• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kk nın güzel gülleri.hepinize güzel bir gün diliyorum. benim için pek güzel olmasadaa..
neyse menümü yazayım size.
akşam nohut yemeği , pirinç pilavı ve bol yoğurt

sabah sirkeli ılık su ve şimdide bi dilim çavdar ekmek yarım kk peyaz peynir ve çay ile kaffaltı ediyorum...

günaydınnnnnnnnnnnn ....nasılsınız kızlar..ben açım açççç...dün akşam evine hırsız giren arkadaşa gittik yardıma..evi toparladık falan derken eve geldik saat 21.00 u geçiyordu e tabi biz aç..O saatten sonra yemek istemedim..
1 muz
1 paket diyet bisküvi yedim
bir bardak sütümü içip yattım...
dün akşam yarım saat yürüdüm eve gelirken erken indirdim otobüsten kocamı...:)
sabah kalkıp yarım saat leslie yaptım ama nasıl açım anlatamam...
kendime çok güzel bir sandviç hazırladım aç gözlerle bakarak..üşenmedim maydanoz bile ayıklayıp koydum ve şirkete gelip büyük bir hevesle çantamı açtım ki amanın alık nihal onu nasıl becerdiyese evde bırakmışım..diyet bisküvi falan koyarken çantama o kalmış..ühühühühüühü...napim ben de şekersiz çayla yarım paket etiform yedim..işbaşına az kalmıştı aşağıda pastane var ama pastane simidi almadım..dışardaki simitçi amcadan da almamış bulundum var diye..neyse öğlene az kaldı di mi:P

günaydınnnnnnnnnnnn ....nasılsınız kızlar..ben açım açççç...dün akşam evine hırsız giren arkadaşa gittik yardıma..evi toparladık falan derken eve geldik saat 21.00 u geçiyordu e tabi biz aç..O saatten sonra yemek istemedim..
1 muz
kendime çok güzel bir sandviç hazırladım aç gözlerle bakarak..üşenmedim maydanoz bile ayıklayıp koydum ve şirkete gelip büyük bir hevesle çantamı açtım ki amanın alık nihal onu nasıl becerdiyese evde bırakmışım..diyet bisküvi falan koyarken çantama o kalmış..ühühühühüühü...napim ben de şekersiz çayla yarım paket etiform yedim..işbaşına az kalmıştı aşağıda pastane var ama pastane simidi almadım..dışardaki simitçi amcadan da almamış bulundum var diye..neyse öğlene az kaldı di mi:P
günaydın nihalcim ya üzüldüm vallahi o kadar hazırla evde unut cokacimcoook

1 muz

oyy nihalim yaa ne kötü olmuştur çantada göremeyince dimi. büyük bi hevele aç çantayı bi bakki yok. valla üzüldüm ama aç aç bekleme bi kaç lokma bişiy ye.

yaman kızlar sormayın ya çantaya birsürü şeyi atarken evde kalmış demek ki..napalım artık.dün gece aç yatmamış olsam sorun değil de dünden de açtım ya ondna çok kötü oldu..neyse bugün 12 de yemeğe incem dayanırım artık yarım paket eti form yedim de peyir ekmeğin yerini tutmuyor tabi...
kızlar ya ne sorcam ben hala reglim ..yarın son günüm..regl şişkinliği ne zaman gide tam biliyor musunuz??

içim daralıyor nedense. içmemeye çalışıyorum. 2 aya yaklaştı nerdeyse. bozmak istemiyom ama bakalım.

Sehercim çık dışarı temiz hava al..Akciğerlerinin beyazladığını düşün..Bitki çayı iç.. Oyalan bişiler yap ama sakın sakın içme..Bir fırt bile alayım deme sakın bak yine başlarsın benim gibikafamçokkarıştı

Back