selma nesli sağolun kızlar..eksik olmayın..evet nesli ben çok hassasım şu kanser haberlerinden çok etkilendim..herkesin herşeyine çok üzülüyorum...aslına baktığında olay olduğu sırada hiçbirşey yoktu ama derinlerde var bişiler demek ki..Belki de dayımın vefatının şokunu daha kabullenmemişimdir ne bileyim..aileme ,sevdiğim şehre de hasretim belki de onun etkisi..aman ne bileyim işte ya..
BU GÜNKI MENÜM
KAHVALTI ıkı üç catal peynır bır dılım tam buday ekmegı ıkı domates ve maydanoz yeşil cay
ARA bır bardak ayran
ÖGLEN bır kepce nohut bır dılım ekmek yeşil salata yagsız
ARA bırdılım kepek ekmegı bıraz peynır bır domates ve maydanoz
AKŞAM ıkı tane kanat bır orta boy patates bır kase cacık
ARA YARIM ELMA YARIM PORTAKAL
IKI FINCAN YEŞL CAY
süpersin ortim süper...aynen devam:lepi:
deal Kilonuz: 53,76
Günlük Almanız Gereken Asgari Kalori: 1180
Günlük Beslenme Planı:
KAHVALTIDAN ÖNCE:1 su bardağı ılık su, 1 su bardağı normal sıcaklıkta su
KAHVALTI: 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) , Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN: 1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)
ÖGLEN YEMEĞİ: 2 porsiyon et (et porsiyonu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN: 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
AKŞAM YEMEĞİ: 1 porsiyon et (et porsiyonu), 4 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), 1 su bardağı yoğurt (kalsiyum gurubu yiyecekler), salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
nıhal bu dıyet lıstesını sende zayıfladan verdıler boyuma yaşım kg uygun cokta doyurucu ve düşük kalorılı bence sızde ordan alabılırsınız
bu kez umutluyum senden ve enden :lepi: olumunekankayizsmile
mahsus dedim zatenkaydirigubbakcemile3
kocişin doğum günü
ne alabülürüm.
aydim yaratıcılıkınızı kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?