- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nihalimm ne yedin anlamında sorduydummm...hani ne bekliyorsun ne yiyecenn anlamında....
karagözlün sağa kurban olsunnnnnnn
beynim durdu gülüm yaw kusra kalma..
öğlen ne yedim:
tarhana çorba yarım kase
çıtır balık tarator sos ile
salata
1 dilim ekmek
yedim canım ..balığı çok sveerim de ondna bekliyordum..şimdi form çayımı içtim ama hala çok şişim yaaa
ortim sen beni görmemiştinnnnn
şişko beni profilimden görebilirsinnnn:)))
yorumlarınıı bekliyorummmmmmmmmmmmmmm(((((((((((((((((((
tmmazracım valla şaka bi yana bari bundan sona yediklerini yaz . yoksa salı günü ezel yok sana karar senin bacım.
:roflol::roflol:el sallsaydın gülüm:)neyi merak ettin tatlım ben de onu anlamadım.
tabi tabi dene dene canım..sonra da düş bayıl..
valla ben atıcam canım sen de diğer yerden tutkaydirigubbakcemile5
seniiiiin en güzeeeeeeeeeeeel yeriiiiiiiiiin kahve rengi gözleriiinortİmmm ben kara gÖzlÜ deĞelİm ama olsunnnn
kahverengİdİr benİm gÖzleİmmmmmm.....
Resmİmİ eklİmm bİr ara sen benİ net gÖrmedİn dİme:)))))
yazınkİ 85 kİloluk halİmİn resmİnİ 5 dk. Sonra profİlİme eklİyorummmm....
klava:klava:klava:ortim sen beni görmemiştinnnnn
şişko beni profilimden görebilirsinnnn:)))
yorumlarınıı bekliyorummmmmmmmmmmmmmm(((((((((((((((((((
iç iç ama şekersizbayanssulusmileBİ kaffe mİ İÇsek nee
afiyet olsun canım. balıkı yedinde o yanındaki tarator kim onu neden yedin ( o ne ki):kedi::asigim:
ortişim bugünden itibaren takımda deelsin. anam boşa yapıyon diyet neyim. ye gara göslüm ye. 86 kiloluk şişko halin oysa şimdik süzülmüşündür be yaaa.
canım kilolu değilsinki.
sen bendeki göbeki görsen şak deyi bayılarsın.
nihalim saatleri uymuyor gidemiyorumgülden sen spora gidiyordun noldun tatlım bıraktın mı??
kaydirigubbakcemile3OYYOYOYYYYY ORTİMMMM SAĞOLLLLLLLLLLL AMA TARTI ÖYLE DEMİYOR İŞTEEE:)))))
81 GÖSTERİYORRR(((((((((((((((((((( İBREYİ GERİMİ ALSAM ACABAAA:)))))))))aklinialirimsmile
azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
imdattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar yaaa şu azraya bişiy diyin yaaa. herkesi uyarıyon iyi güzel hoş ya senmin liste nerde. aaaaaaaaaaa kısmaya başladım.
canım ben hemen hemen 14 15 senedr çayı kaffeyi ekersiz içerim vede çay kaffe hastasıyımdır.