• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nihalim o dediğin şeyden heç yemedim :kedi:

ortişim şaka bi yana ama hakketten göstermiyosun. benimde ne göğüs ne kalça ne kol ne bilek hiç bişiy yok. her kıyafet almaya gittiğimde abla yeni mi doğum ettin diyolar neden diyom hani sadece göbek var kol mol bişiy yokta ondan diyolar. .
maşşallah bi göbiş var löp deyi bi bırakıyom aşağı elbise giymene gerek yok eeeerbiyerimi kapatıyo sağolsun

:roflol: :roflol: :roflol::roflol:

şaka yaptım o kadarda deelllldelikafadulden:roflol:
aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3

kız bi yerin şişmesin dünü yazıyorum
sabah
1 bar çay az,çizi
öğlen de pizza yedim ama hepsini bitrmedim:1ninca:
akşamda şehriye çorbası
hıı pizaanuın yanında kola var 1 barbilmiyorumkismile
[/QUOTE]

AFİYET OLSUNDAA PİZZAYI YANLIŞ MI GÖRDÜMMM...:(((((( alsanaalsanasmile

nihalim o dediğin şeyden heç yemedim :kedi:

ortişim şaka bi yana ama hakketten göstermiyosun. benimde ne göğüs ne kalça ne kol ne bilek hiç bişiy yok. her kıyafet almaya gittiğimde abla yeni mi doğum ettin diyolar neden diyom hani sadece göbek var kol mol bişiy yokta ondan diyolar. .
maşşallah bi göbiş var löp deyi bi bırakıyom aşağı elbise giymene gerek yok eeeerbiyerimi kapatıyo sağolsun

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3DELİ KIZ..

kızlar ben sabah bi bardak elma cayı 4 5 susamlı cubuk yedim öğlen okulda kızartma yaptırmışlar ceyrek ekmek 4 5 catal kızartma 1 üçgen peynir 2 bardak cay

arada 1 bi kupa elma cayı toplam 1 ltre su

evde yarım muz

akşamada sucuklu kurufasülye yaptım ama yarım porsiyon yiyeceğim yanına bol salata pilav yok yemiycem :((

1 haftadır tartılmıyorum bakalım cumaya noldum bu hafta beni artı yapmasında :((

ya ben spor yapamiim kız okulda kokştur evde koştur valla spora fırsatım kalmıo

bu sabah bakıcı sayes,nde uyandık benm herif telefonları yastıgının altına almış ikisini de ertelemiş durmuş :(( 10 dk da duraktaydım nasıl hazırlandım bilmiyorum
beklerken baktım alarm çalıo :)))hala :))

azra o nasıl menüüüü:oklava:
:1shok:
aboooooooooo
azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kıs getirme beni yanına.
yok azra ya beni takımdan çıkar ki başının etini yemeyeyim yada artıkın dikkat ediyon yediklerine. o nemiş öle.
cık cık
:çok üzgünüm::utangac:
bi bardak kolada kaç küp şeker var bilimisen azra. tamam ara sıra kaçamak olar ama bari kolayı içme.
bisküvi kola yok artıkın sana azra.
:çok üzgünüm::kedi:vereliniortak

şişman manifestonun resimlerini buzdolabıma astım.bu kiloları verelim noolur azra. bak bi kaç beden incelsek sona gerisi gelir. hayır bu güne kadar yedikde nooldu. bi yerimimi fazlalaştı:roflol::roflol:
fazlamız varmı ki bzm canıııııım
accık sadece:utangac
:

yerinde gözü olanın gözü çıksın (anaaaa göslerim görmüyooo)

canım niyetim accık silkelenmemizi sağlamak yoksa başka nolabilir ki.
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol::roflol:

aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3

kız bi yerin şişmesin dünü yazıyorum
sabah
1 bar çay az,çizi
öğlen de pizza yedim ama hepsini bitrmedim:1ninca:
akşamda şehriye çorbası
hıı pizaanuın yanında kola var 1 barbilmiyorumkismile

AFİYET OLSUNDAA PİZZAYI YANLIŞ MI GÖRDÜMMM...:(((((( alsanaalsanasmile[/QUOTE]
:utangac::utangac::utangac:
bah seher hp senn yüzünden yaz yaz dedin
herkeşler üstüme üstüme geliyooor:1ninca:

KIZLAR 4 SAATLİK UYKUYL DURUYORUMM VE BAYILDIM BAYILICAMM
BU kşamda maç varmış eşimde babamlara gidelim dedi
akşamda işte kayınvalidelerei gidciezz bakalımm inş. hemen uyuyabilirim...
uyu uyu tatlışım
uykusuzlık çook zor:delphin:

gülden oklava geliyo ha ne pizzası kız?delirdin mi?bi de neymiş hepsini bitirmemiş...ayy çok içim rahatladı..bu hafta da artı gel bak napıyoruz seni takımca di mi kızlarrrrrrrrrrrrrrr
:1ninca::1ninca:

kızlar ben kaçar öptüm sizleri..
:gitme:

slmmmm netim yoktu yine yeni geldi nasılsınız ben bugün kaçırdım accuk ama 4 mil leslie yaptım yine
şişlik var hafiften
bayanssulusmilebayanssulusmile

Sehercım sen cok yaŞa emı gÜldÜrÜyorsun ben hıÇ gÜlmeyen benı bıle
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:hulya:

kızlar ben sabah bi bardak elma cayı 4 5 susamlı cubuk yedim öğlen okulda kızartma yaptırmışlar ceyrek ekmek 4 5 catal kızartma 1 üçgen peynir 2 bardak cay

arada 1 bi kupa elma cayı toplam 1 ltre su

evde yarım muz

akşamada sucuklu kurufasülye yaptım ama yarım porsiyon yiyeceğim yanına bol salata pilav yok yemiycem :((

1 haftadır tartılmıyorum bakalım cumaya noldum bu hafta beni artı yapmasında :((
pilav yeme güzeel bir menüyerimseniben
ya ben spor yapamiim kız okulda kokştur evde koştur valla spora fırsatım kalmıo

bu sabah bakıcı sayes,nde uyandık benm herif telefonları yastıgının altına almış ikisini de ertelemiş durmuş :(( 10 dk da duraktaydım nasıl hazırlandım bilmiyorum
beklerken baktım alarm çalıo :)))hala :))
kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

benim ortim neden yokkkkk:sinifsinif:
sen bnmsiiiinŞeniz

Back