Yeni eğitim-öğretim yılı hepimize hayırlı olur inşallah öğretmeni, öğrencisi, velisiyle.. Çocukları yarışa sokmadan, üstlerine gereğinden fazla düşmeden, onları zorlamadan ve bıktırmadan onlara yardımcı olalım. Ne kadar tuhaftır ki önceki söylediğim benim öğrencilerim için pek geçerli olamıyor, bir köy okulunda İngilizce öğretmeniyim, ailelerin maddi imkanları kısıtlı bunun yanında hayvanlarına verdikleri önemi çocuklarına göstermiyorlar. Toplantı yaparsınız 2-3 kişi gelir. Dershaneye gidebilen öğrenci sayısı yine 2-3 taş çatlasa.. Biz okulda elimizden geleni yapsak da yeterli olmuyor, bu çocuklar eve gidince ne yapıyorlar acaba? Gerçekten kapasitesi olan öğrencilerime çok üzülüyorum. Biliyorsunuzdur siz de okul kitapları yeterli olmuyor. Ek kaynak aldırmak yasak, kaldı ki zaten benim okulumda aldırmaya kalksak kimse oralı olmaz. Farklı kaynaklardan sürekli fotokopi çektirip o şekilde katkı sağlamaya çalışıyorum derse ama malumunuz okulun imkanları ile yeterli kağıt da alamıyoruz. Bunları neden anlattım, pek çoğunuzun imkanları var ve bu imkanları en güzel şekilde, en doğru yöntemlerle değerlendirin. Çocuklarınıza sahip çıkın, onların arkasında olduğunuzu hissettirin, başarılı olsalar da olmasalar da.. İnanın çocuklar sizin güveninizden cesaret alıyorlar ve yapabileceklerinin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Tekrardan hepinizin çocuklarına başarılar diliyorum, umarım herkes hakkıyla, emeğiyle layık olduğu okullara yerleşir sene sonunda..