Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kito siz nerede oturuyordunuz
İzmir de oturuyor olsaydınız düşünürdüm :) Peki sizi yakalamışken bir şey sormak istiyorum. Oğlum dershaneye gidiyor. ilave olarak 15 günde bir 1:30 saat matematikten özel ders aldırmak istiyorum. Üçreti 80 Tl Sizce yeterlimi daha fazlasına gücüm yetmiyorİstanbul esenyurtta oturuyorum.yıldız teknik kimya mezunuyum. uygun ücretli matematik geometri dersi veriyorum. ilgilenenler eflatun2014@outlook.com a yazabilir.
saati 50 100 arası değişiyor. bence yeterli fakat oturduğunuz semte görede değişebilirİzmir de oturuyor olsaydınız düşünürdüm :) Peki sizi yakalamışken bir şey sormak istiyorum. Oğlum dershaneye gidiyor. ilave olarak 15 günde bir 1:30 saat matematikten özel ders aldırmak istiyorum. Üçreti 80 Tl Sizce yeterlimi daha fazlasına gücüm yetmiyor
teşekkür ederim inceliğiniz içinsaati 50 100 arası değişiyor. bence yeterli fakat oturduğunuz semte görede değişebilir
evet canım ondan bahsediyorumTEOG sınavına herkes giriyor ama özel okul seçenler devlet okulu tercih etme zorunluluğu kalkıyor, yanlış anlamadıysam.82. sayfada gazetede konu ile ilgili haber paylaşmıştım acaba ondan mı bahsediyorsunuz
İngilizcede zorlanıyoruz kelime eksiğimiz var siz nasıl calışıyorsunuz ingilizceyi