bn senn gadalarını alırım asılolumunekankayizsmilehaksızmıyım gadasını aldığım:roflol::roflol:
pişşt gaye işte benle rakipsin işte daha ne istiyorsun kuzum..
yanlız kızlar bildiğim kadarıyla bu dr a gidince kendimizin tartılması yasakmış..bakalım sorcam..
iyi bizden daha kötüleride var. bunada şükür
günaydın net yapıldı inş. sorun olmacak artık. nasılsınız görüşmeyeli bakalım artık haftaya girerim takımaolumunekankayizsmile
annem salı gidiyo mafoldumbençok aLIŞTIM
kız bi haftalık içinmi çıakrdım seni takımdan
öleyse sabit geçerdim seni
nese ö.değil
gidiyor demek annen
ah nasıl zamn çabuk geçti dimi ayşe
selam güden nesli..çok tşk ederim güldencim bu sefer olcak bak gör..fıstık gibi olcam ..ideal kilom 59.9 çıktı:)kızlar şunu söyleyim bizim şimdiye kadar yaptığımız birçok şeyin tam tersini yapmamızı isteyen bir sistem bu.ezberleri bozuyor..spor yok..ara öğün yok..kibrit kutusu kadar peynir yok..tartılmak yokkkkkkkkkk
uyanınca oda sıcaklığında 1 bardak su
1 dilim ekmek istnirse 6-7 zeytin
bol beyaz peynir veya d,ğer peynirler doyana kadar
yumurta,sucuk,salam ,sosis,biraz domates,salatalık yenebilir..tercihan yumurta sahanda olacak..
mutlaka ama mutlaka badem,ceviz,fındık (kavrulmamış ve ince kabuğu soyulmamış olcak 1 kase yiyebiliyorsun)
sonra 100 adım kadar yürüyüş
kabızlık varsa veya istenirse 2-3 kuru kayısı,kuru incir..
sabah kahvaltısı en geç 08.00 de ama mutlaka bu satte olmalı..
öğle yemeği (12.00-13.00 arası)
Et veya tavuk eti (tas kebabı,döner,köfte,tavuk ızgara,tavuk sote,hamburger köftesi veya bol etli bir yemek. Bol etli kurtu fasulye veya nohut yenebilir ama bol etli olmalı ve hergün tercih edilmemeli..
eğer kıymalı sebze yemeği yenecekse yanında mutlaka tekrar bir tavuk veya et de alınmalı..öğlen menüsünün yarısı et yarısı et ya da tavuk olmalı yanında mutlaka z.yağlı küçük bir salata ya da sebze yemeği
eğer ızgara balık yiyorsa tam doyana kadar yenmeli kalorisi az olduğu için en azındna miktarı fazla olmalı.
az peynirli veya cevizli bademli fındıklı salata da olabilir
sonra en az 100 adım yürüyüş
ikindi 16.30-17 arası
bol miktarda çerez(fındık ceviz badem) ve yoğurt yanında az miktarda meyve(1 porsiyon)
istenirse etli bir yemek ya da ekmeksiz kahvaltı yapılabilir..tek başına meyve yemek yasak yanında mutlaka yoğurt ve çerez yenecek veya peynir+çerez..
100 adım yürüyüş..
akşam yemeği:20 ve sonrası:
çorbaveya 2 yemek kaşığı sebze yeterli gelmeli..eğer daha çok acıkıyorsan mutlaka sabah ya da öğlen az yedin demek..miktarı artıracaksın..
hiç acıkmadıysan bile akşam 1 bardak ayran veya süt içilecek..
dışaruya yemeğe gittysen az ne yenecekse ye..gündüz öğünlerinden kısmak yasak..
kesinlikle yasaklar:
tatlı,çikolata,pilav,ibulgur,sofra şekeri,kolalı içecekler,sabah harici ekmek,patates,makarna,unlu mamuller,evde tartılmak..
hmn sorayım canımcım
bu bnm mesoslimle yaptığım listeye bnzio
örneğin bana orda dr bayan demiştiki
sabah bi kilo peynir ye izinlisin ama ekmek kesinlikle şekerli çay kesinilikle reçel kesinlikle yok
buda ona bnzer gördüm
ilk sorum
ok evde tartılmak yok
peki ne zmndan ne zmna tartılacaksın takım için önmli
nasıl vucudana verckler gazı
ayrıca hormanlara dikkat
bak bn o mesaslimi bi yaptrdım 2 ay oldu halen tık yok bnde yani regl olmnuyorum nihalcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?