• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selmacım hoşgeldin canım..sana kolay gelsin ve iyi gezmeler sana da Rukiye Abla..sakın kaçırmayın ha günde..bakın cumaya az kaldı..
ben de şimdi yemekten geldim:
yarım kase domates çorba
4 kaşık yoğurtlu ıspanak
1 kadınbudu köfte
1 küçük dilim kepek ekmeği.

iyiyi selma abla sen nasılsın çıkıp yürüyeyim hemde bi elbise ayırtmıştım onu alayım diyordum hava bozdu :(

rukiye abla nedir bizim takımın durumu ya resmen dökülüyoruz..bu konuyu yarın konuşalım bence..bugün tüm gün gayeyle ben vardık arada bir selma ayşe geldi gitti o kadar..ben de birazdan çıkıyorum..öpüyorum herkesi ve topiğe davet ediyorum..

ben geldim yürüyüş yaptım 40 dk ebise aldım gedim.
selmay abla geçmiş olsun benim zaten nette sorunum var geçmişide çok okuyamadım

merhabalar herkese ben geri döndüm acaba tekrar başlayabilir miyim bu grupta azracım cevap bekliyorum okula başladım ve bu hafta diyete girdim sabah ölçtüm kilomu 62.9 geldim bakalım eritecek mi bu iş ve ev temposu beni inşallahhhhhhh

merhabalar herkese ben geri döndüm acaba tekrar başlayabilir miyim bu grupta azracım cevap bekliyorum okula başladım ve bu hafta diyete girdim sabah ölçtüm kilomu 62.9 geldim bakalım eritecek mi bu iş ve ev temposu beni inşallahhhhhhh

hoşgeldın nazcımm nasılsınn Şeniz

rukiye abla nedir bizim takımın durumu ya resmen dökülüyoruz..bu konuyu yarın konuşalım bence..bugün tüm gün gayeyle ben vardık arada bir selma ayşe geldi gitti o kadar..ben de birazdan çıkıyorum..öpüyorum herkesi ve topiğe davet ediyorum..

bencede konuşalım yarın hepımız toplanalım olmuyo böyleee olumunekankayizsmile

Back