opuyorumnanaktanzemuszemuslülülülülülüsen görürsün metebolizmasın nesin. seni :1shok: böyle yapmazsam gör bak.
adi metebolizma nolceknaniknaniknaniknanik
hadi ayşe aneyiyle koklaşıyiiii
hadi nilbera hasta
eeeee diğerleri nerdedur
azraaaaaaaaaa
hele benim ortimi gören oldumu
otimi görenlerin oni cami avlusuna bırakmaları önemnen rica olunur
ohh ellerine sağlık tatlım .kavuştuk vallahaŞenizyalnız ceylin alışamadı annaneye yapışıyo banaoh ana kız kavustu ne güzelll :) gözünüz aydın olsun efenimm :))))))
sormayın kızlar dün sabah okulda eşim aradı alay komutanı bize gelecek die öğledn sonra izin aldım ve okula gitmedim saat 1 de evdeydim başladım harala gürele hazırlıklara
yemekteyiz de hissettim kendimi bir an( bakıcı da gitti 3 te defneyle kaldık
hem pasta böreği hem de ev işlerini hallettim tam 9 kişi olduk akşama
ağlayan kek kuru biber dolması patates salatası ve pynrli poğaca bunlar cayın yanına
daha sonra cerez tabakları ardına meyve
daha sonra kola soda vs en son kahve ile akşamı bitirdim gazam mübarek ola :)))memnun kaldılar galiba neyse ben atlatım geride kalanlar düşünsünn :)))
bu arada dün 1 poğacayla günü gecirdim diyebilirim en son gece 1 de yataga zxor attım kendimi nasıl uyudum sabah 7 de nasıl uyandım hatırlamıyprum ee o kadar saat su ayacıklar ne cekti bir sorsanız(
gelelim bugüne felaket şişim galiba regl cok yaklastı canım tatlı cekiyor asırı derecede ve 1 kiloya yakın fazla cıkıyorum tartıda meraktan cumayı bekleyemeden tartıldım( bu hafta bu regl yüzünden umudu kestim anlıyacagınız
güldencim bu arada cok gecmiş olsun burda havalar cok aldatıcı herkes kaptı şifayı bugünde benm burnum akmaya başladı ne yazıkki galiba ben de hasta olcam((
nazcım ellerine kollarına sağlık
yok ufak tefek kaçamakların dışında bişey yok azracımnhalcim yazını okudum cnmdediğim hesap denize düşen yılana sarılır
deneyip göreceğiz hmde hep birlikte göreceğiz
rukiş ablam ayşem oh oh yürüğün ama pek kaçırmayın
seher ümitsizlik yok
gunaydınnn şekerler nasılsınızzz kızlarrrr Şeniz
iyiyiz ablacım seni sormalı. keyfine diyecek yoktur. torunla yanyanasın ohh mis valla
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:günaydın kızlarrrrrrr..herkese mutlu sabahlar..
cok şükür cok ıyımmm sehercimmm opuyorumnanaktan
günaydınnn fıstıklarrrr
3 gündür feci youğn işler gireimedim bir türlüü...:hulya:
bir üstten geçmişe bakım gelecemmmm....opuyorumnanaktan
bu arada rukiş abla ayşecimm gözünü aydın kavuşmuşsunuz birbirinizeee.....opuyorumnanaktan
ortim nereyeee beni bırakıp? (gerçi desene sen 3 gnüdr nerdesin diye))))boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?