• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla canlar halen annemde kalıyorum ister istemez kalabalıkta yeeye dikkat edemiyorummm...salı günü d.gazım açılacakmış haftaya artık geçebilicez yeni evimizee..düzene girmem için kendim pişirip kendim yemem lazımmm...şimdi üşengeçliğimde üstümde...ben annemlere gidene kadr 7 geçiyor hemende sofraya oturduğumuz için KENDıME hiç bişi yapamıyorummm... sadece 10 gün izin sonra zaten düzene gireceğme söz veriyorummmm.

valla canlar halen annemde kalıyorum ister istemez kalabalıkta yeeye dikkat edemiyorummm...salı günü d.gazım açılacakmış haftaya artık geçebilicez yeni evimizee..düzene girmem için kendim pişirip kendim yemem lazımmm...şimdi üşengeçliğimde üstümde...ben annemlere gidene kadr 7 geçiyor hemende sofraya oturduğumuz için KENDİME hiç bişi yapamıyorummm... sadece 10 gün izin sonra zaten düzene gireceğme söz veriyorummmm.

neslia kşamları salat yapıp ton balığı da ekleyerek yiyebilirsin ben öyle yapıyorum..ama kendi evinde kendi düzeninde yapabilirsin tabi şimdi yüklenme kendine de fazla kaçırma anne yemekleriyle yeterkaydirigubbakcemile2

canım benim arkadşaın evine hırsız girmiş de onla uğraşıyordum yazamadım sinir oldum..

hayırdır varmı zarar ziyan

ben geldımmmmm kızlarrrrrropuyorumnanaktan

hoşgeldin abla

valla canlar halen annemde kalıyorum ister istemez kalabalıkta yeeye dikkat edemiyorummm...salı günü d.gazım açılacakmış haftaya artık geçebilicez yeni evimizee..düzene girmem için kendim pişirip kendim yemem lazımmm...şimdi üşengeçliğimde üstümde...ben annemlere gidene kadr 7 geçiyor hemende sofraya oturduğumuz için KENDıME hiç bişi yapamıyorummm... sadece 10 gün izin sonra zaten düzene gireceğme söz veriyorummmm.

hadi bakalım son 10 gün ama bak yinede tikkat edeceksin hemi ortişim benim.

kıslar bana gerçekten diyet yapmış ve çok ciddi kilolar vermiş ve öncesi sonrası fotoğrafları lazım. elinizde yada bildiğiniz bi sitede var mı. buzdolabımın üstüne yapıştırcam. öle kaçamaklara daha yeltenmemeye çalışıyom emme olsun bana heyecan olar o bakımdan şettim....

ton balığımııı ıyyyyyiğrenççç ağzıma sürmediğim tekşey diyebilirim....

evet benim zaten öğlen problemmm öğlen yiyecek şey bulamıyorumm akşamda yapmaya üşeniyorummm...kendi evime geçince evden getiricemmm eskiden öyle yapıyordummmm.....

tmm ya gören herkes eridin bittin falan diyor ama kiloda eksilen hiç bişi yokk...
sanırım şişliğim varr...birde adet olamadımm...:((((

ben sana kendimin önceki ve sonraki resimlerimi bir ara gösteririm ama önceden fit şimdi şişman olan..:)))))))))))))))))))) hehehe

kıslar bana gerçekten diyet yapmış ve çok ciddi kilolar vermiş ve öncesi sonrası fotoğrafları lazım. elinizde yada bildiğiniz bi sitede var mı. buzdolabımın üstüne yapıştırcam. öle kaçamaklara daha yeltenmemeye çalışıyom emme olsun bana heyecan olar o bakımdan şettim....

ggogledan şişman manifesto yaz..
orda şişman şipşak bölümünü tıkla...
50 kg vermiş..ordan bak canım bak bakalımm neler oluyor...ben de gelin fotolarımdan birini koydum buzdolabının üstüne gıdım acayip kötüydü hiç beğenmediğim bir foto..yanına da 65 kg ki halim çok uzaktan çekilmiş montlu falan ama zayıf olduğumm belli ..neyse dün kocam ne dese beğenirsiniz..ya hayatım bu foto çok güzel bunu daha meydanda bir yere koysak ya neden burda? sen al fotoyu koy salonun ortasına..eyvahedigeldismile

hayırdır varmı zarar ziyan

hoşgeldin abla

hadi bakalım son 10 gün ama bak yinede tikkat edeceksin hemi ortişim benim.

110 ekran eşek kadar plazmayı,fotoğraf makinesini almış..sözde güvenlikli lüks siteden elini kolunu sallaya sallaya çıkmış adi herif..şimdi çıkışta gidicez bakalım eşimle..arkadaşımın sesi titriyordu..evi talan etmiş..

günaydın canım bende almaya niyetlendim ama sordum pek kullanan ve bilen yok sanırım. tereddüt ettim bende. bende sortun takımını almak istemiştim altı ve yeleği. aslında fiyatıda uygun ama ne bilim tereddüt ettim işte

akşam gayet hafif bir akşam geçirdim. eşimle en büyük keyfimiz kahvaltı kaçamaklarımdır akşamları. ara sıra kahvaltı etmeyi çok severiz. ona güzel bi kahvaltı hazırladım köfte patates kızartması ve diğerlerii.
bi güzel yedi eşimm. bende bi porsiyon pırasa yemeği , bi iki çatal kızartma iki lokma ekmek ve bi lokma köfte ile akamı geçiştirdim. çok gibi gözüktü zannımca ama deeldii.

sabahta bi parça ekmek yumurta ve zeytin peynir çay ile güne başladım.

ya kızlar bide bişiy sorcam ben kendime kepek ekmek alıyorum daha yarı bile olmadan küflenmeye başlıyor. e bitmiyo hemen. tekrar alıyom o da aynı. acaba aldığım ekmeğin yarısını buzlukta saklasam olur mu bitince onu çıkarırım. içim gidiyo ekmek atarkenn
Ekmeğin yarısını dolapta hatta dondurucu bölümünde muhafaza edersen daha iyi olur tekrar tekrar almak zorunda kalmazsın.

Sauna eşofmana gelince bende var düzenli spor yapar her seferindede kullanırsan acayip derecede ter atıyorsun mükemmel bişey kullanmaya gelincede üşeniyorum ne bileyim işte öyle.

benım sauna eşofmanım var ama bır faydasıda ıolmadı selmacım sadece bol terliyorsun oda dışarda yürüyüş yapınca soguk havada insanı hasta edıyor yazında fenalık gelıyor ınsane tavsıye etmem yanı zaten terlemenınde bır faydası yokmuş
Selmacığım bende eşofman varda ben şort almayı düşünüyorum bu aralarda göbek aldı başını gidiyor.

günaydın kızlar. muıtlu huzurlu sağlıklı bir gün ve hafta diliyorum hepinize.
dün yoktum malum hemen size menümü yazayım.

cumartesi akşam 2 kabak dolma bi parça tavuk eti yoğurt
sonra çay kahve uyuyana kadar
dün sabah yağsız patates kızartması, yumurta, peynir ,1 dilim çavdar ekmeği ve bol çay
öğlen bi bardak süt
ara 2 tatlı kaşığı sütlaç
5 gibi akşamda bir kabak dolma bi kase çorba yoğurt ve bi dilim çavdar ekmeğii.

sabahlarıda sirkeli su içiyorum bakalım faydası olacak mı.
inşallah bu hafta 7 liler görürüm.

Sirkeli suyu dibinde azıcık kalana kadar iç kalanınıda yüzüne sür ertesi günü cildindeki değişikliği fark edeceksin.

kızlar bn izninizle ayrılmak istiyorum takımdan
adepte olamıyorum artık sizlere
bırakacam bu diet işini de
aslında herşeyden çok istiyorum zayıflamayı ama irademi yenemiyorum
o daha baskın çıkıyor herzmn
onun için k.bakmayın
dilerim hepiniz çok çok güzel kilolar verip ideal kilonuza ulaşırsnz
ama bn artık kilo ,diet,spor bu lafları duymak bile istemiyorum
hmnde gittiğim yok yine buralradayım ama en geç diğer haftaya kadar
artık yokum anlıcanız
Kaptanım anlaşılan kendini pek iyi hissetmiyorsun ama kendini bukadarda koyuverme.

Arkadaşlar ben çıkıyorum 3 gündür bayağı bi rahatsızım başım ağrıyor kemiklerim sızlıyor acayip derecede gribim. Ne yatabiliyorum nede evde doğru dürüst iş yapabiliyorum.

Back