumm o yüzden bu topiği okuyabilirsinn zaten 1. sayfayı ve son 30 sayfayı okusan yeterli yeni gelenler olduğu için herşey baştan anlatılıyorr....
menüler genellikle şöyle..
sabah = meyva yenebilir istğe bağlı
meyva ile arası en az 20 dk. olmaLI çünkü meyva miğdede sadece 15 dk. duruyor ve başka bişi ile yendiğinde direk yağa çeviriyorr...
kahvaltı= tam buğday veya çavdar (2 dilim gibi kızartılırsa değeri düşüyor ve 4 dilim kadar yenebiliyor..) + sütlü ürün ben peynir yiyorum.. + zeytin + domates yeşillik vs.
öğlen = sebze veya baklagil veya et veya tavuk veya 8 dk. haşlanmış spagetti veya yumurta + salata + süt ürünü (ben yoğurt yiyorum)
akşam = daha hafif öğlenki ile aynıı...
biz akşam et yemiyoruz zor hazmedildiği için..
ayrıca baklagili veya sebzeyi etle pişirilmiyoo...
arada istersen yapıyorsun oda araları en az 2 saat olma kaydı ile...
yoğurt dışında süt ürünleri kesinlikle %0,1 en fazla yağ içermeli..
benim anladığımm bunlar şimdilik...
hatta ben bunu gidip montiyede yazım bakalım doğrumuymuş....
he birde kesinlikle 2,5 litre su...
öğlen dışında ekmek yokk sabahta yumurta varsa ekmek yok....
şeker yok....hiç bir şekilde....tuzda normal zeytin yağda normal kullanabilirsin...
GÜNAYDINN CANCAĞAZLARRRR......
MONTİYE AŞIK OLDUM BEN YAFFFFF.....
BU BUNALTICI HAVAYA RAĞMENN SÜPERİMMMM.... :)))))))
BUGÜNDE DAYANAMADIM TARTILDIMMM...-900 GR GELDİM....:lepi:
SİZLER NASILSINIZ...
ÇOK VAKTİM YOKK BİR UĞRİM DEDİMMM...yerimseniben
NİHALİMM BENİ UNUTMUŞSUNN...(( bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?