İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

teşekkür ederim

inan alışkanlıklarınım sorumluluklarını kazandırmak için neler yaptım neler hiçbir zaman pes etmedim

işte olmayınca olmuyor bir çocuğun ders çalışmak kitap okumak test çözmek inan içinden gelmesi lazım

benim dürtmemle yapılan işten ona hayır gelir ne de bana ama ben hep uzaktan takipteyim öğretmenleri ile sürekli

diolag halindeyim bakalım nasıl olacak
elbette çırpınıyorsunuz, yazınızdan bunu çıkardığım için yazdım zaten. içinden gelmesi lazım diyorsunuz ya çok doğru bu yüzden yıpranmayın diyorum. Ancak sorununu tespit edin ki işiniz kolaylaşsın. Bu arada zeki bir çocuksa ve çalışmadan yapabiliyorsa eğer, bilin ki her şey istediğiniz gibi olacak. :) tabi zeki olup ilgisi başka yönde de olabilir. Bu nedenle evvela sorunu bulmalısınız, ona göre de çözüm üretmeli.

BEN ÖĞRETMENİM , TEOG SINAVLARI İÇİN ÖZEL DERS İSTEYENLERE UYGUN FİYATA YARDIMCI OLABİLİRİM..

elbette çırpınıyorsunuz, yazınızdan bunu çıkardığım için yazdım zaten. içinden gelmesi lazım diyorsunuz ya çok doğru bu yüzden yıpranmayın diyorum. Ancak sorununu tespit edin ki işiniz kolaylaşsın. Bu arada zeki bir çocuksa ve çalışmadan yapabiliyorsa eğer, bilin ki her şey istediğiniz gibi olacak. :) tabi zeki olup ilgisi başka yönde de olabilir. Bu nedenle evvela sorunu bulmalısınız, ona göre de çözüm üretmeli.

inanın zeki olmasa hiç uğraşmayacağım

sorun sadece rahat bir çocuk olsa da olur olmasada olur modunda

istediği zaman çok güzel yapıyor herşeyi istemediği zaman kılını bile kıpırdatmaz oda genlerden geliyor

hiç çalışmadığı halde 70 ile 80 arası notları çalıştığı zaman başarılı oluyor bunu kendi de biliyor

ama gelgelelim çaba harcamak istemiyor

Devlet okuluna gidenlere ders videoları izleyebilmeleri için şifre mi vermişler*
canım bizim okulun kursları var. onun için şifra var ama ders videoları izleniyor mu bilmiyorum. meb in kazanım testleri falan var bu arada onları mutlaka çözsünler.

canım bizim okulun kursları var. onun için şifra var ama ders videoları izleniyor mu bilmiyorum. meb in kazanım testleri falan var bu arada onları mutlaka çözsünler.
Ders videolarını şifremiz olmadığı için açamıyoruz.Fakat kazanım testlerini indirdim.Güzel sorular var.

her kafadan bir ses çıkıyor, çocuklar her gün bi haberle geliyor kafaları allak bullak valla. Çok araştırıyorum ben de o yüzden ve Ozan Hoca bu konuda yazdığı yazılar ve verdiği bilgilerle çok yardımcı oluyor. Takip etmenizi öneririm. Bu yazıyı da sınav öncesi okuyun derim 2. teog için de yazıyı güncelleyecekmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
durumlar nasıl arkadaşlar, hangi dersler zorlamış, din soruları bilgi sorusumuymuş okuduğunu anlama mı

durumlar nasıl arkadaşlar, hangi dersler zorlamış, din soruları bilgi sorusumuymuş okuduğunu anlama mı
Matematik ve din kolaymış.Türkçede iki ,üç tane çelişkili soru varmış. neyse ki bizim ki Ömer Dayıyı doğru yapmış:KK70:
http://www.milliyet.com.tr/teog-dan-bir-omer-dayi-gecti-gundem-2153663/

Ömer Dayı'nın suçu ne:KK70:
proxy.jpg

fft16_mf6325570.Jpeg

selam

herkese geçmiş mi olsun der 1 teogu atlattık

sıra 2 toeoga geldi

matematik
türkçe
din

güzel geçmiş

fakat den bilgisinde ingilzde takılmış çokta kötü değil anne dedi

rabbim emeklerinin karşılığını verir inş.

selam

herkese geçmiş mi olsun der 1 teogu atlattık

sıra 2 toeoga geldi

matematik
türkçe
din

güzel geçmiş

fakat den bilgisinde ingilzde takılmış çokta kötü değil anne dedi

rabbim emeklerinin karşılığını verir inş.
Çocuklarımız için hayırlısı. Oğlumda sorularda çok fazla zorlanmadığını söyledi.İnkılaptan biraz korkuyoruz. İngilizceyi 15 dakikada yaptım 15 dakikada kontrölünü yaptım dedi (ingilizceye karşı ayrı bir ilgisi var)

Eğitim Ajansı Retweetledi
Abbas Güçlü ‏@AbbasGucluTR 2 sa.2 saat önce
#TEOG'daiptal! A kitapçığı 13. Fen sorusuna iptal gelebilir! Çünkü Çift cevaplı olduğu iddia ediliyor. MEB yanlış soruyu incelemeye aldı!

Eğitim Ajansı Retweetledi
Abbas Güçlü ‏@AbbasGucluTR 5 dk.5 dakika önce
Ve iptal geldi.MEB hatalı fen sorusunu iptal etti.Yanlışsız bir sınav yapamayan MEB mi 2023 vizyonunu gerçekleştirecek!Yazık bu öğrencilere!

MEB flaş açıklama! TEOG soru iptali
2015 TEOG soru iptal mi sorusunun yanıtı MEB'den geldi. MEB yaptığı ne son TEOG açıklamasında Fen ve Teknoloji Dersi A Kitapçığığ 13. soru iptal edildi.

0
http://www.egitimajansi.com/haber/meb-flas-aciklama-teog-soru-iptali-haberi-46765h.html
TEOG Fen ve Teknoloji sınavında 1 soru iptal edildi.

TEOG Fen ve Teknoloji dersi A Kitapçığı'ndaki 13. soru (aynı soru B Kitapçığı'nda 19, C Kitapçığı'nda 18, D Kitapçığı'nda 15'nci soruya denk gelmektedir) iptal edildi.

MEB'den yapılan son dakika TEOG soru iptali açıklamasında şöyle denildi:
"Ortak Sınav Fen ve Teknoloji Dersi A kitapçığında 13.soru (B-19, C-18, D-15.soru) istisnai durumda başka bir seçeneğin de doğru olma ihtimali ve teknik nedenlerle, hazırlanan bilimsel rapor doğrultusunda iptal edilmiştir. Bu soru, tüm öğrencilerimiz tarafından doğru cevaplandırılmış olarak değerlendirilecektir."

TEOG SORU İPTALİ PUANLAMAYI NASIL ETKİLEYECEK?

Fen ve Teknoloji dersindeki soru iptali TEOG puan hesaplamayı değiştirmeyecek. MEB bu yıldan itibaren TEOG'da iptal edilen soruları bütün öğrenciler için 'doğru' kabul edecek.

Çocuklarımız için hayırlısı. Oğlumda sorularda çok fazla zorlanmadığını söyledi.İnkılaptan biraz korkuyoruz. İngilizceyi 15 dakikada yaptım 15 dakikada kontrölünü yaptım dedi (ingilizceye karşı ayrı bir ilgisi var)

günaydın
ne güüzel bizim de ingilizceyi hiç sevmiyorr

ama öğretmenimiz allah razı olsun bire bir ilgileniyorrr

X