• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar termal sauna şort kullanan var mı? Yada bilgisi olan var mı? Almayı düşünüyorum.Ha bide sauna eşofman kullanan var mı?

günaydın canım bende almaya niyetlendim ama sordum pek kullanan ve bilen yok sanırım. tereddüt ettim bende. bende sortun takımını almak istemiştim altı ve yeleği. aslında fiyatıda uygun ama ne bilim tereddüt ettim işte

akşam gayet hafif bir akşam geçirdim. eşimle en büyük keyfimiz kahvaltı kaçamaklarımdır akşamları. ara sıra kahvaltı etmeyi çok severiz. ona güzel bi kahvaltı hazırladım köfte patates kızartması ve diğerlerii.
bi güzel yedi eşimm. bende bi porsiyon pırasa yemeği , bi iki çatal kızartma iki lokma ekmek ve bi lokma köfte ile akamı geçiştirdim. çok gibi gözüktü zannımca ama deeldii.

sabahta bi parça ekmek yumurta ve zeytin peynir çay ile güne başladım.

ya kızlar bide bişiy sorcam ben kendime kepek ekmek alıyorum daha yarı bile olmadan küflenmeye başlıyor. e bitmiyo hemen. tekrar alıyom o da aynı. acaba aldığım ekmeğin yarısını buzlukta saklasam olur mu bitince onu çıkarırım. içim gidiyo ekmek atarkenn

GÜNAYDINNN FISTIKLAR....

evet cnm aynen öyle oluyor bende tam buğday ekmeği alıyorumm buzdolabında 5 gün gidiyorr...biz evde kalabalığız ama normalde eşimle ilimizken derin dondurucuya atıyordummm..yemeden 2 saat önce veya hemen çıkarıp tost mak. veya fırın yanıyorsa fırında ısıtıyordum...

GÜNAYDINNN FISTIKLAR....

evet cnm aynen öyle oluyor bende tam buğday ekmeği alıyorumm buzdolabında 5 gün gidiyorr...biz evde kalabalığız ama normalde eşimle ilimizken derin dondurucuya atıyordummm..yemeden 2 saat önce veya hemen çıkarıp tost mak. veya fırın yanıyorsa fırında ısıtıyordum...

canım bizde bir tek ben yiyorum eşim yemez zaten dışardan kemikleri sayılacak kadar zayıftır. 183 boy 55 kilo filan. sevmiyorda zaten kepek ekmeği. bir tek ben yiyom. en iyisi dolapta muhafaza etmek dimii.

benım sauna eşofmanım var ama bır faydasıda ıolmadı selmacım sadece bol terliyorsun oda dışarda yürüyüş yapınca soguk havada insanı hasta edıyor yazında fenalık gelıyor ınsane tavsıye etmem yanı zaten terlemenınde bır faydası yokmuş

kıslar yaaa canım nasıl çıtır çıtır simit ve ayran istedi varya offff
ortakul yıllarımızın en güzel öğle yemeğiydi...

nerdesiniz kızlar yaaaa. ohoooo geleceksiniz de sohpet edeceğizde boshayallersmile
kıslar makarna haşladım üstünede yoğurt hımm bi güsel karnımı doyurdum. öğlenide bölece bitirmiş oldukkkk

ama kızlar oluyomu nerdesiniz yaaa.
girip girip çıkıyom kimseler yok yaaaa.
:umursamaz:alsanaalsanasmile:olmaz::1no2::kızgın::oklava:

bugün günüm vardı arkadaşlar sabah eşim götürdü ewden erken çıktım haber verme şansım olmadı

ooffff şu ablama çok kızıyorum yaa
beni seviyor diye her gittiğimde dumanı üstünde ıspanaklı börek yapıyor tam istediğim gibi bol malzemeli kaçırıyorum her defasında

bugünki menüm
ılık su
sabah aceleyle 3 kuru kayısı
11de 2 portakal
4gibi 3-4 porsiyon ıspanaklı peynirli börek
akşamda ezogelin çorba 3-4 kaşıkda taze börülce yemeği
şekersiz çay

spor yok
su 1buçuk lt anca

bugün ektiklerimi sanırım biçmeye başladım yeni evlendiğimde aldığım pontolonuma girebildim sonunda 44 beden bu da demek oluyor 1beden kadar inceldim
basen olduğu için eteklerde 42 oluyor süprizzzzz

ama şımarmak yok 38-40 bedene düşene kadar durmak yok yola devam

Back