• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın bayanlar. hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.
rukiye ala gözün aydın çok sevindim. doya doya kokla hasret gder tosununla. allah diğer anneleride beklediklerine kavuştursun.

ayşecim seninde gzün aydın. nede olsa tosun ikinizinde tosunu.

rukiye ala gözün aydın çok sevindim. doya doya kokla hasret gder tosununla. allah diğer anneleride beklediklerine kavuştursun.

gunaydınnn şekerlerr sağol sehercım amınnnnnnn opuyorumnanaktanzemuszemus

ablacım bugün sevincinden havandan yanınada yaklaşılmas. eeee kolaymı koskoca askeri vatani görevini ypıp evide döndü.
her gününüz bugünkü tadında olsun inşş

ben bir kaç saat yokum kıslar. kızılaya gidip kocişe ediye alıp gelcem.

aşkam nohut yemeği bir iki kaşık ilav ve yoğurt yedim ve ilk defa kaçaak yaptım.
bir dilime yakın kek yedim.

sabahta sirkeli ballı suyumu içtim.
şimdide bir dilim çavdar ekmeği yarım kk peynir ve çay ile kaffaltımı ediyom.
öğlene burda olarım ellaam
beni ösleyin hemi
muckk

Bende de parafinli şort siparişi verdim bide sıkılaştırıcı ve inceltici yağ kompleksi 600ml.(biominera)
iyi etmişsin
dene bi faydasını görürsen yaz

ıyı geceler şekerlerr cok mutluyum cokkk tosunum askerden geldiiii şafak bıttı güneş doğduu cok şükürrrr allahım cumlesının evlatlarını kavuştursunnnnnnn opuyorumnanaktan
gözünaydın olsun ablacım
darısı diğer askerlerin sağsalim analarına babalarına eşlerine kavuşmlarında
bizde geçen hafta teymn oğlunu yolladık onun daha çooooooooooooooook var gelmesine

günaydın copy pasteci senikaydirigubbakcemile3

kıslar ben işimi öğleden sonaya devrettim. ölene kadar burdayım sona çıkacağım.

azracım maşallahın vr ben senin kadar sinemaya giden birini görmedim. harikasın. keşke bende gidebilsem ama nerdeee.
ilk engelim anıl.
bazen anneme bırakayım diyom ondada çocuğu bi hafta sonu görüyorum onuda elinden alıyormuşum gibi geliyor.
nese acık daha büyüsünde ..
hoş zati koceyin öle istekleri yok. zaman kaybı ona gör.
en büyük keyfi lüksü evde dinlenip tv izlemek.
o zaman deymeyin keyfine

Uzun bir aradan sonra eski bir alışkanlığımıza geri dönüyoruz.. Bundan sonra her ayın ilk etabında, yarışmacı üyelerin bugüne kadar verdikleri kiloların hesaplandığı ve kilo kayıp oranlarına (%) göre sıralama yapıldığı "Bugüne Kadar Kim, Kaç Kilo verdi?" listemizi yayımlamaya başlıyorum.
ılk listemiz 146. etap verilerine göre hazırlanmış olup, linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/11951800-mesaj21.html
Sözkonusu listede, yarışmacıların yarışmaya giriş tarihlerini ve bugüne kadar kaç kilo verdiklerini öğrenebilirsiniz.

Bu listede bana göre en önemli şey, bu işin eğer istenirse başarılabileceğini gösteriyor olması..
Listenin üst sıralarında yer alan arkadaşlarımız, başarının canlı kanıtları.. Hepsini bu vesile ile tebrik ediyorum. a.s.

Dedim ya, uzun bir süre ara vermiştik.. Aranızda tanımadığın bir çok yeni üye var. Malum.. Paylaşım alanını takip etme alışkanlığını kazanmamış olabilirler.. ışte bu nedenle de sadece bu aya mahsus olmak üzere her takım topiğinde sözkonusu gelişmeyi duyurmak istedim.

Önümüzdeki ay, listedeki sıralamanızın yükselmesi dileğiyle, sağlıklı zayıflamalar dilerim.

Not : Gerek başlangıç tarihinizde, gerek kilo bilgilerinizde, gerekse nickinizin yazım şeklinde sizi rahatsız eden en ufak şey için bile temas kurmaktan lütfen çekinmeyin. Mesajlarınızı paylaşım alanına yazın ki görebileyim.. yerimseniben

TAM DA BUGÜN EŞıMLE NE KADAR KıLo verdiğimden bahsedioduk bi kere misafirler tartılmak istedi herkes sırasıyla cıktı haliyle sonunca ben cıktım sadece eşim var yanımda cıkınca adam şölee bi baktı bende 68.5 dim dedimki askım 1ler hanesinde ortada çizgi yok :))) güldük bugün vay be dedim kk sayesinde 8 kilo verdim

eşimde 50 lere gel dile benden ne dilersen dedi cok mutluyum ya sizin sayenizde oldu bu arkadaşlarr hepinizi öpüyorumm

rukiye teyzecim gözünüz aydın cok sevindim ismail kardeşimizin gelmesine allah diğer bekleyenlere de nasip etsin inşallah

ben birazdan cıkcam dışarı

yarında biz gitcez eyvah eyvaha yorumları okudum begenmeyen yok herkes bayılmış :)

herkese ii haftasonları şekerler

ayşecim teşekkür ederim canım

TAM DA BUGÜN EŞİMLE NE KADAR KİLo verdiğimden bahsedioduk bi kere misafirler tartılmak istedi herkes sırasıyla cıktı haliyle sonunca ben cıktım sadece eşim var yanımda cıkınca adam şölee bi baktı bende 68.5 dim dedimki askım 1ler hanesinde ortada çizgi yok :))) güldük bugün vay be dedim kk sayesinde 8 kilo verdim

eşimde 50 lere gel dile benden ne dilersen dedi cok mutluyum ya sizin sayenizde oldu bu arkadaşlarr hepinizi öpüyorumm

rukiye teyzecim gözünüz aydın cok sevindim ismail kardeşimizin gelmesine allah diğer bekleyenlere de nasip etsin inşallah

yarında biz gitcez eyvah eyvaha yorumları okudum begenmeyen yok herkes bayılmış :)

inşallah sende dahil hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız

ıyı geceler şekerlerr cok mutluyum cokkk tosunum askerden geldiiii şafak bıttı güneş doğduu cok şükürrrr allahım cumlesının evlatlarını kavuştursunnnnnnn opuyorumnanaktan

RUKİŞ ABLAMMMMM AYŞECİMMMMMM GÖZÜNÜ AYDINNNNNNNNNNNNNNN..opuyorumnanaktan ..ÇOK ŞÜKÜRRRR REABBİMMM TÜM ASKERLERİ AİLESİNE KAVUŞTURSUNNN AMİNNNNN.....:Saruboceq:
Bende de parafinli şort siparişi verdim bide sıkılaştırıcı ve inceltici yağ kompleksi 600ml.(biominera)

SELMAYCIMMM H.GELDİNNNN GİTME BİR YERE SAKINN TATLIMMMMM....
OHH İYİ YAPMIŞSINNNN.......GÜLE GÜLE KULLANNN....

ayşe yeni öğrenmiş mesajı yazar yasmaz telefona koştu sanırım.

ALLAH SENİİİ ORTİMMM YAA VALLA SÜPERSİNNNNN :lepi: ESPRİLERİNE BAYILIYORUMMMMMMMMM ÖLDÜRÜYORSUNN BENİ GÜLMEKTENNN....YERİM BEN ORTİMİ....kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile sositososito Şeniz

bugün kızlar ,nilberamla sinemya gideceğiz
eyvah eyvaha

OHOHH GEZİN VALLA ...AMA SÜPER BİR FİLM GEÇEN HAFTA GİTTİM BENDEE ACAYİP BAYILDIMMM....

TAM DA BUGÜN EŞİMLE NE KADAR KİLo verdiğimden bahsedioduk bi kere misafirler tartılmak istedi herkes sırasıyla cıktı haliyle sonunca ben cıktım sadece eşim var yanımda cıkınca adam şölee bi baktı bende 68.5 dim dedimki askım 1ler hanesinde ortada çizgi yok :))) güldük bugün vay be dedim kk sayesinde 8 kilo verdim

olumunekankayizsmile Şeniz İNŞ. DAHADA VERİRİZZZZ...BU ARADA İDEAL KİLOMDASINNN:))))) ohaoldumsmile

Back