Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yuuuupiiiiiiiiiii tosunum gelmişşşşşşşşşşşşş:teytey::dance::sm_cool:ıyı geceler şekerlerr cok mutluyum cokkk tosunum askerden geldiiii şafak bıttı güneş doğduu cok şükürrrr allahım cumlesının evlatlarını kavuştursunnnnnnn opuyorumnanaktan
günaydın bayanlar. hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.
rukiye ala gözün aydın çok sevindim. doya doya kokla hasret gder tosununla. allah diğer anneleride beklediklerine kavuştursun.
ayşecim seninde gzün aydın. nede olsa tosun ikinizinde tosunu.
iyi etmişsinBende de parafinli şort siparişi verdim bide sıkılaştırıcı ve inceltici yağ kompleksi 600ml.(biominera)
gözünaydın olsun ablacımıyı geceler şekerlerr cok mutluyum cokkk tosunum askerden geldiiii şafak bıttı güneş doğduu cok şükürrrr allahım cumlesının evlatlarını kavuştursunnnnnnn opuyorumnanaktan
günaydın bayanlar. hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.
rukiye ala gözün aydın çok sevindim. doya doya kokla hasret gder tosununla. allah diğer anneleride beklediklerine kavuştursun.
ayşecim seninde gzün aydın. nede olsa tosun ikinizinde tosunu.
inşallah sende dahil hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırızTAM DA BUGÜN EŞİMLE NE KADAR KİLo verdiğimden bahsedioduk bi kere misafirler tartılmak istedi herkes sırasıyla cıktı haliyle sonunca ben cıktım sadece eşim var yanımda cıkınca adam şölee bi baktı bende 68.5 dim dedimki askım 1ler hanesinde ortada çizgi yok :))) güldük bugün vay be dedim kk sayesinde 8 kilo verdim
eşimde 50 lere gel dile benden ne dilersen dedi cok mutluyum ya sizin sayenizde oldu bu arkadaşlarr hepinizi öpüyorumm
rukiye teyzecim gözünüz aydın cok sevindim ismail kardeşimizin gelmesine allah diğer bekleyenlere de nasip etsin inşallah
ben birazdan cıkcam dışarı
yarında biz gitcez eyvah eyvaha yorumları okudum begenmeyen yok herkes bayılmış :)
herkese ii haftasonları şekerler
ıyı geceler şekerlerr cok mutluyum cokkk tosunum askerden geldiiii şafak bıttı güneş doğduu cok şükürrrr allahım cumlesının evlatlarını kavuştursunnnnnnn opuyorumnanaktan
Bende de parafinli şort siparişi verdim bide sıkılaştırıcı ve inceltici yağ kompleksi 600ml.(biominera)
ayşe yeni öğrenmiş mesajı yazar yasmaz telefona koştu sanırım.
bugün kızlar ,nilberamla sinemya gideceğiz
eyvah eyvaha
TAM DA BUGÜN EŞİMLE NE KADAR KİLo verdiğimden bahsedioduk bi kere misafirler tartılmak istedi herkes sırasıyla cıktı haliyle sonunca ben cıktım sadece eşim var yanımda cıkınca adam şölee bi baktı bende 68.5 dim dedimki askım 1ler hanesinde ortada çizgi yok :))) güldük bugün vay be dedim kk sayesinde 8 kilo verdim
eşimde 50 lere gel dile benden ne dilersen dedi cok mutluyum ya sizin sayenizde oldu bu arkadaşlarr hepinizi öpüyorumm
rukiye teyzecim gözünüz aydın cok sevindim ismail kardeşimizin gelmesine allah diğer bekleyenlere de nasip etsin inşallah
ben birazdan cıkcam dışarı
yarında biz gitcez eyvah eyvaha yorumları okudum begenmeyen yok herkes bayılmış :)
herkese ii haftasonları şekerler