- 19 Temmuz 2007
- 4.178
- 5.317
- 773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım benim ne güzel olurdu tanışırdınız. seninde gözünaydın tatlımoh be gelmiş site :))
aysecim gözünaydın ne güzel annen geliyor
ben de işte olmasaydım anneni görmeye gelirdim (
bu arada benmde kardeşim almanyadan geldi bugün ekimden bu yana yoktu ( çok özledim onu valla((
ezel var bugün defne durursa onu izliycem ya siz de de var mı bilmiyorum ama ben de şişkinlik var ya ( regl dönemim yaklaştı galiba ondan kendimi kötü hissediyorum iştahım bile yok
hadi ben kaçar bye kızlar:)
:Saruboceq::dance::teytey:ıyı geceler kızlar yarın adana yolcusuyum :Saruboceq:azracımla buluşacam cok heyacanlıyımm :teytey: sonrada saat 3 gıbı ucakla kıbrısa lefkoşeye gıdıyorumm kısmet olursa balımla buluşmaya hihoyyyt:teytey: kıbrıs dan görüşmek üzre kısmet olursa şekerle kaydirigubbakcemile3
günaydın azram annemi benden önce sen göreceksin fıstıkŞenizgünaydın arkadaşlar
sağol canım benim ne güzel olurdu tanışırdınız. seninde gözünaydın tatlım
:Saruboceq::dance::teytey:
günaydın azram annemi benden önce sen göreceksin fıstıkŞeniz
geçmiş olsun azracım dün bakım var diyordu sitede
dün yemeğe gittik ya süperdi mthiş bi yerdi bayıldım çok romantikti anam masaya ne varsa getirdiler bende acık acık hepisinden yedim bide sizin meşhur kebabınızdan yedim azracım aynısı olmuş süper yapmışlardı. bir kere koçişle bizde adanadan binmiştik orda da yemiştik aynısı gibiydi. adanada e ile başlayan güzel meşhur bi lokanta varmış azram orda yemiştik ucuzdu da o yönden beğenmiştim adanayı
nihalcim doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllara sevdiklerinle
olur mu öyle giyin güzelce yap makyajınılmaz: