Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rukıye abla gÖzÜn aydın
çok seviyorum cnm film izlmeye en büyük zevkimkıslar ben işimi öğleden sonaya devrettim. ölene kadar burdayım sona çıkacağım.
azracım maşallahın vr ben senin kadar sinemaya giden birini görmedim. harikasın. keşke bende gidebilsem ama nerdeee.
ilk engelim anıl.
bazen anneme bırakayım diyom ondada çocuğu bi hafta sonu görüyorum onuda elinden alıyormuşum gibi geliyor.
nese acık daha büyüsünde ..
hoş zati koceyin öle istekleri yok. zaman kaybı ona gör.
en büyük keyfi lüksü evde dinlenip tv izlemek.
o zaman deymeyin keyfine
kızlar kesinlikle bakın adınızı bulunUzun bir aradan sonra eski bir alışkanlığımıza geri dönüyoruz.. Bundan sonra her ayın ilk etabında, yarışmacı üyelerin bugüne kadar verdikleri kiloların hesaplandığı ve kilo kayıp oranlarına (% göre sıralama yapıldığı "Bugüne Kadar Kim, Kaç Kilo verdi?" listemizi yayımlamaya başlıyorum.
ılk listemiz 146. etap verilerine göre hazırlanmış olup, linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/11951800-mesaj21.html
Sözkonusu listede, yarışmacıların yarışmaya giriş tarihlerini ve bugüne kadar kaç kilo verdiklerini öğrenebilirsiniz.
Bu listede bana göre en önemli şey, bu işin eğer istenirse başarılabileceğini gösteriyor olması..
Listenin üst sıralarında yer alan arkadaşlarımız, başarının canlı kanıtları.. Hepsini bu vesile ile tebrik ediyorum. a.s.
Dedim ya, uzun bir süre ara vermiştik.. Aranızda tanımadığın bir çok yeni üye var. Malum.. Paylaşım alanını takip etme alışkanlığını kazanmamış olabilirler.. ışte bu nedenle de sadece bu aya mahsus olmak üzere her takım topiğinde sözkonusu gelişmeyi duyurmak istedim.
Önümüzdeki ay, listedeki sıralamanızın yükselmesi dileğiyle, sağlıklı zayıflamalar dilerim.
Not : Gerek başlangıç tarihinizde, gerek kilo bilgilerinizde, gerekse nickinizin yazım şeklinde sizi rahatsız eden en ufak şey için bile temas kurmaktan lütfen çekinmeyin. Mesajlarınızı paylaşım alanına yazın ki görebileyim.. yerimseniben
çok sevndm bnde nazcım ne güzel işteTAM DA BUGÜN EŞıMLE NE KADAR KıLo verdiğimden bahsedioduk bi kere misafirler tartılmak istedi herkes sırasıyla cıktı haliyle sonunca ben cıktım sadece eşim var yanımda cıkınca adam şölee bi baktı bende 68.5 dim dedimki askım 1ler hanesinde ortada çizgi yok :))) güldük bugün vay be dedim kk sayesinde 8 kilo verdim
eşimde 50 lere gel dile benden ne dilersen dedi cok mutluyum ya sizin sayenizde oldu bu arkadaşlarr hepinizi öpüyorumm
rukiye teyzecim gözünüz aydın cok sevindim ismail kardeşimizin gelmesine allah diğer bekleyenlere de nasip etsin inşallah
ben birazdan cıkcam dışarı
yarında biz gitcez eyvah eyvaha yorumları okudum begenmeyen yok herkes bayılmış :)
herkese ii haftasonları şekerler
evt neslişim yaa süper güzel bir film çok beğendik nilboşumlaRUKıŞ ABLAMMMMM AYŞECıMMMMMM GÖZÜNÜ AYDINNNNNNNNNNNNNNN..opuyorumnanaktan ..ÇOK ŞÜKÜRRRR REABBıMMM TÜM ASKERLERı AıLESıNE KAVUŞTURSUNNN AMıNNNNN.....:Saruboceq:
SELMAYCIMMM H.GELDıNNNN GıTME BıR YERE SAKINN TATLIMMMMM....
OHH ıYı YAPMIŞSINNNN.......GÜLE GÜLE KULLANNN....
ALLAH SENııı ORTıMMM YAA VALLA SÜPERSıNNNNN :lepi: ESPRıLERıNE BAYILIYORUMMMMMMMMM ÖLDÜRÜYORSUNN BENı GÜLMEKTENNN....YERıM BEN ORTıMı....kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile sositososito Şeniz
OHOHH GEZıN VALLA ...AMA SÜPER BıR FıLM GEÇEN HAFTA GıTTıM BENDEE ACAYıP BAYILDIMMM....
olumunekankayizsmile Şeniz ıNŞ. DAHADA VERıRıZZZZ...BU ARADA ıDEAL KıLOMDASINNN:))))) ohaoldumsmile
selmay bi bakim bakim şu linkehttp://www.kadinlarkulubu.com/11951800-mesaj21.html
Arkadaşlar merhaba ben yukarıdaki linki inceledim hoşuma gitti. Benim niyetim her hafta bir kilo vermek Hergün bitki çayları(11 çeşit) hazırlayıp düzenli olarak en az 4 bardak tüketiyorum.
Rukiye hanım oğlunuz askerden gelmiş gözünüz aydın Ayşe canım seninde gözün aydın.
Sizler tarafından sevildiğimi hissetmek gittiğime üzüldüğünüzü bilmek beni çok ama çok mutlu etti . Takımdan çıktım ama kendimi bırakmadım . ınşallah bu hafta birinci olursunuz.
cnm biraz kafa toplama süresi istedineslihan selmay teşekkür ederimopuyorumnanaktan
takımdan ne zaman çıktın benim niye haberim yokbilmiyorumkismile