Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın arkadaşlar
çok feci bir gec geçirdim
sıtma tuttu resmn donuyorduum
şimdi biraz iyiyim ama gece çok kötüydüm

canım benim ALLAH ım sağlık sıhat şifalar versin opuyorumnanaktan

bende zaten kaç gündür doğru düzgün bişi yiyip içemiyorum boğazımdan dolayı akşam bir çorba içeyim dedim 2 kaşık zor içebildim ağrıdan​

canım çok geçmiş olsun dikkat kendine

gayeee bozma moralini tatlım ben de aynı durumdayım..silkelendim kendime geldim dün de götürdüm kocaman pizzayı,birayı..şiştim davul gibi..

ama elimde değilki. boşa kürek sallıyom. yaza ne kaldı şurda. gram gitmiyor. bakalım bi müddet daha deneyecem baktım olmadı kendime işkence etmeninde bi manası yok gibi geliyor bana

. çok üzülüyorum bu duruma yaa.

tşk ederim canım benim
canım benim sıkma bu kadar canını inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın opuyorumnanaktan​

azracımm geçmiş olsun nılbera sana geşmış olsunn kızlar kendınıze dıkkat edın opuyorumnanaktan
tşk ederim rükiye abla opuyorumnanaktan

herbalifecımla konuşmaya gidiyorum
nihalcim senle bu konuda tlf konuşmuştuk
ama denize düşen yılana sarılır misali

bebem inşallah hakkında en hayırlısı oluropuyorumnanaktan​

canım gitmeyi isiyorum aslında.
gideceğim o kadar yer varki hastanede. ama sırf izin almamak için erşeyimi erteliyorum. bakalım nolcek halim.
ama du bakalım. bi iki hafta daha bi geçsin.

sorma ya ben daha hayatımda bir kadın doğumcuya gitmedim cahil kadınlar gibiyim valla..diş hekimine de gitmem gerek göze de...oo ben de ertele ertele..

herbalifecımla konuşmaya gidiyorum
nihalcim senle bu konuda tlf konuşmuştuk
ama denize düşen yılana sarılır misali

valla tatlım sana o zaman da söylemiştim ben onların toplantısına da gittim hatta bir kere kullanmıştım da üst komşumuz bu şkilde 25 kg verip bırakınca aynen geri aldı..birsürü de hastalıkla uğraşmak zorunda kaldı..bir kez daha düşün derim..bizim beynimiz mamayla beslenmeye programlı değil bir süre sonra zaten bıkkınlık yaratıyor..

kimi dünyayı yer incecik olur kimide bizim gibi kendini yırtar ama değişen hiçbişiy olmaz offfffffff of

valla canım benim durum senden farklı..ben bildiğin büyükbaş gibi yiyorumm valla..ben yemedim mi veriyom..ama senin kilon çok yokmuş zaten yediklerini biraz arttır istersen vücudu şaşırt..bizim 80-89 topğinden bir arkadaş 2 ay aynı kg da kaldı sonra diyetisyene gitti herzaman yediğindne fazla yedi bir haftada o hiç kilo veremeyen kız1.7 kg verdi..

canım çok kilom olmazmı 80 kiloyum daha ne oluyum.
işin garibi yediklerimi artırınca hemen kilo alıyom.of valla sıkıldım iyice

valla canım ne diyeyeim kelin ilacı olsa durumu..ama sana şunu söylim ne kadar taıkılırsan bu konuya o kadar veremiyorsun..kendimden biliyorum..sallama bir süre çıkar aklından rahat bırak kendini..bir de böyle dene bakalım...bak hatta bu cuma bile tartılma..

haklısın galiba bi dönem dikkat edeyim ama tartıya hiç çıkmayayım. hatta azra kabul ederse bi iki hafta tartılmayayım mesela sabit göstersin beni ama bende evdeki tartıyı kaldırayım. bırakayım bi oluruna. bakalım noolcek. yoksa haskketten 2 haftadır kafam yerinde değil düşünmekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…