günaydın arkadaşlar mulu bir hafta diliyorum hepinize
günaydın kızlar..haftanın yüzkarası geldi..cuma sabahtan itibaren hiiç giremedim topiğe..haftasonum da homidi gırtlak yemekle geçti..sanki bişilerden öcümü alır mışım gibi yedim neydiyse derdim..böyle işte..acayip rahatsız durumdayım şu anda hem fiziksel hem de psikololijik olarak..cumartesi akşam geldim eğitimden acayip yorgundum kocam pasta almış onu yedim sonra erken yattım...pazar da nerdeyse tüm gün yattım..
ben iki haftadır çok mutsuzum
nedir bu erkeklerin bizden çektikleri yavvvkaydirigubbakcemile3valla canım al benden de o kadar..kendime çok kzıyorum öfkemi uyuyarak yenmeye çalışıyorum bu da tüm hayatıma yansıyor haklı olarak..yazık kocam bana süpriz yapmak içinb gitmiş hediye almış pasta almış falan derkenn tabi temizlik yapammaış..pazar da yapmaya kalktı yaptırtmadım bırak dedim kalsın..çok yorgunum uğraşamam..tüm gün camış gibi yattım mutsuz mutsuz..şunu yapalım yok..bunu yapalım yok..hadi sinemeya gidelim yok ben uyucam..yanıma da yaklaştırmadım..baktım akşam amorali bozuldu yazık adamcağızın hakllı tabi evde dengesiz bir hatun..bir yandan nedne karşımda çikolata yiyorsun diye kızıyorum..başka gün soslu fıstık al diyorum almadı diye kıyametleri koparıyorum..neden almadın dedim aldım mı yiyorsun sonra da üzülüyorsun ondna almadım dedi..ben ne dedim peki..sen bana iradesizsin ben senin iradeni sağlamaya çalışıyorsun bu demek istiyorsun bundna büyük aşağılama olamaz diye somurtuyorum..valla bu adam yakın zamanda beni boşar..
nedir bu erkeklerin bizden çektikleri yavvvkaydirigubbakcemile3
bende aynıyım 4 gündür net yoktu habere yedim bende sempatiksalakcinni
diyet yapıyorum diyorum hiç aslı yok yani çikolataları götürdüm offfffff offffffffffff
valla canım al benden de o kadar..kendime çok kzıyorum öfkemi uyuyarak yenmeye çalışıyorum bu da tüm hayatıma yansıyor haklı olarak..yazık kocam bana süpriz yapmak içinb gitmiş hediye almış pasta almış falan derkenn tabi temizlik yapammaış..pazar da yapmaya kalktı yaptırtmadım bırak dedim kalsın..çok yorgunum uğraşamam..tüm gün camış gibi yattım mutsuz mutsuz..şunu yapalım yok..bunu yapalım yok..hadi sinemeya gidelim yok ben uyucam..yanıma da yaklaştırmadım..baktım akşam amorali bozuldu yazık adamcağızın hakllı tabi evde dengesiz bir hatun..bir yandan nedne karşımda çikolata yiyorsun diye kızıyorum..başka gün soslu fıstık al diyorum almadı diye kıyametleri koparıyorum..neden almadın dedim aldım mı yiyorsun sonra da üzülüyorsun ondna almadım dedi..ben ne dedim peki..sen bana iradesizsin ben senin iradeni sağlamaya çalışıyorsun bu demek istiyorsun bundna büyük aşağılama olamaz diye somurtuyorum..valla bu adam yakın zamanda beni boşar..
nihalcim 40 kere ben şikonun pisboğazın tekiyim yazılıyodu galiba
aman dikkat et boşbogazım yazmakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bi taş mı geldi kafama neee
40 kere zayıflayacam
ben pis(boş)boğazın tekiyim.
ben şişkonun tekiyim
olcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?