• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah bi dilim çavdar ekmeği bir kk dan az peynir ve 2 duble çay içtim.
kızlar azra nerde yaaa. biri bulup getirsin bak sinirleniyos ama haaaa.

günaydın fıstıklarrr:))))))))) Şeniz

:Saruboceq:neslişcimgule gule oturun gulen yüzün hıc solmasınnnnn:1hug:

Bak gördün mü canım Allah sonunda gönlünün istediğini verdi sana ..Sabrının karşılığını aldım işallah yeni cici evinizde ağız tadınızla,sağlıkla,mutlulukla ve bebişlerinizle oturursunuz.....:teytey::nazar:

neslişim allah ağzının tadını bozmadan oturmayı nasip etsin inşallahh. ne güzel darısı olmayana diyeceğim ama cesaretimde ümidimde kalmadı.

güzel günlerde otur canım allah olmayanlarada versın ev

çok teşekkür ederim canlarımmmmaminn inşşşş...haftaya salı d.gaz açılıcakmışş...daha bir hafta gidemiyecem evimeee...(((((( kafamçokkarıştı

ıyı olmana sevındım benım bıraz moralım bozuk bu gün dr gıttım ve zona cıktı rahatsızlıgım o yüzden bıraz üzüldüm:çok üzgünüm:

oyoyy ablam çok geçmişler olsunnn...ahhh ahh herşey bu kafaya takmaktan oluyor başka bişi değil....

günaydın fıstıklarrr:))))))))) Şeniz

çok teşekkür ederim canlarımmmmaminn inşşşş...haftaya salı d.gaz açılıcakmışş...daha bir hafta gidemiyecem evimeee...(((((( kafamçokkarıştı

oyoyy ablam çok geçmişler olsunnn...ahhh ahh herşey bu kafaya takmaktan oluyor başka bişi değil....

sagol canım

kıslar nettinis bakemm. azra nerde bilgisi olan varmıdır...
öğlene bi tabak yağsız makarna ve yarım kase yoğurt yedim bol baharatlı.

kocişe dedim ki eğer bu hafta 80 in altına düşersen bi kilo baklava alırmısın bana dedim :roflol::roflol:
oda aynene böe yaptı:roflol::roflol:

gayecim azrayı bir süre rahat bırakalım derim ben üstüne gitmeyelim..biraz kafasını dinlesin..sonra ben alcam onu ele merak etmeyin siz:))

bencede kaptanı bıraz yalnız bırakalım kafasını dınlesınn bu ona ıyı gelecektır....sonra kendı ısteĞı ıle gelecek emınım bıraz sıneye Çekılmeye ıhtıyacı var onunn...Çok bunaldıı....

kızlar bnde adapte olamıyorumm çok yemiyorum ama herşey yiyorummm...ne yapcam engel olamıyorum kendimeee...

anammmm kız o zaman 80 nin üstüne çıkarsın yine 1 kg baklava ha:icecream:

:roflol::roflol:

gayecim azrayı bir süre rahat bırakalım derim ben üstüne gitmeyelim..biraz kafasını dinlesin..sonra ben alcam onu ele merak etmeyin siz:))
evet haklısın canım biraz dinlensin.

bencede kaptanı bİraz yalnız bırakalım kafasını dİnlesİnn bu ona İyİ gelecektİr....sonra kendİ İsteĞİ İle gelecek emİnİm bİraz sİneye Çekİlmeye İhtİyacı var onunn...Çok bunaldıı....

lanet olasca kilolar yapışıp kalıyo gelde sinirlerini bozma

kızlar bnde adapte olamıyorumm çok yemiyorum ama herşey yiyorummm...ne yapcam engel olamıyorum kendimeee...

ben her zaman herşeyi yemekten yanayım ölçülü olduğu sürece kontrollü yemek budur. hayatımızın sonuna kadar birşeyleri yasak edemeyiz ki kendimize. önemli olan miktarı ayarlamak. ne yediğini bilmektir.

herşeyd
spor nesli spor bak ben sadec ebirkaç gündür yapıyorum ama farkı hemen farkettim..

yapamadığım tek şey yaa. bi bpc m olsaydı leslie denen şeyi yapmayı düşünürdüm ama malesef yok .

Back