Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben liseye gectim ama ne yapacagimi filan bilemeiyorum puanim 353 evt okul buluyorum ama okulun iyi olup olmadigini bilmedigim icin karar veremiyorum turkiye yuzdelik dilimim 28,86 il yuzdelik dilimim 34,87 lütfen yardimci olun
yada verin tc
kito seninki nasıl beklediğin gibimi
kızlar büyük şehirler için türkiye geneli yüzdelik dilimi,
küçük iller için de il yüzdelik dilimine göre mi yapılacak tercihler?
bu durumda ankara için türkiye geneline göre yapılacak sanırım değil mi?
yanlış anlamadık inşallah
Bir sınav dönemini bitirmissiniz. Allah herkese hakkında hayırlı olan yerleri nasip etsin. Bizim içinse yeni bir dönem başlıyor. Ders çalışmayı hiç sevmeyen 8.sinifa geçen bir oglum var.kara kara düşünüyorum nasıl gecicek bu sene??? Tecrübeli arkadaslarin desteklerini bekliyorum.
Çok teşekkür ederim. Mutlaka soracağım sorular olucak.suan için ders çalışmak bir yana , konusu bile geçsin istemiyor oğlum. Tatil modunda tamamen.ne zaman başlamalıyız acaba ?sormak istediğin sorular varsa lütfen sor.Bildiğim birşey çıkarsa seve seve yardımcı olurum.
8 daha mı çok yarar işimize?test kitapları var bende fazla kullanılmamış.İsteyene verebilirim.
7. sınıf ve 8. sınıf.
8 daha mı çok yarar işimize?
Çok teşekkür ederim. Mutlaka soracağım sorular olucak.suan için ders çalışmak bir yana , konusu bile geçsin istemiyor oğlum. Tatil modunda tamamen.ne zaman başlamalıyız acaba ?
Yaz tatilini bencede doyasıya boş geçirsinler,belki kitap okuyabilirler.Sonuçta sadece 8. sınıf konularından sınav olacaklar nasılsa,sene içinde hallederler.Çok teşekkür ederim. Mutlaka soracağım sorular olucak.suan için ders çalışmak bir yana , konusu bile geçsin istemiyor oğlum. Tatil modunda tamamen.ne zaman başlamalıyız acaba ?
eğer kitaplar elinizdeyse 7.sınıfın hepsini alabilirim.:)teog hazırlanan çocuk için 8 daha yararlı tabii ki.
7. sınıf isteyen olursa ek kaynak yada ön hazırlık olabilir.
Almak istermisiniz kitapları.İstanbuldayım ben.
9. sınıfa geçen öğrenci annesi olarak buradayım. :)Arkadaşlar bir grup kurmayı düşünüyorum 9.sınıf anneleri diye çünkü bu başlıkla 8. sınıf anneleri giriş yapacaktır buda bizim işimize yaramaz. Ama bizi geçmiş bilgilerimizden yararlanabilirler tabi :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?search/18514123/bu linki tıklarsanız artık 9.sınıf anneleri olarak bu sayfadayız .:)yarın için çocuklarınıza bol şanslar dilerim