• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydınnnn cancağazlarımmmmm.....olumunekankayizsmile

Hayırlı Haftalarrr mutlu sağlıklı bir hafta olur inşşşşş....Aminnnnn...

bende yeni eve geçtim misafir de gelince biraz kaçırdım ama telafi edeceğimmm....

Yine yoğun ben bir süratle işimin başına dönüyorummmmm

:gitme:
günaydın canımopuyorumnanaktan

kıyamam yaaaa. kendim geldim gözümün önüne:utangac:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende alayınızın kadınlar gününü kutluyom
günaydın cicimbayanssulusmile

günaydın fıstıklar..gününüz kutlu olsun..herkese mutlu bir hafta diliyorum..

günaydın fıstkımŞeniz

yüzümün sol tarafı tutmuyor yaaa. dişlerim dişetlerim sol kulağım ve boğazım ağrıyor.
biri hepsine dağıldı ama ne.
bütün damaklarım şiş ve sürekli kanıyor. iki taraflıda yemek yerden işkence çekiyorum ağzıdan
affffof

diş etlerinmi hasta bnmki gbi
seher
bnde haftaya başlıcam tedaviye

kızlar bn biraz kaçar
okul saatine kadar

yüzümün sol tarafı tutmuyor yaaa. dişlerim dişetlerim sol kulağım ve boğazım ağrıyor.
bütün damaklarım şiş ve sürekli kanıyor. iki taraflıda yemek yerden işkence çekiyorum ağzıdan
affffof

geşmiş olsunn sehercımmm :teselli:

affffof

hay Allah ya çok geçmiş olsun canım ya ben hala ayılamadım çok yoğun bir haftasonuydu...kafamçokkarıştı

diş etlerinmi hasta bnmki gbi
seher
bnde haftaya başlıcam tedaviye
kızlar bn biraz kaçar
okul saatine kadar
galiba ama iyice ilerledi. kanal tedavisini yaptırıp dolgusunu yaptırmadığım bi dişim var. kenarlarından sürekli iltihap akıyo.

geşmiş olsunn sehercımmm :teselli:

sağol ablam

ayrıca halen regl olamadım
offf offff :delphin:

bende dün oldum gibi oldu bugün yine durdu. hamile kalcam deyi ödüm kopuyo. allah beni zor kararlar vermek zorunda bırakmasın.

günaydın fıstıklar
gayecim geçmiş olsun tatlım

sağol canımcım yaa

geldimmmmmmmkaydirigubbakcemile4

ve gitttimmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile

ayrıcaaa ç.okkkkkkkkkkkk soğukkkkkkkkkkkk ve bel fıtığım azdı bugün çok ağrım varrr.:((((( :sinifsinif:
geçmiş olsun sanada ortişimm.

hay Allah ya çok geçmiş olsun canım ya ben hala ayılamadım çok yoğun bir haftasonuydu...kafamçokkarıştı

canımcım sende sağol. nettin bakem annat bi hele

galiba ama iyice ilerledi. kanal tedavisini yaptırıp dolgusunu yaptırmadığım bi dişim var. kenarlarından sürekli iltihap akıyo.

sağol ablam

bende dün oldum gibi oldu bugün yine durdu. hamile kalcam deyi ödüm kopuyo. allah beni zor kararlar vermek zorunda bırakmasın.

sağol canımcım yaa

geçmiş olsun sanada ortişimm.

canımcım sende sağol. nettin bakem annat bi hele
valla canım süper süperdi herşey..beklediğimden çok daha keyifli geçti..öğlen 12 gibi Gölcük kenarındaydık hani şu İbrahim Erkalın canısı klibini çektiği yer..orda mangal partisi..göl gezisi..resmen ruhumu besledim..neyse sonra otele geçtik..termal havuza girdik..ben ilk başta yok dedim hayatta giremem çok sıcak..hiç sevmem çünkü sıcak suyu..ama çok faydalı diye girdim iyi ki de girmişim süper iyi geldi..cildim falan süper oldu..boynum belim .çok gevşedi rahatladı 15 dk orda kaldık..sonra cuup ısıtmalı havuza orda 1 saat yüzdüm sonra yine termal havuza gidip ter attık..sonra akşam için hazırlanıp akşam yemeğine indik..saat 08.00den 12 ye dek hiç durmadan 4 saat dans ettim..ne kolbastısı kaldı,ne romanı ne Ankara havası...ter popomdan aktı valla..basenlerim ağrımış kıvırmaktano derece..neyse gece odaya çıkmadan masaj koltuğunda gevşedim..bir uyudum ohhh mis..sabah 8 de kalktık yine termal banyo 15 dk..sonra havuzda yarım saat yüzdüm..sonra kahvaltı..sonra çevre gezisi ve döndük işte..
kısaca çok güzel keyifliydi..
haa diyet olayına gelince valla abartmadım ama diyet de yapmadım kızlar..kendimi kasmıcam diye gittim öyle de yaptım..alkol almadım..ama sabah kahvaltısı falan güzeldi yani..kısmadan yedim..yüzdüm,dans ettim falan ama bilemem tabi..

evet Ayşecim ama temiz hava ve o kadar gevşemek beni duman etti..akşam çok erken yatmama rağmen sabah çok zor uyandım spor da yapamadım servisi de ucundan yakaladım valla..bugün normal yeme düzenime dönüyorum..korkumdan tartılmadım ama kesin kg almışımdır diyorum ..bir de o kadar suyun içinde olunca vücut ödem yapmış sabah eşimin de benimd e parmağımıza alyanslarımız sığmadı:)

geldimmmmmmmkaydirigubbakcemile4

ve gitttimmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile

ayrıcaaa ç.okkkkkkkkkkkk soğukkkkkkkkkkkk ve bel fıtığım azdı bugün çok ağrım varrr.:((((( :sinifsinif:

evet ya ne biçöim hava var sözde bahara girdik..dikkat et canım kendine çok geçmiş olsun..sıcak tut belini,boynunu..

Back