nasılsın selmacımmmmm guclubacismile
ıyıyim rukıye abla biraz kaşınıyorum sempatiksalakcinnisen nasılsın opuyorumnanaktansempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsın selmacımmmmm guclubacismile
ıyıyim rukıye abla biraz kaşınıyorum sempatiksalakcinnisen nasılsın opuyorumnanaktansempatiksalakcinni
ıyım canım kaşıntına bişey yazmadımı dr opuyorumnanaktan
günaydın nihalcim ya üzüldüm vallahi o kadar hazırla evde unut cokacimcoookgünaydınnnnnnnnnnnn ....nasılsınız kızlar..ben açım açççç...dün akşam evine hırsız giren arkadaşa gittik yardıma..evi toparladık falan derken eve geldik saat 21.00 u geçiyordu e tabi biz aç..O saatten sonra yemek istemedim..
1 muz
1 paket diyet bisküvi yedim
bir bardak sütümü içip yattım...
dün akşam yarım saat yürüdüm eve gelirken erken indirdim otobüsten kocamı...:)
sabah kalkıp yarım saat leslie yaptım ama nasıl açım anlatamam...
kendime çok güzel bir sandviç hazırladım aç gözlerle bakarak..üşenmedim maydanoz bile ayıklayıp koydum ve şirkete gelip büyük bir hevesle çantamı açtım ki amanın alık nihal onu nasıl becerdiyese evde bırakmışım..diyet bisküvi falan koyarken çantama o kalmış..ühühühühüühü...napim ben de şekersiz çayla yarım paket etiform yedim..işbaşına az kalmıştı aşağıda pastane var ama pastane simidi almadım..dışardaki simitçi amcadan da almamış bulundum var diye..neyse öğlene az kaldı di mi![]()
günaydınnnnnnnnnnnn ....nasılsınız kızlar..ben açım açççç...dün akşam evine hırsız giren arkadaşa gittik yardıma..evi toparladık falan derken eve geldik saat 21.00 u geçiyordu e tabi biz aç..O saatten sonra yemek istemedim..
1 muz
1 paket diyet bisküvi yedim
bir bardak sütümü içip yattım...
dün akşam yarım saat yürüdüm eve gelirken erken indirdim otobüsten kocamı...:)
sabah kalkıp yarım saat leslie yaptım ama nasıl açım anlatamam...
kendime çok güzel bir sandviç hazırladım aç gözlerle bakarak..üşenmedim maydanoz bile ayıklayıp koydum ve şirkete gelip büyük bir hevesle çantamı açtım ki amanın alık nihal onu nasıl becerdiyese evde bırakmışım..diyet bisküvi falan koyarken çantama o kalmış..ühühühühüühü...napim ben de şekersiz çayla yarım paket etiform yedim..işbaşına az kalmıştı aşağıda pastane var ama pastane simidi almadım..dışardaki simitçi amcadan da almamış bulundum var diye..neyse öğlene az kaldı di mi![]()
neden kimsecikler yok kıslar sıkılıyo bugün içim çok. canım acayip sigara istiyor
içim daralıyor nedense. içmemeye çalışıyorum. 2 aya yaklaştı nerdeyse. bozmak istemiyom ama bakalım.
içim daralıyor nedense. içmemeye çalışıyorum. 2 aya yaklaştı nerdeyse. bozmak istemiyom ama bakalım.
günaydın kızlar nıhal seher rukıye ayşe nasılsınız bakalım
gunaydın selmacım ıyım sen nasılsınn opuyorumnanaktan