İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

Arkadaşlar ben liseye gectim ama ne yapacagimi filan bilemeiyorum puanim 353 evt okul buluyorum ama okulun iyi olup olmadigini bilmedigim icin karar veremiyorum turkiye yuzdelik dilimim 28,86 il yuzdelik dilimim 34,87 lütfen yardimci olun

Arkadaşlar ben liseye gectim ama ne yapacagimi filan bilemeiyorum puanim 353 evt okul buluyorum ama okulun iyi olup olmadigini bilmedigim icin karar veremiyorum turkiye yuzdelik dilimim 28,86 il yuzdelik dilimim 34,87 lütfen yardimci olun

geç cevap veriyorum kusura bakma
hangi şehirdesiniz ve hangi semt?

kızlar büyük şehirler için türkiye geneli yüzdelik dilimi,
küçük iller için de il yüzdelik dilimine göre mi yapılacak tercihler?
bu durumda ankara için türkiye geneline göre yapılacak sanırım değil mi?
yanlış anlamadık inşallah

kızlar büyük şehirler için türkiye geneli yüzdelik dilimi,
küçük iller için de il yüzdelik dilimine göre mi yapılacak tercihler?
bu durumda ankara için türkiye geneline göre yapılacak sanırım değil mi?
yanlış anlamadık inşallah

istanbula türkiye %lik dilimi dediler ama siz yinede Ankara içinde öğretmenlere sorun.
Büyük şehir sonuçta.

Bir sınav dönemini bitirmissiniz. Allah herkese hakkında hayırlı olan yerleri nasip etsin. Bizim içinse yeni bir dönem başlıyor. Ders çalışmayı hiç sevmeyen 8.sinifa geçen bir oglum var.kara kara düşünüyorum nasıl gecicek bu sene??? Tecrübeli arkadaslarin desteklerini bekliyorum.

test kitapları var bende fazla kullanılmamış.İsteyene verebilirim.
7. sınıf ve 8. sınıf.

Bir sınav dönemini bitirmissiniz. Allah herkese hakkında hayırlı olan yerleri nasip etsin. Bizim içinse yeni bir dönem başlıyor. Ders çalışmayı hiç sevmeyen 8.sinifa geçen bir oglum var.kara kara düşünüyorum nasıl gecicek bu sene??? Tecrübeli arkadaslarin desteklerini bekliyorum.

sormak istediğin sorular varsa lütfen sor.Bildiğim birşey çıkarsa seve seve yardımcı olurum.

sormak istediğin sorular varsa lütfen sor.Bildiğim birşey çıkarsa seve seve yardımcı olurum.
Çok teşekkür ederim. Mutlaka soracağım sorular olucak.suan için ders çalışmak bir yana , konusu bile geçsin istemiyor oğlum. Tatil modunda tamamen.ne zaman başlamalıyız acaba ?

Çok teşekkür ederim. Mutlaka soracağım sorular olucak.suan için ders çalışmak bir yana , konusu bile geçsin istemiyor oğlum. Tatil modunda tamamen.ne zaman başlamalıyız acaba ?

bu yazı yalnızca kitap okuyarak geçirse bile yeterli.Okuma ve anlamasını geliştirirse diğer derslere de yardımcı olur.
Erken başlatıp yormayın bence,zaten dershaneler erken açılıyor.Okullarda son hız başlıyor sene başında.

Yaz tatilini bencede doyasıya boş geçirsinler,belki kitap okuyabilirler.Sonuçta sadece 8. sınıf konularından sınav olacaklar nasılsa,sene içinde hallederler.

teog hazırlanan çocuk için 8 daha yararlı tabii ki.
7. sınıf isteyen olursa ek kaynak yada ön hazırlık olabilir.
Almak istermisiniz kitapları.İstanbuldayım ben.
eğer kitaplar elinizdeyse 7.sınıfın hepsini alabilirim.:)
istanbuldayım ben de.

Arkadaşlar bir grup kurmayı düşünüyorum 9.sınıf anneleri diye çünkü bu başlıkla 8. sınıf anneleri giriş yapacaktır buda bizim işimize yaramaz. Ama bizi geçmiş bilgilerimizden yararlanabilirler tabi :)

9. SINIF ÖĞRENCİ ANNELERİ HAYDİ FİKİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM

Arkadaşlar bu başlıkta açtım. bilginiz olsun buraya bekliyorum. Çevrenize de duyurursanız sevinirim. Hadi bakalım 8. sınıfta birbirimize çok yardımımız oldu şimdi sıra 9.sınıfta :)

X