• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oh be gelmiş site :))

aysecim gözünaydın ne güzel annen geliyor

ben de işte olmasaydım anneni görmeye gelirdim :((

bu arada benmde kardeşim almanyadan geldi bugün ekimden bu yana yoktu :(( çok özledim onu valla:(((

ezel var bugün defne durursa onu izliycem ya siz de de var mı bilmiyorum ama ben de şişkinlik var ya :(( regl dönemim yaklaştı galiba ondan kendimi kötü hissediyorum iştahım bile yok:(

hadi ben kaçar bye kızlar:)

ıyı geceler kızlar yarın adana yolcusuyum :Saruboceq:azracımla buluşacam cok heyacanlıyımm :teytey: sonrada saat 3 gıbı ucakla kıbrısa lefkoşeye gıdıyorumm kısmet olursa balımla buluşmaya hihoyyyt:teytey: kıbrıs dan görüşmek üzre kısmet olursa şekerle kaydirigubbakcemile3

oh be gelmiş site :))

aysecim gözünaydın ne güzel annen geliyor

ben de işte olmasaydım anneni görmeye gelirdim :((

bu arada benmde kardeşim almanyadan geldi bugün ekimden bu yana yoktu :(( çok özledim onu valla:(((

ezel var bugün defne durursa onu izliycem ya siz de de var mı bilmiyorum ama ben de şişkinlik var ya :(( regl dönemim yaklaştı galiba ondan kendimi kötü hissediyorum iştahım bile yok:(

hadi ben kaçar bye kızlar:)
sağol canım benim ne güzel olurdu tanışırdınız. seninde gözünaydın tatlım

ıyı geceler kızlar yarın adana yolcusuyum :Saruboceq:azracımla buluşacam cok heyacanlıyımm :teytey: sonrada saat 3 gıbı ucakla kıbrısa lefkoşeye gıdıyorumm kısmet olursa balımla buluşmaya hihoyyyt:teytey: kıbrıs dan görüşmek üzre kısmet olursa şekerle kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq::dance::teytey:
günaydın arkadaşlar
günaydın azram annemi benden önce sen göreceksin fıstıkŞeniz

sağol canım benim ne güzel olurdu tanışırdınız. seninde gözünaydın tatlım

:Saruboceq::dance::teytey:

günaydın azram annemi benden önce sen göreceksin fıstıkŞeniz

evt cm
inan çok heyecanlıyım
ama bizde evdeki herks hasta şuan
bnde de başlangıç var
bu arada dün sürekli takımdydım
ama mesaj yollyamıyordum

geçmiş olsun azracım dün bakım var diyordu sitede
dün yemeğe gittik ya süperdi mthiş bi yerdi bayıldım çok romantikti anam masaya ne varsa getirdiler bende acık acık hepisinden yedim bide sizin meşhur kebabınızdan yedim azracım aynısı olmuş süper yapmışlardı. bir kere koçişle bizde adanadan binmiştik orda da yemiştik aynısı gibiydi. adanada e ile başlayan güzel meşhur bi lokanta varmış azram orda yemiştik ucuzdu da o yönden beğenmiştim adanayı

geçmiş olsun azracım dün bakım var diyordu sitede
dün yemeğe gittik ya süperdi mthiş bi yerdi bayıldım çok romantikti anam masaya ne varsa getirdiler bende acık acık hepisinden yedim bide sizin meşhur kebabınızdan yedim azracım aynısı olmuş süper yapmışlardı. bir kere koçişle bizde adanadan binmiştik orda da yemiştik aynısı gibiydi. adanada e ile başlayan güzel meşhur bi lokanta varmış azram orda yemiştik ucuzdu da o yönden beğenmiştim adanayı

afiyet olsun
çok yemedim diyorsun frenleyebildiysen ii kendini
e ile başlayan eyvan kebap olabilir
başka da aklıma gelmiyor ki
evt ayşecim adana ucuz bir memeleket bnce
pazarı kıyafeti yiyecek içecek açısından
fakir memleketi derim bn hermzn
koca kışı klima ile geçirirsin
birtek sıcağı dayanılmazdr

günaydın kızlar..bende moraller sıfır..kimsenin canını sıkmayım anlatıp da ama kendimden öç alır gibi yiyorum dünden beri anlamadım bu durumu..sabah yanımda sandviç getirdiğim halde nolduğunu anlamdan gittim aşağıdaki pastaneden iki tane ev poğaçası alıp gümlettim..şu anda midem deli gibi şiş..çok rahatsızım..bugün doğumgünü kutlamam var ama o kadar çirkinim ki..saç baş dağınık makyaj yok..içimden hiçbişi yapmak gelmiyor sırf kızlara ayıp olmasın diye gidicem...

Back