- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
Hayırlısı olsun haklarında,umarım hepsi istediği yerlere girer.tebrikler.bizimki 9 yanlış toplamda.hayırlısı olsun.2. sınava hırslandı.daha iyi olacak diyor.bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun haklarında,umarım hepsi istediği yerlere girer.tebrikler.bizimki 9 yanlış toplamda.hayırlısı olsun.2. sınava hırslandı.daha iyi olacak diyor.bakalım.
2. Teogta eylülden sınava kadar olan kısımdaki müfredat konularından sorumlular.Sınavı geride bıraktık. Bizimki de Türkçeden 2, Fenden 2, Matematikten 3, İngilizcede 3, yanlış bekliyor. Yaptığı yanlışları inceledik. Tamamen bildiği ama dikkat etmediği yanlışlardı. Kendisi de çok üzüldü ama daha çok 2. sınava hırslandı bakalım. İzmir de gitmek istediği okul 456 puan 2. Teogta daha az yanlış yapması gerekiyor. Size sormak istediğim 2. Teog konuları Eğitim yılının başında, gördükleri konulardan olacakmış. Bu konuda bilginiz var mı ?
şöyle bir şey var konu çok olduğu için belki de ayrıntıya girilmeyecek. ya da çocuk bir konuyu anlamazsa o konudan belki biir soru gelecek vöylece daha az yanlışı çıkacak. işimiz zor fln dersek çok olumsuz etkileniyorlar dün çoğu hayttan bıkmıştı çocuklarınDesenize işimiz daha zor :)
Merhaba arkadaşlar, üye olmadan önce sizleri takip ediyordum. Benimde 8. sınıfa giden bir oğlum var. Sorunlarımız aynı :)
Martı ve işleyen zekayıda tavsiye ederim.Şimdi gidip Anafenin konu anlatımını aldım. Günlük, o gün derste ne gördüyse, Konu anlatımdan, o konuyu çalıştıracağım.
1.Dönemde bunu yapmadım. Sadece ders tekrarı yaptırıp, Test çözdürdüm oğluma, Bu sefer bu yöntemi deneceğiz. Konu anlatımında konular özetlendiğinden çocuk daha iyi kavrar diye düşündüm.
parkonE şimdi özel okul mu devlet mi karar veremezsek ne olacak.
Ikisine birden tercih yaoamıyormuyuz acaba.