http://www.butunsinavlar.com/sbs-izmir-anadolu-liseleri-puanlari.asp burdan bak canım ama yüzdelik dilimler bugün açıklanır onu tem bilmiyorum ama gecen sene taban punlarını kullanacaklar onu biliyorum. yüzdelikleri okullar danda öğrenebiliriz sanırım. dershaneye gittiyse çocuğunuz dershane rehper öğretmenleri yardımcı olacaklardır.
evet ama hangi okul hangi yüzdelikte alıyor bilmiyoruz onu öğrenmemiz lazımama çıkan ekranda zaten yüzdelik dilimlerde verilmiş. Bundan bahsediyorsunuz değil mi? il ve ilçe genelindeli yüzdelerden
sıkma canını bir Anadolu lisesine girer bu puanla hem her şeyin sonu değil sonuçta lise punları ünüversite de geçecek ortaokul punları dikkate alınmayacak
evet ama hangi okul hangi yüzdelikte alıyor bilmiyoruz onu öğrenmemiz lazım
buldum evet yüzdelikler yok dahaevet ama hangi okul hangi yüzdelikte alıyor bilmiyoruz onu öğrenmemiz lazım
içime su serptin canım, anladım seni, yüzdelikleri neden yazmamışlar.. herşeyi taksit taksit açıklıyorlar. İyice şaşırtıyorlar benim gibi panik insanlarıOğlunda çalışma azmi görüyorsan en düşük Anadolu lisesi de olsa gönder ama görmüyorsan onun istediği bir meslek lisesine yazabilirsin. benimki Anadolu lisesini istedi çalışacağım dedi bakalım şimdiden matematik ve fizik dersine başladı. En azından çalışmayınca neler olabileceğini gördüler bu onlara eminim ders olacaktır. ama önce bizler pes etmemeliyiz daha her şey bitmedi.
bir yerden buldum okumanı istedimiçime su serptin canım, anladım seni, yüzdelikleri neden yazmamışlar.. herşeyi taksit taksit açıklıyorlar. İyice şaşırtıyorlar benim gibi panik insanları
süpermişmesela uçak bölümü var biraz araştırdım. Ank. da bir tane
491.67 geldi[
çok güzel tebrikler